А такого листа Вам не присилали:
Шановні громадяни! До 1 травня 2012 року задекларуйте доходи, отримані у 2011, з яких податок не отримувався, зокрема:
- Доходи від нерезидентів (іноземні доходи);
- Доходи від здійснення операцій з інвестиційними активами (продаж цінних паперів, корпоративних прав та інше);
- Благодійна допомога;
- Доходи від надання майна в оренду фізичним особам;
- Доходи у вигляді виграшів у гральних закладах;
- Доходи, отримані від фізичних осіб, які не є суб'єктами підприємницької діяльності;
- Доходи у вигляді спадщини та подарунків;
- Доходи, отримані від двох і більше податкових агентів, якщо їх загальна сума за будь-який календарний місяць перевищувала десятикратний розмір мінімальної заробітної плати (у 2011р. - 9410 грн.);
- Інші доходи, які не були оподатковані протягом року за місцем виплати доходу;
За бажанням громадяни подають декларації з метою одержання податкової знижки.
Податкова Декларація про майновий стан і доходи подається до податкової інспекції за місцем проживання до 1 травня 2012 року.
Всё! Кина не будет! Электричество кончилось?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
На удивление информативное и недвусмысленное письмо, в отличие от предыдущего.
ОНИ В ПАПКЕ УДАЛЕННЫЕ...Королева в пальто писав:Я смотрела - нетути ...#laugh# #cray#ОАВ писав:лист найдете на почтовом ящике, с которого отправляете ИМ ОТЧЕТЫ...Королева в пальто писав:Отакої ! А мені листа не було... нажаль... Я б відповіла ...
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
#laugh# #laugh# #laugh# Вы думаете, у них возникли подозрения, что у Алены есть ЧТО декларировать?Бюгюльмэ писав:На удивление информативное и недвусмысленное письмо, в отличие от предыдущего.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
Это у Алёны должны возникнуть такие подозрения после этого письма, а они-то как раз в этом уверены.
-
- Светоч Мысли
Так.Треба кудись ховатися, щоб не достали. "Иду на мель"#secret# #secret# #secret#Evelina писав:#laugh# #laugh# #laugh# Вы думаете, у них возникли подозрения, что у Алены есть ЧТО декларировать?Бюгюльмэ писав:На удивление информативное и недвусмысленное письмо, в отличие от предыдущего.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2984 рази
- Подякували: 2357 разів
Проверила - и там нет ... Самоиспарились , видимо ....#g_haha# #rolf# #good#ОАВ писав:ОНИ В ПАПКЕ УДАЛЕННЫЕ...Королева в пальто писав:Я смотрела - нетути ...#laugh# #cray#ОАВ писав: лист найдете на почтовом ящике, с которого отправляете ИМ ОТЧЕТЫ...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2984 рази
- Подякували: 2357 разів
Проверила - и там нет ... Самоиспарились , видимо ....#g_haha# #rolf# #good# #-oОАВ писав:ОНИ В ПАПКЕ УДАЛЕННЫЕ...Королева в пальто писав:Я смотрела - нетути ...#laugh# #cray#ОАВ писав: лист найдете на почтовом ящике, с которого отправляете ИМ ОТЧЕТЫ...
-
- Светоч Мысли
Можливо у СПАМІ?Королева в пальто писав:Проверила - и там нет ... Самоиспарились , видимо ....#g_haha# #rolf# #good#ОАВ писав:ОНИ В ПАПКЕ УДАЛЕННЫЕ...Королева в пальто писав: Я смотрела - нетути ...#laugh# #cray#