«СОНАТА» ❤️️ просте та доступне подання електронної звітності

Подання звітності в електронному вигляді
elbuh
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 543 рази
Подякували: 1099 разів
Контактна інформація:

Повідомлення elbuh »

SonataEvol писав: Пане, elbuh, чи не правда, що з безкоштовними ключами не можна їх продовжити повідомленням, а з ключами медка можна?)
Много раз подписывал "повідомленням" ключами налоговой. Все работает. Вот как у налоговой получать ключи это не ко мне.
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)

IRINAST
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 836 разів
Подякували: 1041 раз

Повідомлення IRINAST »

звит писав:БИЗНЕСМЕН, SonataEvol уже все сказал:

"Скористатися цим "зручним сервісом" для покращення життя платників можуть тільки... власники платних ключів АЦСК Україна."

потому что заяву J1391102 нужно подписать двумя наборами действующих ключей - и старыми и новыми. Согласно нормативных документов никакой АЦСК не имеет права выдавать ЭЦП, где бы пересекались сроки действия - те старые еще работают а новые уже работают -так нельзя. Но медоукраине на это плевать...
Прошу прощения, но это не правда, у меня не Медоковские ключи, и прекрасно отправилось повидомлення и работаем дальше. Я просто не понимаю, почему нельзя это сделать для всех и навсегда. Почему каждый год я должна 5 дней (в лучшем случае) сидеть на иголках и думать, а пройдет ли, и не придется ли мне ехать на поклон в налоговую.

SonataEvol
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 1440 разів

Повідомлення SonataEvol »

БИЗНЕСМЕН писав:Руками заповнити не вашко, я гадам що до повідомлення у конкурентів ще й сертіфікати нові прикріплюються.
До будь-якого звіту прикріплюються сертифікати при відправленні - це передбачено форматом транспортного контейнеру електронного документу, що подається до ДФС. У іншому випадку він не прийде шлюз узагалі.
IRINAST писав:

"Скористатися цим "зручним сервісом" для покращення життя платників можуть тільки... власники платних ключів АЦСК Україна."

потому что заяву J1391102 нужно подписать двумя наборами действующих ключей - и старыми и новыми. Согласно нормативных документов никакой АЦСК не имеет права выдавать ЭЦП, где бы пересекались сроки действия - те старые еще работают а новые уже работают -так нельзя. Но медоукраине на это плевать...
Прошу прощения, но это не правда, у меня не Медоковские ключи, и прекрасно отправилось повидомлення и работаем дальше. Я просто не понимаю, почему нельзя это сделать для всех и навсегда. Почему каждый год я должна 5 дней (в лучшем случае) сидеть на иголках и думать, а пройдет ли, и не придется ли мне ехать на поклон в налоговую.
Не забуваємо, що повідомлення можна використати різними способами:
а) реєстрація додаткового підпису (співробітник, новий бухгалтер);
б) заміна підпису директора.
Перший варіант не викликає ніяких проблем, другий можливий тільки для таких випадків:
а) заміна ключів від іншого АЦСК (старі ключі отримували у одному АЦСК, а нові - в іншому);
б) заміна ключів у АЦСК, який видає нові активні ключі до закінчення терміну дії старих (точно можу сказати, що медок таке підтримує, а ДФС та Ключові системи не підтримують; підозрюю, що інші АЦСК теж не підтримують).

Зауважте, що я не згадував ніяких програм - бо від програми це не залежить; тільки від АЦСК, який видавав ключі. У Сонаті із ключами АЦСК "Україна" таку заміну ключів теж можна зробити без проблем.

ПС. Сподіваюся, що у цьому питанні вже все чітко розписано і більше спекуляцій на цю тему не буде)
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download

Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))

звит
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 426 разів
Подякували: 258 разів

Повідомлення звит »

opz писав:
SonataEvol писав: Пане, elbuh, чи не правда, що з безкоштовними ключами не можна їх продовжити повідомленням, а з ключами медка можна?)
Я хоть и не elbuh, но правда в том, что в АЦСК ИДД ГФС не выдают новые ЭЦП если имеются действующие ключи выданные ими-же. Только если старые отозвать - то можно в тот-же день получить новые ключи. А ведь именно наличие двух комплектов ЭЦП действующих в одно и тоже время - это необходимое условие для продления договора при помощи "повідомлення".
Хотя в АЦСК ИДД ГФС никогда не проверяют наличие ЭЦП от сторонних АЦСК - это значит, что имея действующий ключи от стороннего АЦСК можно получить еще один комплект ГФС-ных ключей, т.е. будет два комплекта действующих ЭЦП.
#coffee#
Именно так, можно пробовать заявой впихнуть новые серты от любого другого центра при наличии старых от иного центра в любой программе (J1391102 есть в любой программе)
Суть то в том ,что не только ИДД ДФС, а ВСЕ АЦСК не выдают новые ЭЦП если имеются действующие ключи выданные ими-же. Исключение - медоукраиноцентр, потому там эта заявка и прокатывает.. .почему они так нарушая выдают новые уже действующие при наличии старых еще действующих в один и тот же момент времени - вопрос ...

