Если оплаты в последний(предпоследний) день, то у них разноска с задержкой. Неоднократно проверено. Через день-два все выравнивается. Вони ж працюють!Natalenna писав:я дзвонила, інспектор сум не бачить. Каже дзвонити у відділ обліку, а там знята трубка #g_cray2#Рулевой писав:То же самое НДС и земля. Хотя лимит повысился и списание было, а бьет красным. Шо делать, звонить инспектору?Natalenna писав:в кого ще у кабінеті недоїмка по податках? Вчора скинула платіжку, банк провів, а грошики тю-тю. Хоча може ще не рознесли...
Електронний кабінет платника
-
- Гений
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 187 разів
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
мені заборонили відкривати клієнт-банк у вівторок і цілях безпеки, от тепер і сиджу і чекаюSniper писав:Если оплаты в последний(предпоследний) день, то у них разноска с задержкой. Неоднократно проверено. Через день-два все выравнивается. Вони ж працюють!Natalenna писав:я дзвонила, інспектор сум не бачить. Каже дзвонити у відділ обліку, а там знята трубка #g_cray2#Рулевой писав: То же самое НДС и земля. Хотя лимит повысился и списание было, а бьет красным. Шо делать, звонить инспектору?
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
- Гений
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 187 разів
А какой у Вас банк?Natalenna писав:мені заборонили відкривати клієнт-банк у вівторок і цілях безпеки, от тепер і сиджу і чекаюSniper писав:Если оплаты в последний(предпоследний) день, то у них разноска с задержкой. Неоднократно проверено. Через день-два все выравнивается. Вони ж працюють!Natalenna писав: я дзвонила, інспектор сум не бачить. Каже дзвонити у відділ обліку, а там знята трубка #g_cray2#
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
кредобанк. сьогодні нормально взяла з/п і по чеку і на картки.Sniper писав:А какой у Вас банк?Natalenna писав:мені заборонили відкривати клієнт-банк у вівторок і цілях безпеки, от тепер і сиджу і чекаюSniper писав: Если оплаты в последний(предпоследний) день, то у них разноска с задержкой. Неоднократно проверено. Через день-два все выравнивается. Вони ж працюють!
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
-
- Знаток
- Дякував (ла): 9 разів
не підскажете куди можна звернутися по реєстрації податкової, чи видно іі на реєстрації? бо квитанція не прийшла ще і не знаю взагалі чи вона пішла та податкова на реєстрвцію не розумію просто.
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Подивіться в кабінеті - СЕА ПДВ - реєстр операцій - якщо зареєстрована, то буде видноНаталия3009811 писав:не підскажете куди можна звернутися по реєстрації податкової, чи видно іі на реєстрації? бо квитанція не прийшла ще і не знаю взагалі чи вона пішла та податкова на реєстрвцію не розумію просто.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 9 разів
Не видно в СЕА. Просто не знаю чи вони пішли, квитанції теж не має. Податкова була підписана тільки диретором, печатку не запросило і навпроти податкової стоїть ключик то не знаю чи послалася????і от сьогодні останній день треба відправити....Tasa писав:Подивіться в кабінеті - СЕА ПДВ - реєстр операцій - якщо зареєстрована, то буде видноНаталия3009811 писав:не підскажете куди можна звернутися по реєстрації податкової, чи видно іі на реєстрації? бо квитанція не прийшла ще і не знаю взагалі чи вона пішла та податкова на реєстрвцію не розумію просто.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 4 рази
dsrdsr4 писав:Конвертировали ключи key-6.dat по всем организациям, под ними и заходили. Раньше все было нормально[/quoАЛЮШКА писав:Под какими ключами вы заходите?dsrdsr4 писав:Добрый день. Подскажите, у кого так. Когда пытаешься зайти в кабинет пишет "Сертификат не знайдено". И так по трем предприятиям и так уже 2 недели.
Если у вас ключи Украины, вам не надо конвертировать, а подтягиваете ключ директора формата ZS2
-
- Гений
- Дякував (ла): 253 рази
- Подякували: 70 разів
Пытаюсь зайти в эл.кабинет с ключами приват, ключ считывает, а дальше не пускает, пишет , что користувач не маэ права підпису? Что с ключами Привата нельзя зайти?