В них права рука незнає що робить ліва.!!!!
Вчора 20.02.2015 в 23:26:57. нарешті прийшло повідомлення про отримання декларації ПДВ. А вже сьогодні 21.02.2015 в 00:02:35 прийшла квитанція №1 із помилко.
Виявлені помилки:
Попередження - закінчення подання форми - 20.02.2015.
Квитанції №2 досі немає. Так що незнаю відхилили в податковій декларацію чи ще приймуть.......
Это ужас!! Мне пришло по 4 квитанции..принято/не принято..
и в некоторых ошибка: помилка зняття підпису код 12 внутрішня помилка перевірки підпису..ничего не пойму
Popen писав:Не знаю, как у кого, а у меня (и у них!) на настоящий момент имеется в наличии 2 (две) поданные и принятые деки по НДС... І шо воно буде ??? #swoon#
Аналогичная ситуация. 2 принятых Декларации по НДС. Я так понимаю либо будем писать письма с просьбой "принять до видома", либо они сами без нас уберут лишнее. Первый вариант вероятнее)))Может отправить "нову звитну", раз продлили сроки сдачи отчетности, она по идее должна "перекрыть" звитные? #wall#
В них права рука незнає що робить ліва.!!!!
Вчора 20.02.2015 в 23:26:57. нарешті прийшло повідомлення про отримання декларації ПДВ. А вже сьогодні 21.02.2015 в 00:02:35 прийшла квитанція №1 із помилко.
Виявлені помилки:
Попередження - закінчення подання форми - 20.02.2015.
Квитанції №2 досі немає. Так що незнаю відхилили в податковій декларацію чи ще приймуть.......
Така ж сама ситуація, відправив сьогодні повторно, отримав "Помилка - закінчення подання форми - 20.02.2015. Новий звітний документ може бути подано тільки до завершення терміну подання."
#wall#
Прийшли квитанції по деклараціях , в квитанціях 1 -зауваження: Попередження - закінчення подання форми - 20.02.2015. , а квитанціях 2- пише , що граничний термін подання - 24.02.2014р. Прийнято.
В мене прикол. Не було ніякої відповіді по Акцизному податку відправленого через Сонату. Заходжу на почту багато спаму ДПС перекидаю у отримані. заходжу в Сотану перевірити почту і всі квитанції є.
Отчет по земле, по звитному вообще ничего нет , а по новому звитн., отпр. вчера :"Помилка - закінчення подання форми - 20.02.2015. Новий звітний документ може бути подано тільки до завершення терміну подання" И что теперь делать?
По ЕСВ- пришло только повидом. 21.02.15 в 00:03 доставлено в поштову скриньку. И это из 5 отпр.отчетов в теч.дня по 1 ФОПу!
atir писав:В мене прикол. Не було ніякої відповіді по Акцизному податку відправленого через Сонату. Заходжу на почту багато спаму ДПС перекидаю у отримані. заходжу в Сотану перевірити почту і всі квитанції є.
это совсем не поможет. ГНИ не видит и не увидит отчет. Нужно было сдать ногами
atir писав:В мене прикол. Не було ніякої відповіді по Акцизному податку відправленого через Сонату. Заходжу на почту багато спаму ДПС перекидаю у отримані. заходжу в Сотану перевірити почту і всі квитанції є.
это совсем не поможет. ГНИ не видит и не увидит отчет. Нужно было сдать ногами
Зачем тогда нужны электронные ключи, если шлюз не работает, отчеты не приняты, сроки продляют... и придется все-равно в пн-вт топать ножками!!!????? #angry#
Акциз вчора скидала електронкою, не прийнято додаток 6. Понесла потім ногами, взяли два еземпляри звіту, один обіцяли віддати через тиждень. Ввечері вирішила відправити ще раз електронкою, все пройшло, правда , 21.02.15р