набираєте по новому чи імпортуєте,підписуєте і відправляєтеOKS1 писав:так кнопка отправить не активнаzoltan писав:відправляєте ще разOKS1 писав:
Електронний кабінет платника
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 341 раз
Це не електронний кабінет платника податків, а тортурний кабінет.
Уже 20 хв. заповнюється ПН з xml (всього 10 найменувань номенклатури). І ще не завершено.
А що буде коли я почну реєструвати ПН на 180 - 300 найменувань ? Риторичне питання.
Уже 20 хв. заповнюється ПН з xml (всього 10 найменувань номенклатури). І ще не завершено.
А що буде коли я почну реєструвати ПН на 180 - 300 найменувань ? Риторичне питання.
-
- Гений
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 208 разів
У мене, при введенні десяткового числа, не приймає розділовий знак десятих на числовій клавіатурі. Ставлю "крапку" із літерної клавіатури(справа біля Shift). Спробуйте.Tanya_31 писав:Подскажите, пожалуйста, ввожу в эл.кабинете отчет по ЕСВ.
Табл.6 там, где гр.19.сумма різниці між розміром мін.ЗП ввожу сумму 1580,00, пишет "Параметр T1RXXXXG20 "T1RXXXXG20", значення "undefined": Будь ласка, введіть правильне число" и не считает сумму ЕСВ.
В гр.15 в строке где код типу нарахувань 13, ставит кол-во дней 30. Т.е. общее кол-во дней 60? Или это правильно?
А у рядку з кодом нарахувань 13 хіба ставлять кількість днів? Я ставлю тільки у рядку з основною з/пл.
Подскажите, пожалуйста, я создала налоговую в электронном кабинете, подписала, отправила. Пришла квитанция о непринятии,т.к. "Подання декількох докумнтів з однаковим іменем файлу не допускається". Как можно ее удалить и отправить новую?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 959 разів
- Подякували: 1175 разів
Я правильно понимаю, что в Кабинете нет возможности сдать деку по земле?
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Підписуються.Unnak писав:Доброго дня, підскажіть, будь ласка, я так розумію,що в кабінеті ключами УЦС Україна звіти не підписуються?