Любопытная писав:Я тоже, квит.№2 до сих пор нет. Правда отправила сегодня утром.
Їздила в податкову, система "вісить" не можуть подивитися чи пройшла декларація. Вже телефонувала в медок, пропонують відправити звіт ще раз, але щоб його відправити потрібно видалити той що є з 1 кв. Ще чекатиму.
Любопытная писав:Я тоже, квит.№2 до сих пор нет. Правда отправила сегодня утром.
Їздила в податкову, система "вісить" не можуть подивитися чи пройшла декларація. Вже телефонувала в медок, пропонують відправити звіт ще раз, але щоб його відправити потрібно видалити той що є з 1 кв. Ще чекатиму.
Всім у кого немає другої квитанції по будь якому звіті , спробуйте просто відправте його повторно. Не копіюйте, а саме відправлений звіт відправте ще раз!
Квитанції №2 про прийняття звітності будуть надіслані платникам податків найближчим часом
Внаслідок збою електроживлення під час масової подачі електронної звітності 7 - 9 лютого поточного року виникла затримка розсилки квитанції №2 про прийняття звітності. Наразі фахівці Міндоходів працюють над усуненням технічних несправностей.
Розсилка квитанції №2 кожному платнику, який подав звітність в електронному вигляді з накладанням електронного цифрового підпису, буде здійснена вже найближчим часом.
Просимо вибачення за тимчасові незручності. http://minrd.gov.ua/media-tsentr/novini/132589.html
ole писав:Подскажите пожалуйста. Никогда не отправляла через Медок отчеты в Статистику. Возможно это сделать ч-з демоверсию и если да то как?
Можно сдать,если сильно захотеть. Я сдаю.
Один из способов, это скачать АРТ-Звит , в нём заполнить формы по статистике , выгрузить не подписанный отчёт в Медок Демо, подписать и сдать.
Второй способ описывался здесь на Форуме ( поищите с помощью кнопки ПОИСК), в формате "ZDI"