То же самое НДС и земля. Хотя лимит повысился и списание было, а бьет красным. Шо делать, звонить инспектору?Natalenna писав:в кого ще у кабінеті недоїмка по податках? Вчора скинула платіжку, банк провів, а грошики тю-тю. Хоча може ще не рознесли...
Електронний кабінет платника
-
- Мастер
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 26 разів
-
- Оракул
- Дякував (ла): 528 разів
- Подякували: 59 разів
кузя78, оно то да, но инспектор убедительно просит сегодня сделать додаток, чтобы с понедельника не блокировались НН. У меня услуги, которые мы оказываем сами. На входе их нет, только на выходе))
-
- Мастер
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 26 разів
Додаток J/F 1312301, есть в Медке и в кабинете. Но как его заполнять - отдельный вопрос...Allysya писав:Милые коллеги! Подскажите где в ЕКП Додаток до критеріsв оцінки ступеня ризиків ? Попало у меня 6 шт НН на мониторинг, просят подать додаток. Но объяснить где форма, которую надо заполнить - не могут, ибо в глаза не видели ЕКП.#help#
-
- Оракул
- Дякував (ла): 528 разів
- Подякували: 59 разів
В кабинете я его уже тоже нашла. Ведення звітності - J 13 ЗАПИТИ . Перезвонила инспектор , поинтересовалась, нашла ли я тот запит, записала где его искать)))) , но вот как сдавать, что сканировать из документов, и куда - слать, - они еще не знают. ..... Ну вот , у нас фирма оказывает услуги. Я думала. что я подам один раз эту довидку, что вот такие услуги оказываем, и все - шлюз открыт, региструемся, а оказывается неа... Надо по каждой НН на услуги будет слать довидки......Это же просто..... жах!!
- SonataEvol
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 1440 разів
Просто Сонату треба оновити до останньої версії) Це певно сертифікат шлюзу старий у старій Сонаті.Tasa писав:Щось не виходить ( Пише "Сертифікат не чинний за строком дії або закінчився строк дії відповідного особистого ключа"SonataEvol писав:Можна. Якщо у Сонаті у поштових налаштуваннях вказати "Обмін розрахунками.. - Через серер ДФС", то можна відправляти, а медок собі прийме. Головне, щоб при цьому у ДФС все працювало.Tasa писав:А з РК так можна - мені потрібно відправити покупцю мінусовий РК, у нього Медок ....
Ключі підписанта дійсні до 11.2017...
Буду з кабінетом битись, мабуть
Або може у вас на компі некоректна дата стоїть.
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
-
- Гуру
- Дякував (ла): 38 разів
- Подякували: 6 разів
Коллеги, подскажите, кто знает или сталкивался: в кабинете создаю налог накл на 2 вида товара, на 2 строки с названием Ювілейний набір "Сabry 5років"1 и Ювілейний набір "Сabry 5років"2, при сохранении документа в черновик и при его повторном открытии во второй строке остаётся только часть названия Ювілейний набір, а "Сabry 5років"2 ИСЧЕЗАЕТ ???
-
- Знаток
- Дякував (ла): 9 разів
Сьогодні зранку поповнився о 11. А відправила вчора в 15.45#curtsey#АЛЮШКА писав:Пополнился!#yahoo#АЛЮШКА писав:Я 2 часа назад отправила платежку в банке. Банк провел, но на счету пока не светятся.Наталия3009811 писав:Скажіть будь ласка чи можна сплачувати пдв на електронний рахунок. Чи працює?
-
- Знаток
- Дякував (ла): 9 разів
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
я дзвонила, інспектор сум не бачить. Каже дзвонити у відділ обліку, а там знята трубка #g_cray2#Рулевой писав:То же самое НДС и земля. Хотя лимит повысился и списание было, а бьет красным. Шо делать, звонить инспектору?Natalenna писав:в кого ще у кабінеті недоїмка по податках? Вчора скинула платіжку, банк провів, а грошики тю-тю. Хоча може ще не рознесли...
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Бухгалтерський облік - це мистецтво