через единое окноylia1111 писав:Люди что то вобще туплю , как здать баланс малого предприятия через медок в налоговую и статистику ???
«M.E.Doc» − отправка отчётов
-
Татьяна 69
- Мудрец

- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 23 рази
сдаете как обычно, он автоматически в статистику попадает, это в прошлом году через окно, а нынче спокойно в медке))) Удачиsvetabez писав:через единое окноylia1111 писав:Люди что то вобще туплю , как здать баланс малого предприятия через медок в налоговую и статистику ???
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1936 разів
- Подякували: 6637 разів
- Контактна інформація:
А єдине вікно де ? В Медку.Татьяна 69 писав:сдаете как обычно, он автоматически в статистику попадает, это в прошлом году через окно, а нынче спокойно в медке))) Удачиsvetabez писав:через единое окноylia1111 писав:Люди что то вобще туплю , как здать баланс малого предприятия через медок в налоговую и статистику ???
- SonataEvol
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 1445 разів
"Єдине вікно" - це система обробки звітності у ДФС, яка розгорнута після вхідного шлюзу. Оскільки воно "єдине", то там також приймається ЄСВ і фінансова звітність. До Медка чи будь-якої іншої програми "вікно" не має ніякого відношення.
Більшість програм просто непомітно від користувача скоригувала напрямки подання звітності для того, щоб вона йшла у це "вікно".
Більшість програм просто непомітно від користувача скоригувала напрямки подання звітності для того, щоб вона йшла у це "вікно".
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
- Tasa
- Акула НКУ

- Контактна інформація:
Я знаю ))) Я коментувала іншого відповідача на питання, бо він здається не зовсім знає #g_crazy#SonataEvol писав:"Єдине вікно" - це система обробки звітності у ДФС, яка розгорнута після вхідного шлюзу. Оскільки воно "єдине", то там також приймається ЄСВ і фінансова звітність. До Медка чи будь-якої іншої програми "вікно" не має ніякого відношення.
-
blize
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 2057 разів
- Подякували: 611 разів
В сегодняшнем обновлении Медка уже есть!) И ИКТ тоже)АннаЛ писав:11-ер вроде отменили, а 11-мтп появилась в перечне форм, сдающихся в эл. виде:.@Nika@ писав:Подскажите, где в Медке найти форму 11-мтп (річна), которая новая сборная вместо 11-ер, 11-мтп и пр. Или ее еще нету?
Значит скоро появится в медке.
Добрый день, коллеги.blize писав:В сегодняшнем обновлении Медка уже есть!) И ИКТ тоже)АннаЛ писав:11-ер вроде отменили, а 11-мтп появилась в перечне форм, сдающихся в эл. виде:.@Nika@ писав:Подскажите, где в Медке найти форму 11-мтп (річна), которая новая сборная вместо 11-ер, 11-мтп и пр. Или ее еще нету?
Не прибыльная организация отчитывается согл. НКУ 1раз в год, значит до 28.02.17г, а МЕДок показывает дату до 09.02.17г. В чем подвох??? Спасибо.
- Tasa
- Акула НКУ

- Контактна інформація:
Скрытый текст
Добрый день, коллеги.blize писав:В сегодняшнем обновлении Медка уже есть!) И ИКТ тоже)АннаЛ писав:11-ер вроде отменили, а 11-мтп появилась в перечне форм, сдающихся в эл. виде:.@Nika@ писав:Подскажите, где в Медке найти форму 11-мтп (річна), которая новая сборная вместо 11-ер, 11-мтп и пр. Или ее еще нету?
Просто не звертайте уваги ...НатаВлади писав:Не прибыльная организация отчитывается согл. НКУ 1раз в год, значит до 28.02.17г, а МЕДок показывает дату до 09.02.17г. В чем подвох??? Спасибо.
-
svetabez
- Высший разум

- Дякував (ла): 43 рази
- Подякували: 445 разів
Только баланс и найдешь в разделе единое окно.#rtfm#Tasa писав:Я знаю ))) Я коментувала іншого відповідача на питання, бо він здається не зовсім знає #g_crazy#SonataEvol писав:"Єдине вікно" - це система обробки звітності у ДФС, яка розгорнута після вхідного шлюзу. Оскільки воно "єдине", то там також приймається ЄСВ і фінансова звітність. До Медка чи будь-якої іншої програми "вікно" не має ніякого відношення.
- Tasa
- Акула НКУ

- Контактна інформація:
А чого це ви мені то показуєте ??? Я до вас не зверталася #beee#svetabez писав:Только баланс и найдешь в разделе единое окно.#rtfm#Tasa писав:Я знаю ))) Я коментувала іншого відповідача на питання, бо він здається не зовсім знає #g_crazy#SonataEvol писав:"Єдине вікно" - це система обробки звітності у ДФС, яка розгорнута після вхідного шлюзу. Оскільки воно "єдине", то там також приймається ЄСВ і фінансова звітність. До Медка чи будь-якої іншої програми "вікно" не має ніякого відношення.