На J13 має бути звітний період "місяць",тоді все відкриєтьсяArfa писав: ↑09 листопада 2022, 11:44Добрый день! Возникла потребность отправить запрос по форме J1302001 для возврата переплаты по НДС на СЕА-счет. В "Медке" такой формы в разделе "Информацийна довидка" не нашла. Выбрала в эл. кабинете "Заяви, запити для отримання инфрмации". Открылась страничка "Введення звитности". В окошке "Запити" стоит J13.Что делать дальше не знаю.Кто знает - подскажите, плиз.
Електронний кабінет
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 899 разів
- Подякували: 620 разів
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 193 рази
- Подякували: 59 разів
Нашла! Журнал "Бухгалтер911", №48, ноябрь 2019 г. Статья "Возвращаем переплату из бюджета"Arfa писав: ↑09 листопада 2022, 11:44Добрый день! Возникла потребность отправить запрос по форме J1302001 для возврата переплаты по НДС на СЕА-счет. В "Медке" такой формы в разделе "Информацийна довидка" не нашла. Выбрала в эл. кабинете "Заяви, запити для отримання инфрмации". Открылась страничка "Введення звитности". В окошке "Запити" стоит J13.Что делать дальше не знаю.Кто знает - подскажите, плиз.
- Андрій61
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 900 разів
НЕ ТАМ ИСКАЛИ !Arfa писав: ↑09 листопада 2022, 11:44Добрый день! Возникла потребность отправить запрос по форме J1302001 для возврата переплаты по НДС на СЕА-счет. В "Медке" такой формы в разделе "Информацийна довидка" не нашла. Выбрала в эл. кабинете "Заяви, запити для отримання инфрмации". Открылась страничка "Введення звитности". В окошке "Запити" стоит J13.Что делать дальше не знаю.Кто знает - подскажите, плиз.
ОНА в МЕДКЕ : Звитнисть/ Дердавна податкова/ папка "Інше" конечно период: МЕСЯЦ!.........
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
Margaret Thatcher.
Маргарет Тетчер.
-
- Высший разум
Простите, но в разделе "Звітність" я не вижу строки "Державна податкова". Там только: "Реєстр звітів", "Об'єднана звітність", "Єдиний внесок", "ДСЗУ", "Фінансова звітність", "Річна персоніфікація", "Щомісячна персоніфікація", "Додатки ПФУ", "Універсаоьний імпорт". Ни в одном из этих подразделов я не нашла возможности получить нужную форму.Андрій61 писав: ↑09 листопада 2022, 16:21НЕ ТАМ ИСКАЛИ !Arfa писав: ↑09 листопада 2022, 11:44Добрый день! Возникла потребность отправить запрос по форме J1302001 для возврата переплаты по НДС на СЕА-счет. В "Медке" такой формы в разделе "Информацийна довидка" не нашла. Выбрала в эл. кабинете "Заяви, запити для отримання инфрмации". Открылась страничка "Введення звитности". В окошке "Запити" стоит J13.Что делать дальше не знаю.Кто знает - подскажите, плиз.
ОНА в МЕДКЕ : Звитнисть/ Дердавна податкова/ папка "Інше" конечно период: МЕСЯЦ!.........
-
- Высший разум
Согласно п-ту 43.4 (штрих) НКУ "В случае возврата излишне уплаченных налоговых обязательств по налогу на добавленную стоимость, зачисленных в бюджет со счета плательщика налога в системе электронного администрирования налога на добавленную стоимость в порядке, определенном пунктом 2001.5 статьи 2001 настоящего Кодекса, такие средства подлежат возврату ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО НА СЧЕТ ПЛАТЕЛЬЩИКА В СИСТЕМЕ ЭЛЕКТРОННОГО АДМИНИСТРИРОВАНИЯ налога на добавленную стоимость"Popen писав: ↑09 листопада 2022, 11:59Є виликий сумнів, що переведуть, бо рахунок СЕА поповнюється тільки з поточного рахунку платника...Arfa писав: ↑09 листопада 2022, 11:44Добрый день! Возникла потребность отправить запрос по форме J1302001 для возврата переплаты по НДС на СЕА-счет. В "Медке" такой формы в разделе "Информацийна довидка" не нашла. Выбрала в эл. кабинете "Заяви, запити для отримання инфрмации". Открылась страничка "Введення звитности". В окошке "Запити" стоит J13.Что делать дальше не знаю.Кто знает - подскажите, плиз.
Востаннє редагувалось 11 листопада 2022, 14:03 користувачем Arfa, всього редагувалось 1 раз.
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 39 разів
В ЕК шлях має бути таким: Головна-ВВедення звітності-Створити, у віконцях "рік" і "місяць" має бути "2022" "листопад" - J13 "Запити". Відкривається список, і на першій же сторінці (у мене 8й рядок зверху) є ця форма J1302001 Заява про повернення...zoltan писав: ↑09 листопада 2022, 12:01На J13 має бути звітний період "місяць",тоді все відкриєтьсяArfa писав: ↑09 листопада 2022, 11:44Добрый день! Возникла потребность отправить запрос по форме J1302001 для возврата переплаты по НДС на СЕА-счет. В "Медке" такой формы в разделе "Информацийна довидка" не нашла. Выбрала в эл. кабинете "Заяви, запити для отримання инфрмации". Открылась страничка "Введення звитности". В окошке "Запити" стоит J13.Что делать дальше не знаю.Кто знает - подскажите, плиз.
- Андрій61
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 900 разів
откройте выделенное............Arfa писав: ↑11 листопада 2022, 13:26Простите, но в разделе "Звітність" я не вижу строки "Державна податкова". Там только: "Реєстр звітів", "Об'єднана звітність", "Єдиний внесок", "ДСЗУ", "Фінансова звітність", "Річна персоніфікація", "Щомісячна персоніфікація", "Додатки ПФУ", "Універсаоьний імпорт". Ни в одном из этих подразделов я не нашла возможности получить нужную форму.Андрій61 писав: ↑09 листопада 2022, 16:21НЕ ТАМ ИСКАЛИ !Arfa писав: ↑09 листопада 2022, 11:44Добрый день! Возникла потребность отправить запрос по форме J1302001 для возврата переплаты по НДС на СЕА-счет. В "Медке" такой формы в разделе "Информацийна довидка" не нашла. Выбрала в эл. кабинете "Заяви, запити для отримання инфрмации". Открылась страничка "Введення звитности". В окошке "Запити" стоит J13.Что делать дальше не знаю.Кто знает - подскажите, плиз.
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Маргарет Тетчер.
Margaret Thatcher.
Маргарет Тетчер.
- Симпа
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1948 разів
- Подякували: 570 разів
Доброго дня! Може хто підскаже, реєстр робе? У мене з 11.57 висить скарга, не відправляється.
- Симпа
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1948 разів
- Подякували: 570 разів
Зрозуміло. Як не одне так друге. І ДФС щось нам розказують о честності, справедливості. Як сроки підходють так і починаються чудеса...