Дякую.
Але у моєї колеги електроний кабінет зі Словаччини відкривається, а у мене з Ізраілю -ні.
Можете порадити якісь хитрощі, тк не можу працювати повноцінно.
Дякую.
Але у моєї колеги електроний кабінет зі Словаччини відкривається, а у мене з Ізраілю -ні.
Можете порадити якісь хитрощі, тк не можу працювати повноцінно.
Тю, та які ж тут хитрощі ??? Сідаєте на потяг/пароплав/літак й рухайтеся доки наш славетний Кабінет для вас гостинно відкриється! Та, наприклад, до тіє ж Словаччини або до нас на Дюссельдорфщину...
P.S. https://ru.vpnmentor.com/blog/4-%D0%BF% ... %B5%D1%81/
Тю, та які ж тут хитрощі ??? Сідаєте на потяг/пароплав/літак й рухайтеся доки наш славетний Кабінет для вас гостинно відкриється! Та, наприклад, до тіє ж Словаччини або до нас на Дюссельдорфщину...
P.S. https://ru.vpnmentor.com/blog/4-%D0%BF% ... %B5%D1%81/
Вітаю, я ФОП 3 групи. По деяким причинам не подав звітність за перший квартал 2022, до 10 травня. Користуюсь "електроним кабінетом", але він не дозволяе вже подати звітність за цей період. мої подальші дії? використовувати інше програмне забезпечення - тоді яке? чи можна все таки подати в "електроному кабінеті" - тоді як? можливо це якесь "уточнення"? Я ще новачок в цій сфері, це моя друга подача звітності, буду вдячний за будь яку інформацію та поради.
Вітаю, я ФОП 3 групи. По деяким причинам не подав звітність за перший квартал 2022, до 10 травня. Користуюсь "електроним кабінетом", але він не дозволяе вже подати звітність за цей період. мої подальші дії? використовувати інше програмне забезпечення - тоді яке? чи можна все таки подати в "електроному кабінеті" - тоді як? можливо це якесь "уточнення"? Я ще новачок в цій сфері, це моя друга подача звітності, буду вдячний за будь яку інформацію та поради.
Електронний кабінет дозволяє створити та подати звітність за 1 квартал 2022 (якщо не подавали, то подаєте як "звітний")
За бажанням можна використовувати інше програмне забезпечення для створення та подачі звітності — як платне, так і безкоштовне
Добрий день!
Заношу звітність за 2021рік у електронний кабінет,а форми 6 Додаток до приміток до річної фінансової звітності нема.Раніше заносили через M.E.Doc ,а тепер не знаю що робити
знайшла, дякую. Ой біда з цим перевищенням - не буду подавать декларацію за квітень допоки не відновлять реєстрацію податкових накладних. Не розумію я цього приколу з відключенням СЕА