Уберите отметку "Использовать прямое соединение"sila67 писав:Помогите, пожалуйста, первый раз блокирует Соната проверку почты:
"відбулась помилка при отриманні квитанцій по прямому доступу. A connection with the server could not be established - URL:
помилка при перевірці налаштувань вихідного серверу.
Сделана попытка доступа к сокету методом, запрещенным правами доступа"
Что делать в этой ситуации. Еще такогот не было. Все работало корректно!
Отправка отчётов через Сонату
-
opz
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 914 разів
-
sila67
- Оракул

- Дякував (ла): 113 разів
- Подякували: 29 разів
Утром был какой-то глюк в Сонате. И отметку снимала и настройки почты проверяла-все результат нулевой. Сейчас все работает. #sigh#opz писав:Уберите отметку "Использовать прямое соединение"sila67 писав:Помогите, пожалуйста, первый раз блокирует Соната проверку почты:
"відбулась помилка при отриманні квитанцій по прямому доступу. A connection with the server could not be established - URL:
-
Люлик
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
у меня и сейчас не отправляются отчеты, хотя утром отправлялаsila67 писав:Утром был какой-то глюк в Сонате. И отметку снимала и настройки почты проверяла-все результат нулевой. Сейчас все работает. #sigh#opz писав:Уберите отметку "Использовать прямое соединение"sila67 писав:Помогите, пожалуйста, первый раз блокирует Соната проверку почты:
-
Люлик
- Акула НКУ

кто в курсе, как решить эту проблему. Уже пробовала через разные почтовые ящики#wall#
-
buhgalter4p
- Оракул

- Дякував (ла): 256 разів
- Подякували: 110 разів
-
Люлик
- Акула НКУ

я или комп? #hunter#buhgalter4p писав:Перезагрузиться пробовали?
сонату перегружала не раз, а вот комп не пробовала
-
Люлик
- Акула НКУ

-
Виктория Г.
- Мудрец

- Дякував (ла): 76 разів
- Подякували: 11 разів
Доброго дня шановні колеги!
на диску отримала безкоштовні ключі в податковій для подачі електронної звітності.
1)Розумію, що потрібно встановити програму ОПЗ для формування звітів (ФОП 3 група)податкової декларації та по єдиному соціальному внеску, та Соната для відправки даних звітів.
2)Починати потрібно зі скачування сертифікатів (у мене їх 2)
3)а що потім, коли скачаю сертифікати, з якої програми спершу починати ОПЗ чи Соната? Коли договір укладати з податковою? Яка послідовність дій?
Допоможіть, будь ласка, так як я початківець і для мене все це не зовсім зрозуміло...
Дякую.
на диску отримала безкоштовні ключі в податковій для подачі електронної звітності.
1)Розумію, що потрібно встановити програму ОПЗ для формування звітів (ФОП 3 група)податкової декларації та по єдиному соціальному внеску, та Соната для відправки даних звітів.
2)Починати потрібно зі скачування сертифікатів (у мене їх 2)
3)а що потім, коли скачаю сертифікати, з якої програми спершу починати ОПЗ чи Соната? Коли договір укладати з податковою? Яка послідовність дій?
Допоможіть, будь ласка, так як я початківець і для мене все це не зовсім зрозуміло...
Дякую.