Всё! Кина не будет! Электричество кончилось? (часть 2)
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 569 разів
Люди, а як квитанції зі статистики - йдуть? Вже другий день "тішь да гладь". Приходить повідомлення і все... Квитанції № 1 немає. Про другу я взагалі мовчу. В обласній статистиці сказали, що в них звітів немає. Значить косяк десь на шлюзі в Києві, раз навіть першої квитанції немає?
Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його волячих жилах
Козацька кров клекоче і гуде!
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Вчора відправляла Київ і Київська область - ввечері прийшла кв 2 зі статистики ....Я навіть здивувалась, що в межах одного дня #g_hospitaCapitoshechka писав:Люди, а як квитанції зі статистики - йдуть? Вже другий день "тішь да гладь". Приходить повідомлення і все... Квитанції № 1 немає. Про другу я взагалі мовчу. В обласній статистиці сказали, що в них звітів немає. Значить косяк десь на шлюзі в Києві, раз навіть першої квитанції немає?
- marina11
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 621 раз
- Подякували: 1519 разів
Додзвонился у свою статистику, з 6 відправлених звітів вони бачать 4. У мене квитанції є по 3-х...Capitoshechka писав:Люди, а як квитанції зі статистики - йдуть? Вже другий день "тішь да гладь". Приходить повідомлення і все... Квитанції № 1 немає. Про другу я взагалі мовчу. В обласній статистиці сказали, що в них звітів немає. Значить косяк десь на шлюзі в Києві, раз навіть першої квитанції немає?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 569 разів
А наші взагалі нічого не бачать. І квитанцій взагалі немає ніяких. Повторна відправка нічого не далаmarina11 писав:Додзвонился у свою статистику, з 6 відправлених звітів вони бачать 4. У мене квитанції є по 3-х...
Ви, байстрюки катів осатанілих,
-
- Мастер
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 4 рази
Люди помогите ,пожалуйста!!!
Можно ли уточненку сдавать повторно или уже все???
Отправляла уточненку,код кведа вписан правильно,а название не правильно, в черновике исправила и не сохранилось исправление...
Отправляла уточненку,код кведа вписан правильно,а название не правильно, в черновике исправила и не сохранилось исправление...
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
І як вам допомогти, якщо взагалі неясно які уточньонки ви подавали....муреныш писав:Люди помогите ,пожалуйста!!!
В більшості випадків можна подати ще раз, але з врахуванням вже поданої уточнюючої і з зазначенням у шапці декларації що вже подавалася...
-
- Мастер
податкова декларация по ЕН, фопTasa писав:І як вам допомогти, якщо взагалі неясно які уточньонки ви подавали....муреныш писав:Люди помогите ,пожалуйста!!!
В більшості випадків можна подати ще раз, але з врахуванням вже поданої уточнюючої і з зазначенням у шапці декларації що вже подавалася...
в одном из кведов не та расшифровка
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
Подавайте хоть ежедневно, но... вопросы постарайтесь задавать в соответствующих темах, а не где попало!муреныш писав:Люди помогите ,пожалуйста!!!
-
- Мастер
СпасибоPopen писав:Подавайте хоть ежедневно, но... вопросы постарайтесь задавать в соответствующих темах, а не где попало!муреныш писав:Люди помогите ,пожалуйста!!!
исправлюсь)
просто здесь народу всегда больше)
вот теперь "выкидывает"эл.кабинет при попытке зайти в раздел введение отчетности(...будем подождать