Електронний кабінет платника

Подання звітності в електронному вигляді
Lanavic
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Lanavic »

tanyap05@ukr.net писав:Подскажите пжл, может кто сталкивался с такой ситуацией. Создаю в кабинете отчет по есв (дод.4). У меня есть один свежепринятый работник, проработал в июне 23 дней. В таблице 6 в графе15 ( кількість днів перебування в трудових...) кабинет принципиально ставит 30 дней и не позволяет исправить. Авторозрахунок включал-выключал. Таблица 5 про трудові відносини заполнена. Ничего не помогает. Кто с таким сталкивался?
При відключенні "Авторозрахунку" мені дало виправити кількість днів в Дод.6. Перед відправленням все одно свариться, що "може бути помилка", але відправляє. Правда, квитанції 2 від ПФУ немає досі з 10.07.#search#

mariya.zinkovskaya
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення mariya.zinkovskaya »

Добрый всем
Сегодня первый раз занялась с**сом в "Електронний кабінет платника"... сдавала ЕСВ и 1 ДФ... как понять что отчет принят? вижу вот такое:
1 если захожу в ведення звітності то название отчета, период и номер с ключиком
2 если захожу в перегляд звітності то """"J3000411(№0)177325948213.07.201762017Звiт про суми нарахованої заробiтної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсацiї) застрахованих осiб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соцiальне страхування до органiвДодатки 2Прийнято в режимі On-line, дозволено тільки перегляд"""

что значит в скобочках (№0) ? раньше было №1 или №2

отчет принят?

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

mariya.zinkovskaya писав:Добрый всем
Сегодня первый раз занялась с**сом в "Електронний кабінет платника"... сдавала ЕСВ и 1 ДФ... как понять что отчет принят? вижу вот такое:
2 если захожу в перегляд звітності то """"J3000411(№0)177325948213.07.201762017Звiт про суми нарахованої заробiтної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсацiї) застрахованих осiб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соцiальне страхування до органiвДодатки 2Прийнято в режимі On-line, дозволено тільки перегляд"""
отчет принят?
Біля ключика має бути маленький трикутничок - його можна клацнуть - там буде квитанція про прийом.
Судячи з вашого перегляду звітност і- ЄСВ прийнятий.

Гоша
Гений
Гений
Дякував (ла): 447 разів
Подякували: 208 разів

Повідомлення Гоша »

Tasa писав:
отчет принят?
Біля ключика має бути маленький трикутничок - його можна клацнуть - там буде квитанція про прийом.
Щоб ЄСВ був прийнятий, має бути :"Оброблено ПФУ". Дивіться, чи є квит.2. Я її не маю з 07.07.17

mariya.zinkovskaya
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення mariya.zinkovskaya »

Нашла треугольничек .... о Господи это ужас....
Відповідь №1, как я поняла это квитанция№1.
на 1ДФ відповідь №1 і відповідь №2 Пакет прийнято

так что жду вторую квитанцию по ЕСВ

Вчера через медок 188 версия сдавала есв и 1 дф, сегодня в кабинете увидела 2 квитанции

*TT*
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 40 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення *TT* »

Гоша писав: Щоб ЄСВ був прийнятий, має бути :"Оброблено ПФУ". Дивіться, чи є квит.2. Я її не маю з 07.07.17
Вибачаюсь, що втручаюсь, та ж сама біда, причому по одному підприємству прийшла в той же день, по іншому звіт хоч і з"явився, Квитанції2 з 07.07 нема.
Може хтось підкаже, куди дзвонити? В ДПІ кажуть ці квитанції розсилає ДФС їм дзвоніть і кинули трубку, а я шось розгубилася, думала це одне й те саме...

Tanya_31
УченикУченик

Повідомлення Tanya_31 »

Кто-нибудь видел додаток J1499201?
Он прицепился у меня к непринятому за 07.07 отчету по ЕСВ, когда я его открываю там:
An error occurred.

Sorry, the page you are looking for is currently unavailable.
Please try again later.

If you are the system administrator of this resource then you should check the error log for details.

Faithfully yours, nginx.
ЧТО ЭТО?

IRINAST
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 836 разів
Подякували: 1041 раз

Повідомлення IRINAST »

Гоша писав:
Tasa писав:
отчет принят?
Щоб ЄСВ був прийнятий, має бути :"Оброблено ПФУ". Дивіться, чи є квит.2. Я її не маю з 07.07.17
100% без "Оброблено ПФУ" отчет не принят еще, я жду с 11.07., но зато налоговая уже обязательства мои по ЕСВ начислила

Фартовая
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Фартовая »

Добрый день!
Я сегодня понесла ножками ЕСВ на флешке. У меня 16чел, но брать не хотели из-за того, что договор на ел.сдачу.
Не знаю как, но уговорила их поставить мне штампик.
Самое интересное, что все 3 дня пока квитанции не было, в перегляд звітності было написано,что звіт принят в режиме он-лайн
Сейчас рег.номер моего отчета поменялся, число сегодняшнее стоит, и написано, что обрабонано ПФУ уже.. (квитанции 2 так и нет) Так что стоило ,наверное, отправить отчет второй раз мне просто,а не идти туда. Но я не дозвонилась ни по одному номеру.

Талла14
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 24 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Талла14 »

Добрый день, пытаюсь сдать отчет ЕСВ в електронном кабинете. Но немогу понять как подписать отчет всеми подписями+ печать. Если можно, подскажите, пожалуйста.

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”