Електронний кабінет

Подання звітності в електронному вигляді
КамЛ
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 1296 разів

Повідомлення КамЛ »

Андрій61 писав:
29 січня 2021, 10:44

Вы САМИ себе противоречите - зачем надцать строк в отчёте 1ДФ фирме "без деятельности и оборотов" ???? Там максимум ОДНА!...........
PS. 1700,00 - это годовая лицензия на МЕДОК, а для: "надо пару пустых годовых отчетов" можно и квартальную..........
Совсем не противоречу, деятельности действительно не было. По поводу строк в 1ДФ - Вы совсем не в курсе событий. А взнос учредителей в УФ и выход их оттуда с соответствующим забиранием своей доли? У меня так и произошло в течение одного месяца: три учредителя внесли взносы, через 10 дней забрали и зашел на предприятие четвертый учредитель со 100 %-ным взносом. Вот и считайте:3+3+1 = 7 строк.

А по поводу оплаты за программы - каждый решает за себя.

SonataEvol
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 1440 разів

Повідомлення SonataEvol »

КамЛ писав:
29 січня 2021, 10:45
Опять возвращаемся к началу: зачем мне платить за воздух? Деньги у меня не лишние.
КамЛ писав:
По поводу Сонаты - ну, не нравится, корявая она какая-то.
До речей треба підходити критично та практично :) Якщо ви почнете свою підприємницьку діяльність з того, що "нравится - не нравится" та "зачем платить за то, что должно быть бесплатным" - то далеко не поїдете)
Якщо дискутувати про програми не бажаєте, то будь-ласка. Їжте гіркий Кабінет безкоштовно або солодкий мед за 3-4 тис. грн :)
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download

Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))

FyDD
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2476 разів
Подякували: 759 разів

Повідомлення FyDD »

КамЛ писав:
SonataEvol писав:
29 січня 2021, 10:39

Ну, для подання порожняків один раз вам підійде ліцензія Сонати для юр. осіб на 3 місяці - 380 грн.
Опять возвращаемся к началу: зачем мне платить за воздух? Деньги у меня не лишние.
SonataEvol писав:
29 січня 2021, 10:39
Перший раз чую, щоб Соната була гірша за Арт-звіт :)
З Медком ще можна подумати, хоча на мою думку там забагато зайвого як для звітувальної програми)
А що саме вас так коробить у Сонаті?
Согласна, что в Медке много лишнего, но опять же, у кого какое предприятие, может, кто-то и использует его по максимуму.
По поводу Сонаты - ну, не нравится, корявая она какая-то. Больше по этому вопросу дискутировать не хочу.
Моя субъективная точка зрения. Для не большой фирмі или ФОП Соната вполне рабочий инструмент. Работаю с 2017
Если вам надо одновременно работать в проге нескольким бухгалтерам -тогда не подойдет.
Про АртЗв. не знаю, не работал.

О-лена
ЗнатокЗнаток
Подякували: 3 рази

Повідомлення О-лена »

Підкажіть, будь ласка, як надіслати звіт до ДПІ за неосновним місцем реєстрації. В шапці звіту вказана ДПІ, але звіт потрапив до ДПІ по основному місцю реєстрації. Чи так має бути?

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 900 разів
Подякували: 622 рази

Повідомлення zoltan »

О-лена писав:
29 січня 2021, 13:14
Підкажіть, будь ласка, як надіслати звіт до ДПІ за неосновним місцем реєстрації. В шапці звіту вказана ДПІ, але звіт потрапив до ДПІ по основному місцю реєстрації. Чи так має бути?
Ні,дпі за неосновним місцем реестрації має бути в назві файла (*.xml) і всередині. це можна вручну підправити

О-лена
ЗнатокЗнаток

Повідомлення О-лена »

Всередині файла вказана, я файл завнтажила з EDZV. А як поправити той файл, що зберігся в кабінеті? Чи я щось не так розумію?

О-лена
ЗнатокЗнаток

Повідомлення О-лена »

zoltan писав:
29 січня 2021, 14:36
О-лена писав:
Ні,дпі за неосновним місцем реестрації має бути в назві файла (*.xml) і всередині. це можна вручну підправити
Всередині файла вказана потрібна ДПІ, я файл завантажила з EDZV. А як поправити файл, що зберігся і відсилається?

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення zoltan »

О-лена писав:
29 січня 2021, 14:42
zoltan писав:
О-лена писав:
Всередині файла вказана потрібна ДПІ, я файл завантажила з EDZV. А як поправити файл, що зберігся і відсилається?
Ви можете в единому вікні в параметрах поставити потрібний код дпі і щераз сформувати

О-лена
ЗнатокЗнаток

Повідомлення О-лена »

zoltan писав:
29 січня 2021, 14:59
О-лена писав:
zoltan писав:
Ви можете в единому вікні в параметрах поставити потрібний код дпі і щераз сформувати
Там стоїть потрібний код на початку xml файлу. Я його завантажую в кабінет. Потім зберігаю, підписую, відсилаю. І він попадає до основної

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення zoltan »

О-лена писав:
29 січня 2021, 15:03
zoltan писав:
29 січня 2021, 14:59
О-лена писав:

Там стоїть потрібний код на початку xml файлу. Я його завантажую в кабінет. Потім зберігаю, підписую, відсилаю. І він попадає до основної
В елкабінеті коли створюете поставте код неосновної дпі

Відповісти

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”