МЕДОК - отправка отчетов
Проблема с Медком версия 10,00,202 - ВІДСУТНІЙ СЕРТИФІКАТ ШИФРУВАННЯ. НЕОБХІДНО ЗАВАНТАЖИТИ СЕРТИФІКАТ ШИФРУВАННЯ АБО УНІВЕРСАЛЬНИЙ СЕРТИФІКАТ ДО РЕЄСТРУ СЕРТИФІКАТІВ. Как быть??
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 77 разів
- Подякували: 21 раз
у меня тоже самое....20-го сдала...сегодня утром пришла вторая квитанция на реестр и всё....ловлю целый день!!! В налоговой трубку не берут, по телефонам в квитанции вообще тишина!! Что делать...падать в панику????
-
- Гений
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 208 разів
Можно. Сегодня получила все квитанции.agony писав:глупый вопрос
можно ли через демо-медок сдать годовой ЕСВ по ФОПу используя бесплатные ключи налоговой?
а то сегодня стала пробовать, а демо-медок выбил ошибку
ВІДСУТНІЙ СЕРТИФІКАТ ШИФРУВАННЯ. НЕОБХІДНО ЗАВАНТАЖИТИ СЕРТИФІКАТ ШИФРУВАННЯ АБО УНІВЕРСАЛЬНИЙ СЕРТИФІКАТ ДО РЕЄСТРУ СЕРТИФІКАТІВ. Подскажите в чем ошибка не могу отправить договор в налоговую.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 102 рази
- Подякували: 210 разів
Зайдіть в розділ Сертифікати - Видаліть і втягніть сертифікати заново,налаштуйте комплект підписів.kvas писав:ВІДСУТНІЙ СЕРТИФІКАТ ШИФРУВАННЯ. НЕОБХІДНО ЗАВАНТАЖИТИ СЕРТИФІКАТ ШИФРУВАННЯ АБО УНІВЕРСАЛЬНИЙ СЕРТИФІКАТ ДО РЕЄСТРУ СЕРТИФІКАТІВ. Подскажите в чем ошибка не могу отправить договор в налоговую.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 102 рази
- Подякували: 210 разів
Яку саме помилку вибивало? Скрін або текст помилки не завадитьagony писав:глупый вопрос
можно ли через демо-медок сдать годовой ЕСВ по ФОПу используя бесплатные ключи налоговой?
а то сегодня стала пробовать, а демо-медок выбил ошибку
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 724 рази
- Подякували: 44 рази