"Єдине вікно" - це система обробки звітності у ДФС, яка розгорнута після вхідного шлюзу. Оскільки воно "єдине", то там також приймається ЄСВ і фінансова звітність. До Медка чи будь-якої іншої програми "вікно" не має ніякого відношення.
Більшість програм просто непомітно від користувача скоригувала напрямки подання звітності для того, щоб вона йшла у це "вікно".
Соната - просте та зручне подання звітності https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник: https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
SonataEvol писав:"Єдине вікно" - це система обробки звітності у ДФС, яка розгорнута після вхідного шлюзу. Оскільки воно "єдине", то там також приймається ЄСВ і фінансова звітність. До Медка чи будь-якої іншої програми "вікно" не має ніякого відношення.
Більшість програм просто непомітно від користувача скоригувала напрямки подання звітності для того, щоб вона йшла у це "вікно".
Я знаю ))) Я коментувала іншого відповідача на питання, бо він здається не зовсім знає #g_crazy#
В сегодняшнем обновлении Медка уже есть!) И ИКТ тоже)
Добрый день, коллеги.
Не прибыльная организация отчитывается согл. НКУ 1раз в год, значит до 28.02.17г, а МЕДок показывает дату до 09.02.17г. В чем подвох??? Спасибо.
В сегодняшнем обновлении Медка уже есть!) И ИКТ тоже)
Добрый день, коллеги.
НатаВлади писав:Не прибыльная организация отчитывается согл. НКУ 1раз в год, значит до 28.02.17г, а МЕДок показывает дату до 09.02.17г. В чем подвох??? Спасибо.
SonataEvol писав:"Єдине вікно" - це система обробки звітності у ДФС, яка розгорнута після вхідного шлюзу. Оскільки воно "єдине", то там також приймається ЄСВ і фінансова звітність. До Медка чи будь-якої іншої програми "вікно" не має ніякого відношення.
Я знаю ))) Я коментувала іншого відповідача на питання, бо він здається не зовсім знає #g_crazy#
Только баланс и найдешь в разделе единое окно.#rtfm#
Только баланс и найдешь в разделе единое окно.#rtfm#
А чого це ви мені то показуєте ??? Я до вас не зверталася #beee#