Обіцянка-цяцянка.koziar.ta писав:дозвонилась на гарячую линию, сказали, что после обеда должны быть квитанции.ждем...
Вони обіцяли що не пізніше, ніж 22.03. о 10-й годині мона буде реєструвати ПН. І чим ця обіцянка закінчилася?
Обіцянка-цяцянка.koziar.ta писав:дозвонилась на гарячую линию, сказали, что после обеда должны быть квитанции.ждем...
Все-равно...ничего не ускоришь, остается только ждать.Сама работать не могу, каждые 5 минут пытаюсь в кабинет зайти, пол дня на смарку#g_cray2#Capitoshechka писав:Обіцянка-цяцянка.koziar.ta писав:дозвонилась на гарячую линию, сказали, что после обеда должны быть квитанции.ждем...
Вони обіцяли що не пізніше, ніж 22.03. о 10-й годині мона буде реєструвати ПН. І чим ця обіцянка закінчилася?
А мені на 0800... сказали, що їх про це нічого офіціально не повідомили, що можливо це якісь тимчасові роботи.koziar.ta писав:Девченки, дозвонилась на гарячую линию, сказали, что после обеда должны быть квитанции.ждем...
Нема нічого більш постійного, ніж щось тимчасовеИн писав:можливо це якісь тимчасові роботи.
В мене так:Александр2301 писав:Вроде заработало)
аналогічноИн писав:В мене так:Александр2301 писав:Вроде заработало)
Виникла помилка при передачі запиту на сервер ЦСК за протоколом HTTP(5)
Нет, недоступен и пишет:Ин писав:В мене так:Александр2301 писав:Вроде заработало)
Виникла помилка при передачі запиту на сервер ЦСК за протоколом HTTP(5)
Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”