просто копируйте папку c:\opz (если он у вас на С:). И папку данных (какая у вас указана в карточке).maryx писав:подскажите как опз перенести на другой комп. скачала новій опз. а как архив предприятий туда перенести?
Оновлення ОПЗ та питання щодо неї
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 29 разів
Доброго дня! допоможіть в ОПЗ відправити уточнюючу декларацію з податку на прибуток на уточнюючу. Спочатку відправила уточньонку, потім додивилась, що одну суму невірно вказала. Відправляю нову уточньонку, пише що файл з таким ім'ям вже є в архіві ДПС, міняю ім'я, пише що не вірно вказане ім'я файлу. Що робити? Не хочеться до них топати.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 890 разів
Іріша писав:Доброго дня! допоможіть в ОПЗ відправити уточнюючу декларацію з податку на прибуток на уточнюючу. Спочатку відправила уточньонку, потім додивилась, що одну суму невірно вказала. Відправляю нову уточньонку, пише що файл з таким ім'ям вже є в архіві ДПС, міняю ім'я, пише що не вірно вказане ім'я файлу. Що робити? Не хочеться до них топати.
Когда сохраняете новую уточненку поставьте номер документа"2" в периоде,должно получится отправить.
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 29 разів
А де ставиться цей номер. Треба заходити через диск С/ОПЗnovichok писав:Іріша писав:Доброго дня! допоможіть в ОПЗ відправити уточнюючу декларацію з податку на прибуток на уточнюючу. Спочатку відправила уточньонку, потім додивилась, що одну суму невірно вказала. Відправляю нову уточньонку, пише що файл з таким ім'ям вже є в архіві ДПС, міняю ім'я, пише що не вірно вказане ім'я файлу. Що робити? Не хочеться до них топати.
Когда сохраняете новую уточненку поставьте номер документа"2" в периоде,должно получится отправить.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 890 разів
Іріша писав:А де ставиться цей номер. Треба заходити через диск С/ОПЗnovichok писав:Іріша писав:Доброго дня! допоможіть в ОПЗ відправити уточнюючу декларацію з податку на прибуток на уточнюючу. Спочатку відправила уточньонку, потім додивилась, що одну суму невірно вказала. Відправляю нову уточньонку, пише що файл з таким ім'ям вже є в архіві ДПС, міняю ім'я, пише що не вірно вказане ім'я файлу. Що робити? Не хочеться до них топати.
В ОПЗ сделав отчет Вы его сохраняет или скопируйте уже сделанный и при выполнении операции " сохранить нна диск" у Вас появляется табличка и напротив вида отчета" звытний" поменяйте номер в периоде.
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 30 разів
- Подякували: 15 разів
Я обычно обновление вручную с этой страницы скачиваю.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1729 разів