або хакерська атака
Електронний кабінет
-
tango
- Мастер

- Дякував (ла): 39 разів
- Подякували: 1 раз
Добрый день. Нужно отправить уточнюючий додаток по ЕСВ, но в кабинете я уже физ особа, не підприємец. Отравляю повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого електронного підпису, НО его не принимают( Заполняла по образцу прошлых уведомлений : ФИо, ИНН, посада - директор. Подскажите, пожалуйста, как правильно заполнить. Спасибо.
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6628 разів
- Контактна інформація:
Після закриття ФОП уточнити не вийдеtango писав: ↑05 лютого 2024, 11:59Добрый день. Нужно отправить уточнюючий додаток по ЕСВ, но в кабинете я уже физ особа, не підприємец. Отравляю повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого електронного підпису, НО его не принимают( Заполняла по образцу прошлых уведомлений : ФИо, ИНН, посада - директор. Подскажите, пожалуйста, как правильно заполнить. Спасибо.
-
tango
- Мастер

- Дякував (ла): 39 разів
- Подякували: 1 раз
У меня ошибка в датах в додатке по ЕСВ. И как теперь быть?..... есть ли какие -то пути решения этого вопроса? Дуже дякуюTasa писав: ↑05 лютого 2024, 12:10Після закриття ФОП уточнити не вийдеtango писав: ↑05 лютого 2024, 11:59Добрый день. Нужно отправить уточнюючий додаток по ЕСВ, но в кабинете я уже физ особа, не підприємец. Отравляю повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого електронного підпису, НО его не принимают( Заполняла по образцу прошлых уведомлений : ФИо, ИНН, посада - директор. Подскажите, пожалуйста, как правильно заполнить. Спасибо.
Добрий день. В кого є інформація - підкажіть! Раніше при створенні в ЕК податкової декларації 4 групи у вкладенні Стан документа був варіант вибору Загальна. А зараз присутнні : Звітний, Новий звітний, Уточнюючий
Чи я щось плутаю?
Чи я щось плутаю?
-
Маруся10
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 682 рази
- Подякували: 1965 разів
нужно отправить - Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого електронного підпису