Только что проверил у меня работает.Ребекка писав:нет, СДО не работаетelbuh писав:Если Вы имеете введу ЄДК, то не обращайте внимание. Это справочник контрагентов. Заполняйте в ручную временно.Учетчица писав: Чего-то в Медке пишет "нет связи с СДК".
Електронний кабінет платника
- elbuh
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 543 рази
- Подякували: 1099 разів
- Контактна інформація:
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)
-
- Профи
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 4 рази
Доброго дня всем! А кто-то сталкивался как отправить копию отчета 1дф в электронном кабинете по неосновному месту регистрации? Меняла настройки общие в кабинете, меняла налоговую в настройках 1С при выгрузке отчета в xml. Приходят вторые квитанции с ошибками ( По основному месту реистрации - все принято....
-
- Знаток
- Дякував (ла): 24 рази
- Подякували: 1 раз
Не можу підписати звіт ключами від Приватбанку в електронному кабінеті. Хоча зайти під цими ключами змогла. Створила звіт, а от підписати його не можу. Пише "бібліотека ключів не ініціалізована". Хто з таким стикався, і як розібрався?
-
- Знаток
Вже нову помилку видає "Виникла помилка при завантаженні криптографічної бібліотекиНевідома помилка(65535)".perlunka писав:Не можу підписати звіт ключами від Приватбанку в електронному кабінеті. Хоча зайти під цими ключами змогла. Створила звіт, а от підписати його не можу. Пише "бібліотека ключів не ініціалізована". Хто з таким стикався, і як розібрався?
Я б з банку відправила той звіт, але приходить квитанція не прийнято вже 2-й раз. Пише неправильно заповнений податковий орган. Хоча відправляю вже не один рік, жодного разу не було такої помилки. Подумала, що з кабінету вдасться відправити. Але нічого не виходить
-
- Знаток
Вони вже давно поміняли назви, я здаю вже з новими назвами. Тому і не розумію в чому помилка. В електронному кабінеті автоматично заповнює назву органу по моїх даних, тому думала, що там пройде. До речі, назва органу в кабінеті така ж як і я заповнювала, але сам звіт через приват не приймає.Вика23 писав:так орган поменял наименование. посмотрите
-
- Гений
- Дякував (ла): 253 рази
- Подякували: 70 разів
Впервые сдавала отчет о принятии сотрудника в эл. кабинете, зашла под подписью директора, создала сохранила и отправила в ГНИ, потребовало опять подписать подписью директора, в итоге получила кв.1 где в квитанции подпись директора (печать-пусто), в кв.2- принято пакет, там стоит печать. Это все верно? Смущает, что я не подписывала печатью?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 900 разів
- Подякували: 622 рази
все нормально,ваш працівник буде зарахований і без печаткиТанечка-Танюша писав:Впервые сдавала отчет о принятии сотрудника в эл. кабинете, зашла под подписью директора, создала сохранила и отправила в ГНИ, потребовало опять подписать подписью директора, в итоге получила кв.1 где в квитанции подпись директора (печать-пусто), в кв.2- принято пакет, там стоит печать. Это все верно? Смущает, что я не подписывала печатью?
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 23 рази
Нашла - выбираете - перегляд звітності -нажимаете на свой отчет-там две вкладки:1-сам отчет, а 2- вторая квитанция в нормальном видеАмбер писав:У меня только что пришла такая квитанция. Тоже сижу и думаю, как быть.Dary писав:У кого-то вторая квитанция приходила вот такая -(PphPP...) какие то скобки запятые, и что с этим делать?