Я как-то не так спросила? Я была невежлива или груба?
У меня реально срочный вопрос.
Что я сделала не так?
Почему закрыв тему, меня хотя бы не поставили в известность?
Если мне напишут про ПОИСК, то поищите сами. ТАМ - СТИХИ, АНЕКДОТЫ И ПРОЧЕЕ.
Единственная стоящая тема - http://buhgalter911.com/yaf/yaf_postst14701.aspx
Но мне не нужна справка, мне нужны сведения не подало ли предприятие на банкротство.
Если есть только платные услуги, то можно было написать об этом или написать, что не знает. Почему надо тупо игнорировать вопрос, закрывая тему?
Marlboro писав:На сайте ошибка в ПСБУ 6. У Вас пункт 2 звучит как:
2. Норми цього Положення (стандарту) стосуються звітів про рух грошових коштів підприємств, організацій та інших юридичних осіб (далі - підприємства) усіх форм власності (крім банків і бюджетних установ). Підприємства, які відповідно до законодавства складають фінансову звітність за міжнародними стандартами фінансової звітності, застосовують тільки додаток до цього Положення (стандарту).
2. Норми цього Положення (стандарту) застосовуються у фінансовій звітності підприємств, організацій та інших юридичних осіб (далі - підприємства) усіх форм власності (крім бюджетних установ та підприємств, які відповідно до законодавства складають фінансову звітність за міжнародними стандартами фінансової звітності).
Marlboro писав:Так же хотел узнать почему не работает код Спойлер
[/ spoiler], возможен ли какой-то аналог? Что-бы можно было закидать большие объемы текста и что-бы тема при этом оставалась читабельной?
Сделал. Синтаксис такой: [ spoiler title=Название] Скрытый текст [/spoiler]. Пока функционал с стадии тестирования, если что не так - пишите.