БИЗНЕСМЕН писав:Коли в МЕДКУІ буде заява про приєднання до Договору в електронному вигляді?
Для початку, було б непогано, щоб податкова своє ЄДИНЕ ВІКНО оновила. Ви можете знайти цю заяву в їхній програмі? Так отож...
А здогадуєтесь, чому вони ще й досі не оновили СВОЮ програму?
Потому что на приемном шлюзе ГФС еще не готовы принимать Заявление. Похоже опять не успели вовремя обновить - обычное дело при выпуске новых версий отчетов, а тут неожиданно, в июне месяце (!), сменили правила игры! И даже если кто-то отправит форму J/F1392001 - с приемного шлюза ГФС придет ответ про отсутствующую форму.
БИЗНЕСМЕН писав:Коли в МЕДКУІ буде заява про приєднання до Договору в електронному вигляді?
Для початку, було б непогано, щоб податкова своє ЄДИНЕ ВІКНО оновила. Ви можете знайти цю заяву в їхній програмі? Так отож...
А здогадуєтесь, чому вони ще й досі не оновили СВОЮ програму?
Я сегодня просто заключила новій договор с налоговой в течении часа. И не ждала заяву про приєднання до Договору
Capitoshechka писав:Похоже опять не успели вовремя обновить - обычное дело при выпуске новых версий отчетов.И даже если кто-то отправит форму J/F1392001 - с приемного шлюза ГФС придет ответ про отсутствующую форму.
Як завжди - плили-плили, а на березі всралися.
Навряд чи хтось нову форму відправляв. Ще жодна програма не оновилася
Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його волячих жилах
Козацька кров клекоче і гуде!
БИЗНЕСМЕН писав:Харе ржать, признаю не прав. Нашел за вчера есть J1392001
Чемнішим будьте. Я то взагалі не вам писав, а панові Андрію.
БИЗНЕСМЕН писав:
кузя78 писав:
Я сегодня просто заключила новій договор с налоговой в течении часа. И не ждала заяву про приєднання до Договору
По физик или юрику договор заключили?
Немає різниці. Наразі поки нічого не змінилося - усі договори та повідомлення про ЕЦП з ДФС подаються так само, як і раніше.
Соната - просте та зручне подання звітності https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник: https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
SonataEvol ну як це немає різниці. По фізикам весь час без питань підписували, по юридичним особам в більшості завжди "виникали питання". Мені здаеться якшо зараз подати договір по юрику, буде 100% відмова, самі розуміете чому.