Всё! Кина не будет! Электричество кончилось? (часть 2)

Подання звітності в електронному вигляді
ElHor
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 26 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення ElHor »

#wall# #wall# заяву отправила утром,первая квитанция пришла через 3 часа,вторую жду до сих пор...не знаю у кого все мгновенно

Иришка_75
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 128 разів
Подякували: 36 разів

Повідомлення Иришка_75 »

L&S писав:сегодня все регистрируется и принимается - мгновенно ))), так что - работаем без выходных, ни сна- ни отдыха )))
Не знаю у кого как,но у меня по отправленным в 11 часов налоговым до сих пор тишина и в кабинете "Вхід тимчасово обмежений"#wall#, а я специально ради них сегодня и вышла#cray#

SIDF
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 48 разів

Повідомлення SIDF »

ElHor писав:#wall# #wall# заяву отправила утром,первая квитанция пришла через 3 часа,вторую жду до сих пор...не знаю у кого все мгновенно
8. Контролюючий орган, яким отримано Заяву про приєднання до Договору, розглядає її протягом одного робочого дня.

SIDF
Мастер
Мастер

Повідомлення SIDF »

Иришка_75 писав:
L&S писав:сегодня все регистрируется и принимается - мгновенно ))), так что - работаем без выходных, ни сна- ни отдыха )))
Не знаю у кого как,но у меня по отправленным в 11 часов налоговым до сих пор тишина и в кабинете "Вхід тимчасово обмежений"#wall#, а я специально ради них сегодня и вышла#cray#
https://cabinet.sfs.gov.ua/login

SonataEvol
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 1439 разів

Повідомлення SonataEvol »

SIDF писав:
ElHor писав:#wall# #wall# заяву отправила утром,первая квитанция пришла через 3 часа,вторую жду до сих пор...не знаю у кого все мгновенно
8. Контролюючий орган, яким отримано Заяву про приєднання до Договору, розглядає її протягом одного робочого дня.
Це до лампочки.
Інша норма, про те, що Заява вважається прийнятою через добу після отримання першої квитанції - теж фігня. Адже, поки система шлюзу ДФС не обробить все до кінця та не надішле другу квитанцію, ви технічно нічого не зможете подати (жодного звіту). Незважаючи на те, що Заява у вас формально прийнята.
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download

Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))

ElHor
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 26 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення ElHor »

SonataEvol писав:
SIDF писав:
Це до лампочки.
Інша норма, про те, що Заява вважається прийнятою через добу після отримання першої квитанції - теж фігня. Адже, поки система шлюзу ДФС не обробить все до кінця та не надішле другу квитанцію, ви технічно нічого не зможете подати (жодного звіту). Незважаючи на те, що Заява у вас формально прийнята.
и до сих пор тишина...капец для того чтобы сдать 3 простейших отчета по одной строчке-убить 6 дней...

Я бух!
Гений
Гений
Дякував (ла): 347 разів
Подякували: 106 разів

Повідомлення Я бух! »

С такой работой сервера как в этом месяце сроки должны быть продлены -сколько реально можно издеваться над нами!!!

SIDF
Мастер
Мастер

Повідомлення SIDF »

SonataEvol писав:
SIDF писав:
Це до лампочки.
на другу квитанцію накладається ЕЦП податкової за місцем обліку, після чого вона вже надсилається Автору. Це може відбутися лише в робочий день. Заява подана зранку 13.01.2018 р., найближчий робочий день 15.01.2018.

Chushka
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 55 разів

Повідомлення Chushka »

Отправила утром Повидомлення о приеме работника - ушло, а в ответ ни квитанции, глухо до сих пор.
Отправила Запити - теж саме.
Это у меня одной так, или опять тупит система?

Chiffi
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 589 разів

Повідомлення Chiffi »

Отлично, в Эл.кабинете при попытке зайти на СЭА ПДВ сразу выбрасывает из кабинета!!!!#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”