IRINAST
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 836 разів
Подякували: 1041 раз

Повідомлення IRINAST »

[
Скрытый текст
quote=SonataEvol]
БИЗНЕСМЕН писав:Руками заповнити не вашко, я гадам що до повідомлення у конкурентів ще й сертіфікати нові прикріплюються.
До будь-якого звіту прикріплюються сертифікати при відправленні - це передбачено форматом транспортного контейнеру електронного документу, що подається до ДФС. У іншому випадку він не прийде шлюз узагалі.
IRINAST писав:

Не забуваємо, що повідомлення можна використати різними способами:
а) реєстрація додаткового підпису (співробітник, новий бухгалтер);
б) заміна підпису директора.
Перший варіант не викликає ніяких проблем, другий можливий тільки для таких випадків:
а) заміна ключів від іншого АЦСК (старі ключі отримували у одному АЦСК, а нові - в іншому);
б) заміна ключів у АЦСК, який видає нові активні ключі до закінчення терміну дії старих (точно можу сказати, що медок таке підтримує, а ДФС та Ключові системи не підтримують; підозрюю, що інші АЦСК теж не підтримують).

Зауважте, що я не згадував ніяких програм - бо від програми це не залежить; тільки від АЦСК, який видавав ключі. У Сонаті із ключами АЦСК "Україна" таку заміну ключів теж можна зробити без проблем.

ПС. Сподіваюся, що у цьому питанні вже все чітко розписано і більше спекуляцій на цю тему не буде)[/quote]
Вы правы, почему этот вопрос подняли именно в этой теме?

SonataEvol
Светоч Мысли
Светоч Мысли

IRINAST писав:Вы правы, почему этот вопрос подняли именно в этой теме?
Дідько його знає) Певно, не усі користувачі знають, що ця функція не залежить від програми.
Підняв це питання пан Бізнесмен, а спаплюжив троль Андрій61 - https://buhgalter911.com/yaf/yaf_postsm747538.aspx?hlt=y#747538

звит
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 426 разів
Подякували: 258 разів

Повідомлення звит »

SonataEvol писав: троль Андрій61
#rolf# #rolf# #rolf#

БИЗНЕСМЕН
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 28 разів

Повідомлення БИЗНЕСМЕН »

SonataEvol писав:
IRINAST писав:Вы правы, почему этот вопрос подняли именно в этой теме?
Дідько його знає) Певно, не усі користувачі знають, що ця функція не залежить від програми.
Підняв це питання пан Бізнесмен, а спаплюжив троль Андрій61 - https://buhgalter911.com/yaf/yaf_postsm747538.aspx?hlt=y#747538
Чоиу маючи лІцензію на Сонату, користовачі повині продовжувати діЇ договору з податковою через реєстрацію нових сертифікатів ЕЦП в інших программах???
Я підням пмтання с проханням вдосконалити програмне забезбечення в "ЛС" з паном SonataEvo, а пан SonataEvo виніс це на росуд в цю гілку форума.
SonataEvol писав:Навіщо ж в ЛС? Іншим теж цікаво знати.
Процитую вас тут: ............
А тепер
SonataEvol писав: Дідько його знає)]
Ще й пана Андрій61 тролем виставляють??? Підтримую пана Андрій61, все написано ним це реалії бізнесу платників ПДВ!!!
Вдоскональне програмне забезпечення, щоб була можливість продовжувати діЇ договору з податковою, через реєстрацію нових сертифікатів ЕЦП.
І буде Вам велике дякую, хвала і слава "СОНАТІ" #smile3#

SonataEvol
Светоч Мысли
Светоч Мысли

БИЗНЕСМЕН писав: Вдоскональне програмне забезпечення, щоб була можливість продовжувати діЇ договору з податковою, через реєстрацію нових сертифікатів ЕЦП.
Я вже мінімум двічі написав - у Сонаті й зараз можна "продовжувати" ключі повідомленням, так само, як і в інших програмах. Якщо ваш АЦСК це підтримує.

БИЗНЕСМЕН
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 28 разів

Повідомлення БИЗНЕСМЕН »

SonataEvol писав:
БИЗНЕСМЕН писав: Вдоскональне програмне забезпечення, щоб була можливість продовжувати діЇ договору з податковою, через реєстрацію нових сертифікатів ЕЦП.
Я вже мінімум двічі написав - у Сонаті й зараз можна "продовжувати" ключі повідомленням, так само, як і в інших програмах. Якщо ваш АЦСК це підтримує.
Неводьте користувачів в оману, у Сонаті можливо повідомленням підв'язати до договору підпис бухгалтера, або змінити підпис бухгалтера. Продовжуеться дія договору сертіфікатом та підписом ДИРЕКТОРА.
Викладіть мені інструкцию як це зробити в Сонаті, в мене діючий старий ключ директора (АЦСК України) + новій ключ директора (АЦСК ДФС)
В медку я це роблю, ось так https://www.youtube.com/watch?v=4849_b6l9as
Ключі (АЦСК України) і (АЦСК ДФС) СОНАТА підтримує, з ваших слів це працює. Давайте інструкцію може я щось не так роблю.
Від Вас я тільки чув філософію про регламенти АЦСК, що руками строки в повідомленні заповняти- а тепер ще й все працює як і в інших прогрмаиах....

Відповісти

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”