приват и работал.Діна 1977 писав:А приват 24 працює? Може хтось кошти сьогодні перекидає по приватну? А то мені покупець втирає що не робить. А я думаю що не хоче платити.
ощад не хочет. утром зашла, но не было денег. Сейчас не пускает
приват и работал.Діна 1977 писав:А приват 24 працює? Може хтось кошти сьогодні перекидає по приватну? А то мені покупець втирає що не робить. А я думаю що не хоче платити.
В статье на ресурсе Microsoft TechNet h говорится, что “по сведениям телеметрии процесс обновления программного обеспечения M.E.Doc (EzVit.exe) запускает цепочку вредоносных программ.Wasdik писав:elbuh писав: Доказательства вены Медка????
Ну это не совсем вина, скорее дыра в системе безопасности Медка, которую можно назвать виной.
аналогичноAj писав:а я с 09.00 не могу зайти.....@Лиса писав:я сегодня где то в 7:30 заходила работалTasa писав:Кабінет теж не працює ? Вчора працював #g_cray#
Ключ успішно завантажено ...... и все #wall#
Зранку пробивала - зайшла вкінці кінців #yahoo# через Оперуbolya2009 писав:аналогично
Завантажено. и все. Увийти - не нажимается. Ни в одном браузере, ни на планшете.
в 8.30 в одно из предприятий зашла на планшете
теперь никуда не могу с 9.00
а надо срочно Повидомлення о приеме отправлять.....через медок боюсь... хотела через кабинет....
говорят ощад будет пускать после обедаВика23 писав:приват и работал.Діна 1977 писав:А приват 24 працює? Може хтось кошти сьогодні перекидає по приватну? А то мені покупець втирає що не робить. А я думаю що не хоче платити.
ощад не хочет. утром зашла, но не было денег. Сейчас не пускает
Tasa писав:Зранку пробивала - зайшла вкінці кінців #yahoo# через Оперуbolya2009 писав:аналогично
Завантажено. и все. Увийти - не нажимается. Ни в одном браузере, ни на планшете.
в 8.30 в одно из предприятий зашла на планшете
теперь никуда не могу с 9.00
а надо срочно Повидомлення о приеме отправлять.....через медок боюсь... хотела через кабинет....
Я через Експлорер пробилася - спробуйте щеbolya2009 писав:не зайти в кабинет никак....на стадии Увийти все заканчивается
Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”