Модераторам

Тра-ля-ля
ЗнатокЗнаток
Подякували: 31 раз

Повідомлення Тра-ля-ля »

офигевшая писав:Уважаемый администратор! Уймите уже как-нибудь того самого гостя!!!
Считаю сообщение на странице 184 неумным и провокационным троллингом!
Форумчанка утратила связь с тактрм и воспитанием!
С Труляля мы разобрались сами, используя дружбу и личку!
Я согласна, что пиар бывает разным, но я не собираюсь пользоватся в дальнейшем пиаром от .....того еще гостя!
Пожалуйста используйте свою власть для призвания к порядку жтого троля!
Лєна!
уже третій день люди переглядають цікавий серіал під назвою, Львів, Криївка і героїзм. хтось запасається поп-корном, хтось чіпсами, але не залишаються байдужими, спостерігають. те, що ситуація обговорювалась в приваті, додало інтриги і так інтригуючій ситуації. виникають питання, на які люди не можуть дати собі відповіді, не знаючи усього. хтось дзвонить, хтось пише, а хтось мовчить, маючи тепер сумніви у мені і у моїй порядності. мабуть, не правильним було згадувати мене, знаючи, що я на форумі буваю рідко і тільки у тих моментах, коли мене це сильно зачіпає і я про це знаю. я не люблю підкилимні ігри. І те, що я звернулась до Тебе в прямому ефірі, мабуть, таки передбачало публічне вирішення непорозуміння.
щодо тролів. вважаю, що у темі тролів є купа і без ТСГ, і їх би теж в ..."баню". але тут,мабуть, спрацьовує принцип свій - чужий. можна мати різні погляди на речі,тим ми і цікаві, що різні. але є у нас нетерпимість до чужої точки зору. наші думки чи жарти мають розуміти і приймати усі, а ми чужі - коли захочемо. вважаю бан ТСГ незаслуженим. Багато хто дозволяв собі жарти і висловлювання на межі фолу, або й за межею. і мабуть, вартувало кожному задуматись над своєю поведінкою. є набагато більше людей,які заслуговують цей "високий" статус. і вибірковість у баненні,як мінімум, дивує.
я намагалась повернутись на форум, друга спроба з ніку ВВС була невдала, тому що я тоді висловлювала свою позицію, яку не підтримували певна група форумчан. і хоча я не всі висловлювання вважала вірними і коректними,я не бігла жалітися адміну, так,як побігли жалітись на мене. але то таке.
залишався ще цей нік як така собі остання ниточка зв"язку з цим форумом. те, що , мені писали в приват - добре що повернулись, залишало мені якусь слабеньку надію на те, що можливо, колись.... сьогодні я цю ниточку обрізаю. навіть якщо цей профіль не буде видалений, заблокований чи який там, цей форум для мене перестає для мене існувати остаточно.

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

Очень жаль.#cray#

Лада
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 57 разів
Подякували: 158 разів

Повідомлення Лада »

Шановні адміністратори, як автор, прошу закрити тему "Ось таке ми маємо...-4, і що робити, щоб мати краще", бо на 1000 сторінках так і не вдалося
Не перетворюйте теми в "Информационную помо.... -щь"
Лише вдалося
Опять оскорбления, унижения...
Вам самим не надоело друг друга дерьмом поливать...??
Не форум единомышленников, а помойка какая-то..
Противно...
#hi# #bye#

Helen_Marlen
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 406 разів
Подякували: 260 разів

Повідомлення Helen_Marlen »

А куда пропала тема про любимые стихи? С форумом что-то не так?

bt
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 149 разів
Подякували: 734 рази

Повідомлення bt »

