Всё! Кина не будет! Электричество кончилось?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7018 разів
- Подякували: 4419 разів
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 149 разів
Дождалась, но почему-то пришло 2 повидомлення и две квитанции №1 на одну зарегистрированную налоговую накладную и они пришли в 17.30 (из квит.).FireNN писав:Уважаемые коллеги, отправила две НН для регистрации в ЕРНН еще в 11.30 уже 2 часа повидомлення получила, а квитанции о получении нет.
Кто-нибудь в курсе что за проблемы?#help#
Что за бред. Может у кого-то было объясните.#search#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1843 рази
- Подякували: 1936 разів
Потому что в одной НН все нормально, а вторая с ошибками. Третьего не дано.
Поэтому посмотрите, что написано в перечне ошибок, исправляйте их, и отправляйте с чистой совестью.
Поэтому посмотрите, что написано в перечне ошибок, исправляйте их, и отправляйте с чистой совестью.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Скажіть , будь ласука, як знайти квитанції у Медку, ті , що не відкриті. Відкриваю Головне меню-Звітність блимає і біля Реєстру звітів стоїть чорна крапочка і блимає. Це ж означає, що є не відкриті квитанції. Де їх знайти ? Я передивилась всі документи нічого не блимає , все прийняте. Я правда помилково відправляля тестові документи, можливо це вони, але де знаходяться? Допоможіть , бо діє на психіку це блимання!!!!!#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
У меня тоже самое.Альона1 писав:Скажіть , будь ласука, як знайти квитанції у Медку, ті , що не відкриті. Відкриваю Головне меню-Звітність блимає і біля Реєстру звітів стоїть чорна крапочка і блимає. Це ж означає, що є не відкриті квитанції. Де їх знайти ? Я передивилась всі документи нічого не блимає , все прийняте. Я правда помилково відправляля тестові документи, можливо це вони, але де знаходяться? Допоможіть , бо діє на психіку це блимання!!!!!#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1843 рази
- Подякували: 1936 разів
Обычно это говорит о том, что отправка отчетов была произведена из другого модуля (например, налоговых накладных).
Зайдите "Сервіс - відмітити всі повідомлення як прочитані".
-
- Светоч Мысли
Так у тому то і справа , що податкові накладні я ще не відправляла. Бог милував. Я боюсь , що можливо податкова , якогось листа мені прислала, і маю надати відповідь , а я його не бачу. Ото буде ж@па. Хоча вчора контрагент мені прислав податкову накладну в електронному вигляді. Але блимало, ще до того.inkognito писав:Обычно это говорит о том, что отправка отчетов была произведена из другого модуля (например, налоговых накладных).
-
- Светоч Мысли
Я трохи схибила , зайшла у сервіс і не відмінила всі повідомлення , а знов нажала на тест відправки звітів. Вже у сні буде мені блимати#laugh# #laugh# #laugh# .inkognito писав:Обычно это говорит о том, что отправка отчетов была произведена из другого модуля (например, налоговых накладных).