За січень здала звіт по ЄСВ в термін, 16,02. Потім не працював сервер в податковій, довго квітанцій не було, але 23 числа таки прийшли і звіт прийнято.ї
сьогодні я вже збиралася відправити звіт за лютий, зваходжу в програму, відкриваю єсв і в мене всі квитанції до звіту за січень щезли і стоїть в меню наступні дії Стан звіту: Звіт не прийнято.
минулого тижня звірялася з податковою, ніяких переплат і штрафів нема.
що це взагалі таке, перший раз у мене так
МЕДОК - отправка отчетов
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
- fin_o
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 796 разів
- Подякували: 699 разів
Мы таким образом создаем реестр в Медке и он просто висит как справочная информация на основе которого создана Декларация. Мы его не подписываеи м не отправляем?Викомакс писав:""Любослава писав:А можно подробнее?Вика23 писав:Любослава, есть у ВАС в медке реестр
Реестр какой?
Реестр НН не сдается. Реестр первичных документов - есть.
А как с него заполнить Додаток 5?
Є реєстр виданих та отриманих податкових какладних. В ньому заходимо у: "Відсутні в реєстрі" Шляхом натискання правої кнопки мишки обрати "Виділити все", а потім "Додати у реєстр". Коли все перевірили, у нижньому лівому кутку натиснути "Наступні дії" та обрати створити пакет звітів (Декларація ПДВ, додаток 5 і т.д.)
-
- Гений
- Дякував (ла): 676 разів
- Подякували: 178 разів
Подскажите пожалуйста отправила отчет .не принято декларацию и додаток 5 написано:\
помилка-документ в еектронному вигляді не відповідає затвердженому формаату стандарту через відсутність заявлених у пакеті повязаних документів
(порушено цілісність пакету)
Что это может быть?
помилка-документ в еектронному вигляді не відповідає затвердженому формаату стандарту через відсутність заявлених у пакеті повязаних документів
(порушено цілісність пакету)
Что это может быть?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 395 разів
- Подякували: 49 разів
Підкажіть,будь ласка в якому розділі медка можливо отримати електронне повідомлення про взяття на облік в органах ДФСУ, який документ ,відповідно,потрібно відправити,чи який,взагалі порядок отримання ел.рахунків ПДВ? Де в медку я можу ознайомитися з новими реквізитами?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 164 рази
- Подякували: 904 рази
если вы имеете ввиду казначейский счет, зайдите главное меню-дивидки держ органив-инф довидка период декабрь 2014 там было письмо с номером счета, если нет звоните на шлюз 0800 501 007(5) пускай перевышлютUnnak писав:Підкажіть,будь ласка в якому розділі медка можливо отримати електронне повідомлення про взяття на облік в органах ДФСУ, який документ ,відповідно,потрібно відправити,чи який,взагалі порядок отримання ел.рахунків ПДВ? Де в медку я можу ознайомитися з новими реквізитами?
-
- Оракул
- Дякував (ла): 49 разів
- Подякували: 115 разів
Не отправляем. Это все для того, чтобы составить деку.fin_o писав:Мы таким образом создаем реестр в Медке и он просто висит как справочная информация на основе которого создана Декларация. Мы его не подписываеи м не отправляем?Викомакс писав:""Любослава писав: А можно подробнее?
Реестр какой?
Реестр НН не сдается. Реестр первичных документов - есть.
А как с него заполнить Додаток 5?
Є реєстр виданих та отриманих податкових какладних. В ньому заходимо у: "Відсутні в реєстрі" Шляхом натискання правої кнопки мишки обрати "Виділити все", а потім "Додати у реєстр". Коли все перевірили, у нижньому лівому кутку натиснути "Наступні дії" та обрати створити пакет звітів (Декларація ПДВ, додаток 5 і т.д.)
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 103 рази
- Подякували: 15 разів
Здравствуйте. Такая ситуация. Демомедок бесплатніе ключи. Отправила отчет по ЕСВ за февраль 2015 06.03.2015. Пришла квит№1 07.03.2015. Вот до сих пор квит№2 очикуеться. (Картку приєднання в том месяце отправила. Хотя срок предідущей еще не прошел. )Что может быть. Буду конечно звонить завтра. До этого дня еще не дергалась. А вот сегодня уже в напряге. спасибо.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
отправляйте по-новой. что-то сильно долго Вы ждетеLyudmila100 писав:Здравствуйте. Такая ситуация. Демомедок бесплатніе ключи. Отправила отчет по ЕСВ за февраль 2015 06.03.2015. Пришла квит№1 07.03.2015. Вот до сих пор квит№2 очикуеться. (Картку приєднання в том месяце отправила. Хотя срок предідущей еще не прошел. )Что может быть. Буду конечно звонить завтра. До этого дня еще не дергалась. А вот сегодня уже в напряге. спасибо.
Помилка виклику криптобібліотеки 0xC, тип блоку BUF_UNI_SIGN
Підкажіть, будь-ласка, що потрібно зробити. Дякую.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 102 рази
- Подякували: 210 разів
в каталозі де встановлена програма є папка incoming зайдіть у неї, створіть там папку old і перекиньте в неї папки gov i partnerIrinka_D писав:Помилка виклику криптобібліотеки 0xC, тип блоку BUF_UNI_SIGN