" Переустановите msxml.msi и будет Вам щастье.[/quote]
Переустановили,но счастья нет #impossibl все равно пишет..... " не встановлено parser MSXML 4.0, або встановлено не коректну версію...."#g_cray2# Коллеги кто сталкивался с такой проблемой подскажите выход из тупика,с понедельника отчеты за 1 квартал.Буду благодарна всем!!!#handshake
доброго дня, Формую 1ДФ в ОПЗ, перевіряю документ - вискакує помилка не вірна структура документа шось з датою. перевіряю вроді-би все правильно. В чому може бути причина? Задовбало вже
Ната2727 писав:доброго дня, Формую 1ДФ в ОПЗ, перевіряю документ - вискакує помилка не вірна структура документа шось з датою. перевіряю вроді-би все правильно. В чому може бути причина? Задовбало вже
Ната2727 писав:доброго дня, Формую 1ДФ в ОПЗ, перевіряю документ - вискакує помилка не вірна структура документа шось з датою. перевіряю вроді-би все правильно. В чому може бути причина? Задовбало вже
HKFO значення відповідно до його типом даних оце пише
Номер порции проставте вручную.
поставила 1 і все одно документ не пройшов структури
ЗА цим посиланням знайдете форум ОПЗ, там прописані всі помилки структури і як їх виправляти. Я коли користувалась ОПЗ - дуже він мен допоміг http://opz.org.ua/forum/viewforum.php?f=26
HKFO значення відповідно до його типом даних оце пише
я вже давно не працюю з ОПЗ, але видається що це прізвище директора чи якось. Але можу помилитись
оляля писав:ЗА цим посиланням знайдете форум ОПЗ, там прописані всі помилки структури і як їх виправляти. Я коли користувалась ОПЗ - дуже він мен допоміг http://opz.org.ua/forum/viewforum.php?f=26
Дякую) на цьому сайті знайшла свою помилку))) сайт хороший!!!