Всё! Кина не будет! Электричество кончилось? (часть 2)

Подання звітності в електронному вигляді
Елена77
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 94 рази
Подякували: 25 разів

Повідомлення Елена77 »

svetabez писав:
Елена77 писав:Я по одной фирме отправила ЕСВ 14.12 в 10.09. принят 15.12. в 05.38
по второй отправила 15.12. в 11.25 по сей день нет квитанции. в пенсионном говорят, что этот мой отчет не видят, но отправлять повторно не нужно. Это у них проблема. звонить позже...
Куда позже еще? 19 число...
Посмотрите в личном кабинете
смотрела... нет заветного: звит оброблено ПФУ (((

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Щойно прийшли квитанції на 2 звіти, надіслані вчора, "Прийнято пакет". А вчорашній розірваний поки без відповіді.

IRINAST
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 836 разів
Подякували: 1041 раз

Повідомлення IRINAST »

Елена77 писав:
svetabez писав:
Елена77 писав:Я по одной фирме отправила ЕСВ 14.12 в 10.09. принят 15.12. в 05.38
по второй отправила 15.12. в 11.25 по сей день нет квитанции. в пенсионном говорят, что этот мой отчет не видят, но отправлять повторно не нужно. Это у них проблема. звонить позже...
Куда позже еще? 19 число...
Посмотрите в личном кабинете
смотрела... нет заветного: звит оброблено ПФУ (((
Тоже самое, отправляла 15.12, в кабинете, отправлено ПФУ и все, ну как обычно

Carmella
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 36 разів
Подякували: 59 разів

Повідомлення Carmella »

Мне сегодня примерно через сутки пришла Квитанция 2

Аря
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 429 разів
Подякували: 2568 разів

Повідомлення Аря »

ЕСВ отправила 15.12, есть только квитанции № 1. Звонила утром на Гарячую Линию ГНИ (едва дозвонилась, через переадресацию с другого специалиста), отчет видят, но квитанция № 2 еще не сформировалась. Спрашиваю - может, лучше пересдать отчет; Ответ - пересдавать не нужно, так вы отсрочите приходит квитанции еще больше. Ну шо, ждем-с... А тем временем выпьем-ка кофея #drinks# миколайчик сегодня все-таки #love#

Дополнено
а вчера сдавала ЕСВ по др юрику, то квитанция № 2 пришла сразу же. Чудеса #smile3#

#curtsey#

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення marina11 »

Аря писав:ЕСВ отправила 15.12, есть только квитанции № 1. Звонила утром на Гарячую Линию ГНИ (едва дозвонилась, через переадресацию с другого специалиста), отчет видят, но квитанция № 2 еще не сформировалась. Спрашиваю - может, лучше пересдать отчет; Ответ - пересдавать не нужно, так вы отсрочите приходит квитанции еще больше. Ну шо, ждем-с... А тем временем выпьем-ка кофея #drinks# миколайчик сегодня все-таки #love#

Дополнено
а вчера сдавать ЕСВ по др юрику, то квитанция № 2 пришла сразу же. Чудеса #smile3#

#curtsey#
Я б таки порадила продублювати відправку (1 раз). Послідовність прийняття вже порушено, є квитанції про прийняття звітності від 18.12, а у Вас від 15.12.

Аря
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 429 разів
Подякували: 2568 разів

Повідомлення Аря »

marina11 писав:
Аря писав:ЕСВ отправила 15.12, есть только квитанции № 1. Звонила утром на Гарячую Линию ГНИ (едва дозвонилась, через переадресацию с другого специалиста), отчет видят, но квитанция № 2 еще не сформировалась. Спрашиваю - может, лучше пересдать отчет; Ответ - пересдавать не нужно, так вы отсрочите приходит квитанции еще больше. Ну шо, ждем-с... А тем временем выпьем-ка кофея #drinks# миколайчик сегодня все-таки #love#

Дополнено
а вчера сдавать ЕСВ по др юрику, то квитанция № 2 пришла сразу же. Чудеса #smile3#

#curtsey#
Я б таки порадила продублювати відправку (1 раз). Послідовність прийняття вже порушено, є квитанції про прийняття звітності від 18.12, а у Вас від 15.12.

та нет, квитанция № 1 от 15.12.17, а какая дата в квитанции № 2 будет - я не знаю, очевидно от 15.12.17, так же, как обычно это бывает...

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення marina11 »

Аря писав:
Скрытый текст
marina11 писав:

Дополнено

#curtsey#
та нет, квитанция № 1 от 15.12.17, а какая дата в квитанции № 2 будет - я не знаю, очевидно от 15.12.17, так же, как обычно это бывает...
З ЄСВ не все так однозначно. Ви можете взагалі не отримати 2 квитанції. А "проблеми на сервері" Ви потім нічим не доведете. Відправка "дубля", як правило, дає "дубль" усіх квитанцій, разом з квитанцією №2.

SonataEvol
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 1440 разів

Повідомлення SonataEvol »

marina11 писав:З ЄСВ не все так однозначно. Ви можете взагалі не отримати 2 квитанції. А "проблеми на сервері" Ви потім нічим не доведете. Відправка "дубля", як правило, дає "дубль" усіх квитанцій, разом з квитанцією №2.
З точки зору законодавства, датою подання звіту є дата, вказана у Квитанції №1. І "проблеми на сервері" шерифа вже не будуть турбувати.
Але це, якщо зважитися подати проти ДФС позов, звичайно :)
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download

Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення marina11 »

SonataEvol писав:
marina11 писав:З ЄСВ не все так однозначно. Ви можете взагалі не отримати 2 квитанції. А "проблеми на сервері" Ви потім нічим не доведете. Відправка "дубля", як правило, дає "дубль" усіх квитанцій, разом з квитанцією №2.
З точки зору законодавства, датою подання звіту є дата, вказана у Квитанції №1. І "проблеми на сервері" шерифа вже не будуть турбувати.
Але це, якщо зважитися подати проти ДФС позов, звичайно :)
Ага, особливо отримати квитанцію "Звіт не прийнято", виявлені помилки "Порушено цілісність пакету..."

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”