Електронний кабінет платника
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 103 рази
- Подякували: 15 разів
Отправляю отчет через Электронный кабинет плательщика. Сначала делаю в Фризвит. . Уже 3ий месяц пишет, что у вас логична або арифметична помилка. Первый раз крутила этот отчет, пока здесь не написали, что все в порядке (если уверена), так и отправляйте. Вот и сейчас уверена. Значит ошибка в сервере (или как точнее назвать). Почему же не могут подправить. Куда обращаться. И есть другая программа (бесплатная, т.к. объем маленький). Еще. Программа "виснет" бесконечно. Вечером зайти не возможно. благодарю за ответы.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 147 разів
- Подякували: 54 рази
Я создавала в Эл.кабинете и отправляла, с утра вроде нормально не висело.Lyudmila100 писав:Отправляю отчет через Электронный кабинет плательщика. И есть другая программа (бесплатная, т.к. объем маленький). Еще. Программа "виснет" бесконечно. Вечером зайти не возможно. благодарю за ответы.
Если за прошлый месяц есть отчет в кабинете - создайте на его основе, только поменяйте данные и галочку авторозрахунок уберите.
- SonataEvol
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 1440 разів
Lyudmila100 писав:Куда обращаться.
"При виникненні питань з приводу користування ЕКП можна звернутися за телефоном 0800501007 або написати на поштову скриньку infozvit@sfs.gov.ua "
ПС. На жаль, ці "консультанти" навіть у назві власної установи зробили помилку на банері)
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 62 рази
- Подякували: 125 разів
Уже можно.Tasa писав:Дивитися можна тільки по номеру/даті. Саму податкову відкрить -ні.manro писав:Добрый день. А можно как -то в кабинете смотреть входящие налоговые накладные и распечатывать их?
Пробуйте через сервис "ЄРПН" на главной странице. #g_dance#
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
Та цей сервіс, мабуть, ще і не працює, бо на моніторі нічогісенько, крім чогось, що дуже нагадує Торічеліву пустоту, не відображається...#g_witch#Траблы с 1С писав: Уже можно.
А може це в мене щось з монітором ?#g_crazy#
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Ви, мабуть, трішки поспішили. Якщо почекати, з'являється табличка, і навіть можна відкрити ПН, за схемою, аналогічною відкриттю квитанцій.#dance# Не пройшло і ... років.Popen писав:Та цей сервіс, мабуть, ще і не працює, бо на моніторі нічогісенько, крім чогось, що дуже нагадує Торічеліву пустоту, не відображається...#g_witch#Траблы с 1С писав: Уже можно.
- rubin
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2353 рази
- Подякували: 1790 разів
о, да, в том разделе можно просмотреть входящие в формате пдф, таки хоть что-то, но доделали в том кабинете #smile3#Popen писав:Та цей сервіс, мабуть, ще і не працює, бо на моніторі нічогісенько, крім чогось, що дуже нагадує Торічеліву пустоту, не відображається...#g_witch#Траблы с 1С писав: Уже можно.
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Ух ти, працює !! Дякую #curtsey#Траблы с 1С писав:Уже можно.
- Popen
- Гигант Мысли
І скількі чекати? До другого пришєствія? #swoon# Чекаю вже 8 (вісім) хвилин... "Может что-то в консерватории подправить?" #g_crazy#marina11 писав:Ви, мабуть, трішки поспішили. Якщо почекати, з'являється табличка, і навіть можна відкрити ПН, за схемою, аналогічною відкриттю квитанцій.#dance# Не пройшло і ... років.Popen писав:Та цей сервіс, мабуть, ще і не працює, бо на моніторі нічогісенько, крім чогось, що дуже нагадує Торічеліву пустоту, не відображається...#g_witch#Траблы с 1С писав: Уже можно.
- Popen
- Гигант Мысли
Дуже сильно прошу пардону!!! Виявилося, що IE11 таблицю не відображає...#blush#Popen писав: І скількі чекати? До другого пришєствія? #swoon# Чекаю вже 8 (вісім) хвилин... "Может что-то в консерватории подправить?" #g_crazy#