Підйомні йому донарахуйте! #smile3#Сашка111 писав:але ж оплачено за цілий робочий день, я трошкі не так написала (працівник прийнятий 02.09.2016) так хіба можна, поставити йому неповний робочий день а заплатити за повний?Tasa писав:Протабелюйте йому за цей день неповний робочий час... Як варіант...Сашка111 писав:Ще запитаю, я оформила працівника наприклад 01.08 і подала повідомлення також 01.08, штраф буде?
Електронний кабінет платника
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 271 раз
- Подякували: 617 разів
-
- Гуру
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 11 разів
що таке підйомні?mbamber писав:Підйомні йому донарахуйте! #smile3#Сашка111 писав:але ж оплачено за цілий робочий день, я трошкі не так написала (працівник прийнятий 02.09.2016) так хіба можна, поставити йому неповний робочий день а заплатити за повний?Tasa писав: Протабелюйте йому за цей день неповний робочий час... Як варіант...
-
- Гуру
я можливо багато чого не розумію, бо не давно працюю, але я вже заплатила податкі і подала звіти за вересень 2016 року, що можна зараз зробити і як це зробити?mbamber писав:Нічого, давно такого нема)
Нарахуйте зарплатню за неповний день, а різницю - як разову премію за доблєсний вихід на роботу.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 271 раз
- Подякували: 617 разів
Tasa писав:Протабелюйте йому за цей день неповний робочий час... Як варіант...
І окремим наказом - нарахування разової премії на різніцю між повним нарахуванням та протабельованим)Ребекка писав:а я б ще й в наказі дописала з якої години він повинен приступити до роботи (не раніше ніж прийнято повідомлення)
Сподіваюсь, ви повідомлення не о 22 годині відправляли...
-
- Гуру
я зранку в годині 10-11, а якщо нічого не робити, то це виявлять тильки при перевірці?mbamber писав:Tasa писав:Протабелюйте йому за цей день неповний робочий час... Як варіант...І окремим наказом - нарахування разової премії на різніцю між повним нарахуванням та протабельованим)Ребекка писав:а я б ще й в наказі дописала з якої години він повинен приступити до роботи (не раніше ніж прийнято повідомлення)
Сподіваюсь, ви повідомлення не о 22 годині відправляли...
-
- Гуру
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 27 разів
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, можно ли в кабинете увидеть налоговую накладную от поставщика, которая заблокирована. Поставщик налоговую и квитанцию о блокировке не отправляет ни через почту, ни через программу. Знаю только № налоговой, дату составления и дату попытки регистрации.
- Ребекка
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
Если у Вас Медок, то Вы должны были получить в реестре отчетов квитанцию о том, что НН поставщика заблокирована.Marjaha писав:Добрый день. Подскажите, пожалуйста, можно ли в кабинете увидеть налоговую накладную от поставщика, которая заблокирована. Поставщик налоговую и квитанцию о блокировке не отправляет ни через почту, ни через программу. Знаю только № налоговой, дату составления и дату попытки регистрации.
-
- Гуру
- Дякував (ла): 55 разів
- Подякували: 27 разів
Сейчас пользуемся Сонатой, Медком после атаки директор запретил пользоваться (хотя лицензия еще год действует). Делала ЗАПЫТЫ, но ничего не приходит. На 0-800..... говорят они ничего нам присылать не будут, звоните Поставщику пусть он присылает.