смотрела... нет заветного: звит оброблено ПФУ (((svetabez писав:Посмотрите в личном кабинетеЕлена77 писав:Я по одной фирме отправила ЕСВ 14.12 в 10.09. принят 15.12. в 05.38
по второй отправила 15.12. в 11.25 по сей день нет квитанции. в пенсионном говорят, что этот мой отчет не видят, но отправлять повторно не нужно. Это у них проблема. звонить позже...
Куда позже еще? 19 число...
Всё! Кина не будет! Электричество кончилось? (часть 2)
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 94 рази
- Подякували: 25 разів
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Щойно прийшли квитанції на 2 звіти, надіслані вчора, "Прийнято пакет". А вчорашній розірваний поки без відповіді.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 836 разів
- Подякували: 1041 раз
Тоже самое, отправляла 15.12, в кабинете, отправлено ПФУ и все, ну как обычноЕлена77 писав:смотрела... нет заветного: звит оброблено ПФУ (((svetabez писав:Посмотрите в личном кабинетеЕлена77 писав:Я по одной фирме отправила ЕСВ 14.12 в 10.09. принят 15.12. в 05.38
по второй отправила 15.12. в 11.25 по сей день нет квитанции. в пенсионном говорят, что этот мой отчет не видят, но отправлять повторно не нужно. Это у них проблема. звонить позже...
Куда позже еще? 19 число...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 429 разів
- Подякували: 2568 разів
ЕСВ отправила 15.12, есть только квитанции № 1. Звонила утром на Гарячую Линию ГНИ (едва дозвонилась, через переадресацию с другого специалиста), отчет видят, но квитанция № 2 еще не сформировалась. Спрашиваю - может, лучше пересдать отчет; Ответ - пересдавать не нужно, так вы отсрочите приходит квитанции еще больше. Ну шо, ждем-с... А тем временем выпьем-ка кофея #drinks# миколайчик сегодня все-таки #love#
Дополнено
а вчера сдавала ЕСВ по др юрику, то квитанция № 2 пришла сразу же. Чудеса #smile3#
#curtsey#
Дополнено
а вчера сдавала ЕСВ по др юрику, то квитанция № 2 пришла сразу же. Чудеса #smile3#
#curtsey#
- marina11
- Светоч Мысли
Я б таки порадила продублювати відправку (1 раз). Послідовність прийняття вже порушено, є квитанції про прийняття звітності від 18.12, а у Вас від 15.12.Аря писав:ЕСВ отправила 15.12, есть только квитанции № 1. Звонила утром на Гарячую Линию ГНИ (едва дозвонилась, через переадресацию с другого специалиста), отчет видят, но квитанция № 2 еще не сформировалась. Спрашиваю - может, лучше пересдать отчет; Ответ - пересдавать не нужно, так вы отсрочите приходит квитанции еще больше. Ну шо, ждем-с... А тем временем выпьем-ка кофея #drinks# миколайчик сегодня все-таки #love#
Дополнено
а вчера сдавать ЕСВ по др юрику, то квитанция № 2 пришла сразу же. Чудеса #smile3#
#curtsey#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 429 разів
- Подякували: 2568 разів
marina11 писав:Я б таки порадила продублювати відправку (1 раз). Послідовність прийняття вже порушено, є квитанції про прийняття звітності від 18.12, а у Вас від 15.12.Аря писав:ЕСВ отправила 15.12, есть только квитанции № 1. Звонила утром на Гарячую Линию ГНИ (едва дозвонилась, через переадресацию с другого специалиста), отчет видят, но квитанция № 2 еще не сформировалась. Спрашиваю - может, лучше пересдать отчет; Ответ - пересдавать не нужно, так вы отсрочите приходит квитанции еще больше. Ну шо, ждем-с... А тем временем выпьем-ка кофея #drinks# миколайчик сегодня все-таки #love#
Дополнено
а вчера сдавать ЕСВ по др юрику, то квитанция № 2 пришла сразу же. Чудеса #smile3#
#curtsey#
та нет, квитанция № 1 от 15.12.17, а какая дата в квитанции № 2 будет - я не знаю, очевидно от 15.12.17, так же, как обычно это бывает...
- marina11
- Светоч Мысли
З ЄСВ не все так однозначно. Ви можете взагалі не отримати 2 квитанції. А "проблеми на сервері" Ви потім нічим не доведете. Відправка "дубля", як правило, дає "дубль" усіх квитанцій, разом з квитанцією №2.Аря писав:та нет, квитанция № 1 от 15.12.17, а какая дата в квитанции № 2 будет - я не знаю, очевидно от 15.12.17, так же, как обычно это бывает...Скрытый текст
marina11 писав:Я б таки порадила продублювати відправку (1 раз). Послідовність прийняття вже порушено, є квитанції про прийняття звітності від 18.12, а у Вас від 15.12.Аря писав:ЕСВ отправила 15.12, есть только квитанции № 1. Звонила утром на Гарячую Линию ГНИ (едва дозвонилась, через переадресацию с другого специалиста), отчет видят, но квитанция № 2 еще не сформировалась. Спрашиваю - может, лучше пересдать отчет; Ответ - пересдавать не нужно, так вы отсрочите приходит квитанции еще больше. Ну шо, ждем-с... А тем временем выпьем-ка кофея #drinks# миколайчик сегодня все-таки #love#
Дополнено
#curtsey#
- SonataEvol
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 1440 разів
З точки зору законодавства, датою подання звіту є дата, вказана у Квитанції №1. І "проблеми на сервері" шерифа вже не будуть турбувати.marina11 писав:З ЄСВ не все так однозначно. Ви можете взагалі не отримати 2 квитанції. А "проблеми на сервері" Ви потім нічим не доведете. Відправка "дубля", як правило, дає "дубль" усіх квитанцій, разом з квитанцією №2.
Але це, якщо зважитися подати проти ДФС позов, звичайно

Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
- marina11
- Светоч Мысли
Ага, особливо отримати квитанцію "Звіт не прийнято", виявлені помилки "Порушено цілісність пакету..."SonataEvol писав:З точки зору законодавства, датою подання звіту є дата, вказана у Квитанції №1. І "проблеми на сервері" шерифа вже не будуть турбувати.marina11 писав:З ЄСВ не все так однозначно. Ви можете взагалі не отримати 2 квитанції. А "проблеми на сервері" Ви потім нічим не доведете. Відправка "дубля", як правило, дає "дубль" усіх квитанцій, разом з квитанцією №2.
Але це, якщо зважитися подати проти ДФС позов, звичайно