Больше 10 лет (как минимум) пользуюсь Арт-звитом. За все годы никогда не подводил. Все обновления были вовремя, а техподдержка всегда отвечала на вопросы и оказывала помощь.
....
2. це як спам-атака: після витраченного часу з "корявим" меню налаштування комплектності бланків, збереження, після оновлення від Медка додаються автоматично НАХРЕН непотрібні форми бланків (акциз, ПДВ, військомати, інша хрень, тощо), які ФОП не використовує, не планує використовувати, але Медок автоматично додає ці форми, що не зручно під час створення нових звітів, бо замість 5-7 форм звітності, які ФОП обрав в налаштуваннях, йому з кожним оновленням додають все нові і нові непотрібні форми, що іх стає десь штук 50 (або більше)
.....
Вы не облегчаете сами себе работу, а В ЭТОМ ругаете МЕДОК!!
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
....
2. це як спам-атака: після витраченного часу з "корявим" меню налаштування комплектності бланків, збереження, після оновлення від Медка додаються автоматично НАХРЕН непотрібні форми бланків (акциз, ПДВ, військомати, інша хрень, тощо), які ФОП не використовує, не планує використовувати, але Медок автоматично додає ці форми, що не зручно під час створення нових звітів, бо замість 5-7 форм звітності, які ФОП обрав в налаштуваннях, йому з кожним оновленням додають все нові і нові непотрібні форми, що іх стає десь штук 50 (або більше)
.....
Вы не облегчаете сами себе работу, а В ЭТОМ ругаете МЕДОК!!
Про "використовуються" — я знаю, але це меню незручне, та не працює. Наприклад, я не бачу на Вашому мал. форму 20-ОПП (і у мене якщо обрати "використовуються" — нема ф. 20-ОПП, але я ії подавав у 2024)
Ви стверджуєте, що меню зручне? Що можете отримати Витяг з реєстру платників єдиного податку? Якщо це шутка — то не смішна
І стосовно техпідтримки: для того, щоб Медок виправив (була декілька років помилка) помилку в Довіднику (підключався до Д5) про звільнення ст. 36 п.1 впорото було вказано "За згодою сторін". Написав один раз — ноль реакції; через півроку другий раз, потім третий, і Медоку "соизволил" виправити на вірне "За угодою сторін". У мене менше часу (іноді) займає листування з ДПС, щоб вони виправили помилкові роз'яснення в ЗІР, а Мінфін виправляє помилки (в звітах), якщо я вказую на них, десь протягом року.
Так, програма для мене зручна, та користуюсь більше 10 років, але через таке ставлення "клієнт винен, а ми завжди праві, нічого виправляти не хочемо" і, як мені повідомили: Ви можете звернутися на fcc@medoc.ua для розробки функціоналу в пріоритетному порядку (на платній основі)
Margaret Thatcher.
Маргарет Тетчер.
Margaret Thatcher.
Маргарет Тетчер.
Там НОВОЕ повидомлення про прийняття на работу (J/F 13001005 ) !
Margaret Thatcher.
Маргарет Тетчер.
Соната - просте та зручне подання звітності https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник: https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))