Тра-ля-ля писав:
офигевшая писав:Уважаемый администратор! Уймите уже как-нибудь того самого гостя!!!
Считаю сообщение на странице 184 неумным и провокационным троллингом!
Форумчанка утратила связь с тактрм и воспитанием!
С Труляля мы разобрались сами, используя дружбу и личку!
Я согласна, что пиар бывает разным, но я не собираюсь пользоватся в дальнейшем пиаром от .....того еще гостя!
Пожалуйста используйте свою власть для призвания к порядку жтого троля!
Лєна!
уже третій день люди переглядають цікавий серіал під назвою, Львів, Криївка і героїзм. хтось запасається поп-корном, хтось чіпсами, але не залишаються байдужими, спостерігають. те, що ситуація обговорювалась в приваті, додало інтриги і так інтригуючій ситуації. виникають питання, на які люди не можуть дати собі відповіді, не знаючи усього. хтось дзвонить, хтось пише, а хтось мовчить, маючи тепер сумніви у мені і у моїй порядності. мабуть, не правильним було згадувати мене, знаючи, що я на форумі буваю рідко і тільки у тих моментах, коли мене це сильно зачіпає і я про це знаю. я не люблю підкилимні ігри. І те, що я звернулась до Тебе в прямому ефірі, мабуть, таки передбачало публічне вирішення непорозуміння.
щодо тролів. вважаю, що у темі тролів є купа і без ТСГ, і їх би теж в ..."баню". але тут,мабуть, спрацьовує принцип свій - чужий. можна мати різні погляди на речі,тим ми і цікаві, що різні. але є у нас нетерпимість до чужої точки зору. наші думки чи жарти мають розуміти і приймати усі, а ми чужі - коли захочемо. вважаю бан ТСГ незаслуженим. Багато хто дозволяв собі жарти і висловлювання на межі фолу, або й за межею. і мабуть, вартувало кожному задуматись над своєю поведінкою. є набагато більше людей,які заслуговують цей "високий" статус. і вибірковість у баненні,як мінімум, дивує.
я намагалась повернутись на форум, друга спроба з ніку ВВС була невдала, тому що я тоді висловлювала свою позицію, яку не підтримували певна група форумчан. і хоча я не всі висловлювання вважала вірними і коректними,я не бігла жалітися адміну, так,як побігли жалітись на мене. але то таке.
залишався ще цей нік як така собі остання ниточка зв"язку з цим форумом. те, що , мені писали в приват - добре що повернулись, залишало мені якусь слабеньку надію на те, що можливо, колись.... сьогодні я цю ниточку обрізаю. навіть якщо цей профіль не буде видалений, заблокований чи який там, цей форум для мене перестає для мене існувати остаточно.
Жаль.
Мне лично, тебя будет не хватать на этом форуме.
Ты одна/один из тех у которого, я мог чему-то научиться

А что касается форумчан, которых ты упомянула.

То, как говорится, крайности сходятся.

Они одного поля ягоды.

Ania_911
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 943 рази
Подякували: 682 рази

Повідомлення Ania_911 »

Helen_Marlen писав:А куда пропала тема про любимые стихи? С форумом что-то не так?
Технические проблемы, сейчас пытаемся все наладить.

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Лапа »

Доброе утро!!
Ув. Админ, моё сообщение:
"Опять оскорбления, унижения...
Вам самим не надоело друг друга дерьмом поливать...??
Не форум единомышленников, а помойка какая-то..
Противно..."
было адресовано к участникам дискуссии,и никоим образом не
было намёком к закрытию темы..
Уже были моменты подобного закрытия, писали где только можно:
"Беседка", "а Вот у них"...
Может стоить ввести какую-то опцию (типа "коллективный бан"), вроде наших "спасибок",
когда при накоплении например 10 данных нажатий, пользователь автоматически блокируется для входя в
подфорум "Беседка" на пару дней..
В это же время Бух форум открыт...
Или, ещё кто-то предлагал, что после 100 сообщений в беседке, если можно,
чтобы выскакивало сообщение о невозможности продолжения общения в беседке,
пока не будет нескольких сообщений в бух форуме..

Ania_911
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 943 рази
Подякували: 682 рази

Повідомлення Ania_911 »

Лапа, к сожалению технические возможности форума не позволяют ввести бан только для одного раздела.

Тема "Ось таке ми маємо..." закрыта до окончательного решения администрации, насчет нее.

agony
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 109 разів
Подякували: 270 разів

Повідомлення agony »

поддерживаю Лапу! другие ветки замусорят политикой.

и какой тогда был смысл в голосовалке Опрос: Нужна ли на форуме тема "Ось таке ми маємо....", если тему в итоге закрывают?

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Лапа »

agony писав:поддерживаю Лапу! другие ветки замусорят политикой.

и какой тогда был смысл в голосовалке Опрос: Нужна ли на форуме тема "Ось таке ми маємо....", если тему в итоге закрывают?
уже начали..#blush# А только утро...#sigh#

Відповісти

Повернутись до “Питання, зауваження, пропозиції щодо сайту Бухгалтер 911”