Електронний кабінет

Подання звітності в електронному вигляді
eLiter
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 9 разів

Повідомлення eLiter »

Добрий день, спільнота!
Намагаюся розібратися Нумерацією звітності в Електронному кабінеті на прикладі під спойлером.
Подача декларації єдиного податку четвертої групи
Звітна декларація:
Створюю звітний документ, номер однотипного документа в періоді 1, номер нового звітного (уточнюючого) 0, заповнюю, підписую, натискаю відправити.
Загальна Звітна декларація:
Створюю звітний документ, номер однотипного документа в періоді 2, номер нового звітного (уточнюючого) 0, заповнюю ,підписую, натискаю відправити.

Якщо, при цьому, якийсь документ було не прийнято (прийшов з червоною квитанцією) тоді шукаю помилку, створюю звітний документ, номер однотипного документа в періоді 3, номер нового звітного (уточнюючого) 0 - заповнюю правильно, підписую, натискаю відправити.

Якщо ж документ було прийнято (прийшла зелена квитанція 2) але я потім, до закінчення звітного періоду, знайшов помилку - тоді я створюю новий звітний документ, номер однотипного документа в періоді ставлю відповідно до неправильно поданого документа (якщо це був номер 3 ставлю 3) а номер нового звітного (уточнюючого) документа ставлю 0+1, заповнюю правильно, підписую, натискаю відправити.

Якщо з’явилася інформація яку необхідно уточнити(або знайшлася помилка) в документі після закінчення звітного періоду, тоді створюємо уточнюючий документ при цьому номер однотипного документа в періоді ставимо такий самий, як у документі який ми виправляємо, а номер нового звітного (уточнюючого) документа ставлю +1 (якщо номер нового звітного (уточнюючого)був 0 ставлю 1), заповнюю правильно, підписую, натискаю відправити.

А тепер питання: чи правильно я зрозумів логіку, чи є помилки?

SonataEvol
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 1437 разів

Повідомлення SonataEvol »

Чи не краще заплатити якихось там 50 грн на місяць за спеціалізовану програму і не морочитися з такими речами?
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download

Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))

eLiter
ЗнатокЗнаток

Повідомлення eLiter »

Добрий день.
Прийшов час подати заяву щодо ліцензії на право зберігання пального для власних потреб, у всіх гайдах пищуть що бланк заяви J/F1304605 доступний в електронному кабінеті платника податків, в розділі «Введення звітності», підрозділі «Запити». Але я скільки не шукав, в себе знайти не зміг. Що не так роблю? Підкажіть будь ласка!!! :help:

viks
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 15 разів

Повідомлення viks »

eLiter писав:
04 березня 2025, 11:36
Добрий день.
Прийшов час подати заяву щодо ліцензії на право зберігання пального для власних потреб, у всіх гайдах пищуть що бланк заяви J/F1304605 доступний в електронному кабінеті платника податків, в розділі «Введення звітності», підрозділі «Запити». Але я скільки не шукав, в себе знайти не зміг. Що не так роблю? Підкажіть будь ласка!!! :help:
Гуглиться таке повідомлення - Офіційне роз’яснення податкової на сьогодні таке: заява у довільній формі подається через меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету.
https://zir.tax.gov.ua/main/bz/view/?src=ques&id=42624
Може, в цьому причина відсутності бланка заяви в кабінеті?

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 899 разів
Подякували: 620 разів

Повідомлення zoltan »

eLiter писав:
04 березня 2025, 11:36
Добрий день.
В платній сонаті є така форма,в "Єдиному вікні" є

eLiter
ЗнатокЗнаток

Повідомлення eLiter »

viks писав:
04 березня 2025, 12:07

Може, в цьому причина відсутності бланка заяви в кабінеті?
Так, можливо, зробити подачу через ЕК вони не змогли, тому прийняли просте рішення: вилучили форму.
zoltan писав:
04 березня 2025, 12:10
В платній сонаті є така форма,в "Єдиному вікні" є
Дякую за відповідь, єдине вікно не запускається з помилкою
не встановлено parser MSXML 4.0

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2114 разів
Подякували: 10409 разів

Повідомлення Popen »

eLiter писав:
04 березня 2025, 13:22
Дякую за відповідь, єдине вікно не запускається з помилкою не встановлено parser MSXML 4.0

Це не помилка, просто Вікно каже:"Товаришу, я не можу працювати без "Parser"! Встанови його, заради Христа!!!".

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 899 разів
Подякували: 620 разів

Повідомлення zoltan »

eLiter писав:
04 березня 2025, 13:22
Дякую за відповідь, єдине вікно не запускається з помилкою
не встановлено parser MSXML 4.0
З інтернету скачайте MSXML.MSI і запустіть на виконання

eLiter
ЗнатокЗнаток

Повідомлення eLiter »

zoltan писав:
05 березня 2025, 13:39
З інтернету скачайте MSXML.MSI і запустіть на виконання
Popen писав:
04 березня 2025, 18:11
Це не помилка, просто Вікно каже:"Товаришу, я не можу працювати без "Parser"! Встанови його, заради Христа!!!".
Дякую, колеги, все працює! :beer:

Alisa2023
УченикУченик

Повідомлення Alisa2023 »

Вітаю! Підкажіть, будь ласка, як подати копію декларації з рентної плати за місцем реєстрації ТОВ через електронний кабінет. Саму декларацію за місцем розташування подала

Відповісти

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”