Добрий день. Не хочеться створювати нову тему, бо питання достатньо коротке. В нас є невелике виробництво обсягом 500 чоловік і ми вирішили повністю відмовитися від 1с в сторону Dynamics 365 з перенавчанням бухгалтерів. Про те, останнім часом деякі з бухгалтерів наполегливо рекомендують «Парус». Наскільки я пам‘ятаю це був підсанкційний програмний продукт. Можливо хтось може підказати звідки він походить родом?
...Наскільки я пам‘ятаю це був підсанкційний програмний продукт. Можливо хтось може підказати звідки він походить родом?
Точніше, не сам продукт, а ГК "Парус" був у санкційному списку з 15 травня 2017 року до 14 травня 2020 року, і 21.05.2021 знову включили до того списку ТОВ «ПАРУС-УКРАЇНА» https://opendatabot.ua/c/25201366. Статус "все складно" .
Добрий день. Не хочеться створювати нову тему, бо питання достатньо коротке. В нас є невелике виробництво обсягом 500 чоловік і ми вирішили повністю відмовитися від 1с в сторону Dynamics 365 з перенавчанням бухгалтерів. Про те, останнім часом деякі з бухгалтерів наполегливо рекомендують «Парус». Наскільки я пам‘ятаю це був підсанкційний програмний продукт. Можливо хтось може підказати звідки він походить родом?
С мацквы...
Я с 2001 по 2004 был их дилером............
Гнильё фирма!!
Вот для производства с 500 работниками (ПОЛНЫЙ КОМПЛЕКС- полностью наша): https://ispro.com.ua/
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
не знаю насколько востребованы такие програмы но логика полдсазывает что такого добра должен быть поллный аппстор или гугле плай.
тем более не у всех есть ноутбуки - мобильное приложение намного удобнее
конечно веб версия была бы еще удобнее еще удобнее но тут вопрос хостинга
Привіт! Я просто хотів поділитися своїм досвідом ведення обліку фінансів у бізнесі.
Я недавно відкрив сервіс FinProsto, який надає чудові готові шаблони для обліку фінансів.
Ці шаблони створені професіоналами і дуже зручні у використанні. Вони допомагають мені вести облік витрат, аналізувати фінансові показники та планувати майбутні розрахунки. Я особисто використовую шаблон "Фінансовий облік lite", але на сайті також є багато інших цікавих варіантів для різних галузей бізнесу. Рекомендую всім, хто шукає ефективні рішення для обліку фінансів, перевірити сервіс FinProsto!