Лєна!офигевшая писав:Уважаемый администратор! Уймите уже как-нибудь того самого гостя!!!
Считаю сообщение на странице 184 неумным и провокационным троллингом!
Форумчанка утратила связь с тактрм и воспитанием!
С Труляля мы разобрались сами, используя дружбу и личку!
Я согласна, что пиар бывает разным, но я не собираюсь пользоватся в дальнейшем пиаром от .....того еще гостя!
Пожалуйста используйте свою власть для призвания к порядку жтого троля!
уже третій день люди переглядають цікавий серіал під назвою, Львів, Криївка і героїзм. хтось запасається поп-корном, хтось чіпсами, але не залишаються байдужими, спостерігають. те, що ситуація обговорювалась в приваті, додало інтриги і так інтригуючій ситуації. виникають питання, на які люди не можуть дати собі відповіді, не знаючи усього. хтось дзвонить, хтось пише, а хтось мовчить, маючи тепер сумніви у мені і у моїй порядності. мабуть, не правильним було згадувати мене, знаючи, що я на форумі буваю рідко і тільки у тих моментах, коли мене це сильно зачіпає і я про це знаю. я не люблю підкилимні ігри. І те, що я звернулась до Тебе в прямому ефірі, мабуть, таки передбачало публічне вирішення непорозуміння.
щодо тролів. вважаю, що у темі тролів є купа і без ТСГ, і їх би теж в ..."баню". але тут,мабуть, спрацьовує принцип свій - чужий. можна мати різні погляди на речі,тим ми і цікаві, що різні. але є у нас нетерпимість до чужої точки зору. наші думки чи жарти мають розуміти і приймати усі, а ми чужі - коли захочемо. вважаю бан ТСГ незаслуженим. Багато хто дозволяв собі жарти і висловлювання на межі фолу, або й за межею. і мабуть, вартувало кожному задуматись над своєю поведінкою. є набагато більше людей,які заслуговують цей "високий" статус. і вибірковість у баненні,як мінімум, дивує.
я намагалась повернутись на форум, друга спроба з ніку ВВС була невдала, тому що я тоді висловлювала свою позицію, яку не підтримували певна група форумчан. і хоча я не всі висловлювання вважала вірними і коректними,я не бігла жалітися адміну, так,як побігли жалітись на мене. але то таке.
залишався ще цей нік як така собі остання ниточка зв"язку з цим форумом. те, що , мені писали в приват - добре що повернулись, залишало мені якусь слабеньку надію на те, що можливо, колись.... сьогодні я цю ниточку обрізаю. навіть якщо цей профіль не буде видалений, заблокований чи який там, цей форум для мене перестає для мене існувати остаточно.