как я это все поняла: у меня медок, у Вас арт-мастер. Чтоб обменяться НН либо Вы должны регистрир. на медок-онлайн, либо я на арт-онлан. Плодим кол-во сервисов и программ на своем компе. Полный бред. Обещанного обмена всех со всеми как не было, так и нет.utya писав:Я знову вертаюсь до свого Арт звіту
Телефонувала на службу тех підтримки Мастеркей (Арт звіт).. і мені сказали.., що свої ПН користувачам інших програм (наприклад Мед.док) я маю відправляти через Арт звіт веб..Так само і Користувачі інших програм мають відправляти ПН виключно через цей ресурс. (інші ресурси не підтримують даної можливості).(і отримувати ПН теж там)
Це просто вихваляння своєї програми (некомпетентність консультанта)чи реальна правда .. Хтось спілкувався з Медком стосовно даної ситуації ???
Жякую
обмен электронными накладными
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2263 рази
- Подякували: 1729 разів
Прошу#curtsey#utya писав:Я знову вертаюсь до свого Арт звіту
Телефонувала на службу тех підтримки Мастеркей (Арт звіт).. і мені сказали.., що свої ПН користувачам інших програм (наприклад Мед.док) я маю відправляти через Арт звіт веб..Так само і Користувачі інших програм мають відправляти ПН виключно через цей ресурс. (інші ресурси не підтримують даної можливості).(і отримувати ПН теж там)
Це просто вихваляння своєї програми (некомпетентність консультанта)чи реальна правда .. Хтось спілкувався з Медком стосовно даної ситуації ???
Жякую
Якщо Ви використовуєте в роботі інше програмне забезпечення, для отримання або надсилання податкових накладних ТОВ «****» Вам необхідно зробити наступні дії:
1.Зайти на сайт
2.Завантажити криптопровайдер та налаштувати сертифікати;
3.Увійти до системи, обравши відповідний сертифікат та підписати ліцензійну угоду «Умови надання послуг»;
4. Заповнити обов’язкові поля у вікні «Майстер заповнення даних про підприємство».
Детальна інструкція з реєстрації розміщена за посиланням http://me-
doc.com.ua/upload images/files/instr kabinet online.pdf.
У крайньому випадку, якщо Ви взагалі не використовуєте програмне забезпечення для здійснення електронного документообігу, то просимо надсилати податкові накладні для ТОВ «****» в електронній формі затвердженого формату, із використанням електронного цифрового підпису, на електрону адресу ****
Наскільки мені відомо, багато тих хто скористався ціми порадами, знайшли вихід...
-
- Оракул
- Дякував (ла): 72 рази
- Подякували: 36 разів
я пробую зареєструватися в медок он-лай.. але тами в угоді я маю "Бути ліцензійним користувачем Комп’ютерної програми «M.E.DOC» або передплатником електронної версії видання «Дебет Кредит»". але я не користуюсь ні тим ні тим.
і ще в угоді зазначено
"мати чинні посилені сертифікати ключів електронного цифрового підпису, отримані в АЦСК ТОВ «Український сертифікаційний центр» або в АЦСК ТОВ «Центр сертифікації ключів «Україна»
і ще в угоді зазначено
"мати чинні посилені сертифікати ключів електронного цифрового підпису, отримані в АЦСК ТОВ «Український сертифікаційний центр» або в АЦСК ТОВ «Центр сертифікації ключів «Україна»
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
обалдеть можно. А так вообще сервис "бесплатный" #g_crazy#utya писав:я пробую зареєструватися в медок он-лай.. але тами в угоді я маю "Бути ліцензійним користувачем Комп’ютерної програми «M.E.DOC» або передплатником електронної версії видання «Дебет Кредит»". але я не користуюсь ні тим ні тим.
і ще в угоді зазначено
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 164 рази
- Подякували: 904 рази
этот договор стандартный для всех пользователей, и тех кто покупал лицензию на медок онлайн и для демщиков
при попытке подписать "Угоду" выдаёт сообщение "Не виявлено файли сертифікатів" (у меня ключи Арт-Мастер; в криптопровайдере папку с сертификатами указала): в чем может быть ошибка? Заранее спасибо.Игорь Специалист М.Е.Док писав:этот договор стандартный для всех пользователей, и тех кто покупал лицензию на медок онлайн и для демщиков
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3428 разів
- Подякували: 2781 раз
есть ли среди нас счастливчики, которые обмениваются НН через 1 с звит?
[
Полагаю, что не важно, получил я от контрика ПНЕ или не получил: важно, что их ПНЕ будет зарегина в ЕРНН (что можно проверить) и войдет мою формулу...[/quote]
А требования к оформлению НН не отменили? Если новый или старый контрагент заполнит с ошибками ? Какие наши действия?
пыталась Popen задать вопрос .....
Полагаю, что не важно, получил я от контрика ПНЕ или не получил: важно, что их ПНЕ будет зарегина в ЕРНН (что можно проверить) и войдет мою формулу...[/quote]
А требования к оформлению НН не отменили? Если новый или старый контрагент заполнит с ошибками ? Какие наши действия?
пыталась Popen задать вопрос .....
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2114 разів
- Подякували: 10409 разів
IV писав:[
Полагаю, что не важно, получил я от контрика ПНЕ или не получил: важно, что их ПНЕ будет зарегина в ЕРНН (что можно проверить) и войдет мою формулу...
пыталась Popen задать вопрос .....[/quote]
Это было просто моё предположение...
Шо буду делать? Верёвка, мыло, лес... Или гильотина: заодно можно избавиться и от кариеса и от перхоти!#g_crazy#