Можна. Якщо у Сонаті у поштових налаштуваннях вказати "Обмін розрахунками.. - Через серер ДФС", то можна відправляти, а медок собі прийме. Головне, щоб при цьому у ДФС все працювало.Tasa писав:А з РК так можна - мені потрібно відправити покупцю мінусовий РК, у нього Медок ....SonataEvol писав:Візьміть безкоштовну Сонату, імпортуйте туди накладні, підпишіть та відправте. Забийте на Кабінет)
Електронний кабінет платника
- SonataEvol
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 1440 разів
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
в кого ще у кабінеті недоїмка по податках? Вчора скинула платіжку, банк провів, а грошики тю-тю. Хоча може ще не рознесли...
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
- Симпа
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1948 разів
- Подякували: 570 разів
Вчера списалось.Natalenna писав:в кого ще у кабінеті недоїмка по податках? Вчора скинула платіжку, банк провів, а грошики тю-тю. Хоча може ще не рознесли...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 250 разів
- Подякували: 775 разів
Вот где настоящая лотерея! Я вчера отправляла до обеда- около 3-х часов шли... Крайний день по срокам, все перегружено(( Дойдут и ваши, никуда не денутся. Главное набраться терпения#smile3#Симпа писав:Вчера оплатили НДС на эл.счет где-то в 16.00 списались.Но на эл.счете не появились до сих пор и уже висит красным. С- иииииииииии.
- Симпа
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1948 разів
- Подякували: 570 разів
В транзакциях и увелечение лимита появилась оплата , но недоимкой красным еще висит.Симпа писав:Вчера списалось.Natalenna писав:в кого ще у кабінеті недоїмка по податках? Вчора скинула платіжку, банк провів, а грошики тю-тю. Хоча може ще не рознесли...
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
У мене оренда землі.#g_hospitaСимпа писав:В транзакциях и увелечение лимита появилась оплата , но недоимкой красным еще висит.Симпа писав:Вчера списалось.Natalenna писав:в кого ще у кабінеті недоїмка по податках? Вчора скинула платіжку, банк провів, а грошики тю-тю. Хоча може ще не рознесли...
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
-
- Знаток
- Дякував (ла): 9 разів
Підписала документ підписом керівника а у реєстрації накладених щоб відіслати не відображається. Чому? І видає помилку що документ містить арифметичні або логічні помилки, що це значить все документ підписаний і надісланий бо навпроти накладеної у веденні звітності стоїть ключик?
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Щось не виходить ( Пише "Сертифікат не чинний за строком дії або закінчився строк дії відповідного особистого ключа"SonataEvol писав:Можна. Якщо у Сонаті у поштових налаштуваннях вказати "Обмін розрахунками.. - Через серер ДФС", то можна відправляти, а медок собі прийме. Головне, щоб при цьому у ДФС все працювало.Tasa писав:А з РК так можна - мені потрібно відправити покупцю мінусовий РК, у нього Медок ....
Ключі підписанта дійсні до 11.2017...
Буду з кабінетом битись, мабуть
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 250 разів
- Подякували: 775 разів
Под какими ключами вы заходите?dsrdsr4 писав:Добрый день. Подскажите, у кого так. Когда пытаешься зайти в кабинет пишет "Сертификат не знайдено". И так по трем предприятиям и так уже 2 недели.