Електронний кабінет

Подання звітності в електронному вигляді
FyDD
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2475 разів
Подякували: 759 разів

Повідомлення FyDD »

Теоретически есть возможность подать Заяву и переписиваться с ГНИ через ЕК

Для здійснення листування з контролюючими органами через ЕК платнику необхідно надіслати заяву про бажання отримувати документи через ЕК за формою:
- J1391602 – для юридичних осіб,
- F1391602 – для фізичних осіб.
Листування контролюючих органів з платниками податків, які подали таку заяву, здійснюється шляхом надіслання документа в ЕК з одночасним надісланням платнику на його електронну адресу (адреси) інформації про вид документа, дату та час його надіслання в ЕК

Кто нибудь пользуется єтой возможностью ? Плиз, поделитесь опітом, плюсі/минусі ? ?

Tatyana777
Гений
Гений
Дякував (ла): 325 разів
Подякували: 151 раз

Повідомлення Tatyana777 »

FyDD писав:
16 квітня 2025, 14:41
Теоретически есть возможность подать Заяву и переписиваться с ГНИ через ЕК

Для здійснення листування з контролюючими органами через ЕК платнику необхідно надіслати заяву про бажання отримувати документи через ЕК за формою:
- J1391602 – для юридичних осіб,
- F1391602 – для фізичних осіб.
Листування контролюючих органів з платниками податків, які подали таку заяву, здійснюється шляхом надіслання документа в ЕК з одночасним надісланням платнику на його електронну адресу (адреси) інформації про вид документа, дату та час його надіслання в ЕК

Кто нибудь пользуется єтой возможностью ? Плиз, поделитесь опітом, плюсі/минусі ? ?
Добрий день! Так користуюсь, дуже зручно. 14.04.25 відправила Заяву на отримання ліцензії алкоголь та тютюн на юр.особу, 16.04.25 вже отримала Витяг
По ФОПам відправляла різні листи, заяви через листування, у вхідні документи приходить реєстраційной номер і все розлядається і виконується :good:

Марʼяна Анохіна
УченикУченик

Повідомлення Марʼяна Анохіна »

У мене ключ ЕЦП Приват банку фізичної особи. Могу цим кючем підписувати звіти в електронному кабінеті, чи потрібно отримати ключ Приват для бізнесу?

Марʼяна Анохіна
УченикУченик

Повідомлення Марʼяна Анохіна »

Хто знає, як працювати з сервісом ДПС «Е-повідомлення»?

Tatyana777
Гений
Гений

Марʼяна Анохіна писав:
22 квітня 2025, 16:18
У мене ключ ЕЦП Приват банку фізичної особи. Могу цим кючем підписувати звіти в електронному кабінеті, чи потрібно отримати ключ Приват для бізнесу?
Особистим ключем можете підписувати звіти ФОП

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 899 разів
Подякували: 620 разів

Повідомлення zoltan »

Доброго дня!Відправив вчора нову форму повідомлення про прийняття на роботу через елкабінет і перша квитанція є, а другої і досі немає .Підкажіть будь-ласка може в когось таке є,чи тільки в мене?

Tatyana777
Гений
Гений

zoltan писав:
02 травня 2025, 14:18
Доброго дня!Відправив вчора нову форму повідомлення про прийняття на роботу через елкабінет і перша квитанція є, а другої і досі немає .Підкажіть будь-ласка може в когось таке є,чи тільки в мене?
Доброго дня. Подивіться в розділі Вхідні документи. Буває, що друга квитанція є, а в Введення звітності її не показує

Sanna
УченикУченик

Повідомлення Sanna »

zoltan писав:
Доброго дня! Така ж сама проблема. Вже декілька днів чекаємо підтвердження, ДПС відповіла, що сьогодні-завтра вже квитанції з'являться

zoltan
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 899 разів
Подякували: 620 разів

Повідомлення zoltan »

Sanna писав:
05 травня 2025, 16:15
zoltan писав:
Доброго дня! Така ж сама проблема. Вже декілька днів чекаємо підтвердження, ДПС відповіла, що сьогодні-завтра вже квитанції з'являться
Я не чекав 2 квит.,і вчора відправив повторно і прийшла 2 квит,.Це напевне через те ,що тепер повідомлення йде і в пенсійнийю

eLiter
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 9 разів

Повідомлення eLiter »

Добрий день, спільнота! Виникло таке питання: створив і заповнив форму J0500110 через електронний кабінет; підписав підписом директора, і хотів підписати печаткою, але поруч з кнопкою Підписати розміщена кнопка Відправити, яку я випадково жмакнув. Звіт пішов без печатки.
Питання чи подавати Новий звітний чи, якщо прийде зелена друга квитанція - лишити як є?

Відповісти

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”