Електронний кабінет платника

Подання звітності в електронному вигляді
Sniper
Гений
Гений
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 187 разів

Повідомлення Sniper »

Natalenna писав:
Рулевой писав:
Natalenna писав:в кого ще у кабінеті недоїмка по податках? Вчора скинула платіжку, банк провів, а грошики тю-тю. Хоча може ще не рознесли...
То же самое НДС и земля. Хотя лимит повысился и списание было, а бьет красным. Шо делать, звонить инспектору?
я дзвонила, інспектор сум не бачить. Каже дзвонити у відділ обліку, а там знята трубка #g_cray2#
Если оплаты в последний(предпоследний) день, то у них разноска с задержкой. Неоднократно проверено. Через день-два все выравнивается. Вони ж працюють!

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Sniper писав:
Natalenna писав:
Рулевой писав: То же самое НДС и земля. Хотя лимит повысился и списание было, а бьет красным. Шо делать, звонить инспектору?
я дзвонила, інспектор сум не бачить. Каже дзвонити у відділ обліку, а там знята трубка #g_cray2#
Если оплаты в последний(предпоследний) день, то у них разноска с задержкой. Неоднократно проверено. Через день-два все выравнивается. Вони ж працюють!
мені заборонили відкривати клієнт-банк у вівторок і цілях безпеки, от тепер і сиджу і чекаю
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Sniper
Гений
Гений
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 187 разів

Повідомлення Sniper »

Natalenna писав:
Sniper писав:
Natalenna писав: я дзвонила, інспектор сум не бачить. Каже дзвонити у відділ обліку, а там знята трубка #g_cray2#
мені заборонили відкривати клієнт-банк у вівторок і цілях безпеки, от тепер і сиджу і чекаю
А какой у Вас банк?

Рулевой
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 26 разів

Повідомлення Рулевой »

Звонила по НДС инспектору, у нее все оплаты видно, недоимки нет. А в кабинете бьет красным. Земля пока недоступна. Так и работаем.

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Sniper писав:
Natalenna писав:
Sniper писав: Если оплаты в последний(предпоследний) день, то у них разноска с задержкой. Неоднократно проверено. Через день-два все выравнивается. Вони ж працюють!
А какой у Вас банк?
кредобанк. сьогодні нормально взяла з/п і по чеку і на картки.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Наталия3009811
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 9 разів

Повідомлення Наталия3009811 »

не підскажете куди можна звернутися по реєстрації податкової, чи видно іі на реєстрації? бо квитанція не прийшла ще і не знаю взагалі чи вона пішла та податкова на реєстрвцію не розумію просто.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Наталия3009811 писав:не підскажете куди можна звернутися по реєстрації податкової, чи видно іі на реєстрації? бо квитанція не прийшла ще і не знаю взагалі чи вона пішла та податкова на реєстрвцію не розумію просто.
Подивіться в кабінеті - СЕА ПДВ - реєстр операцій - якщо зареєстрована, то буде видно

Наталия3009811
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 9 разів

Повідомлення Наталия3009811 »

Tasa писав:
Наталия3009811 писав:не підскажете куди можна звернутися по реєстрації податкової, чи видно іі на реєстрації? бо квитанція не прийшла ще і не знаю взагалі чи вона пішла та податкова на реєстрвцію не розумію просто.
Подивіться в кабінеті - СЕА ПДВ - реєстр операцій - якщо зареєстрована, то буде видно
Не видно в СЕА. Просто не знаю чи вони пішли, квитанції теж не має. Податкова була підписана тільки диретором, печатку не запросило і навпроти податкової стоїть ключик то не знаю чи послалася????і от сьогодні останній день треба відправити....

Ежик
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Ежик »

dsrdsr4 писав:
АЛЮШКА писав:
dsrdsr4 писав:Добрый день. Подскажите, у кого так. Когда пытаешься зайти в кабинет пишет "Сертификат не знайдено". И так по трем предприятиям и так уже 2 недели.
Под какими ключами вы заходите?
Конвертировали ключи key-6.dat по всем организациям, под ними и заходили. Раньше все было нормально[/quo

Если у вас ключи Украины, вам не надо конвертировать, а подтягиваете ключ директора формата ZS2

Танечка-Танюша
Гений
Гений
Дякував (ла): 253 рази
Подякували: 70 разів

Повідомлення Танечка-Танюша »

Пытаюсь зайти в эл.кабинет с ключами приват, ключ считывает, а дальше не пускает, пишет , что користувач не маэ права підпису? Что с ключами Привата нельзя зайти?

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”