Поздравляю!IN_NOCHKA писав:Поздоровте мене!!!!!!!!!!!!
Это ж надо было так довести...
Поздравляю!IN_NOCHKA писав:Поздоровте мене!!!!!!!!!!!!
Вы знаете, а я против телефона. Одно дело, если Вам позвонят раз в неделю и звонки будут всё реже и реже и задавать Вам будут реально серьёзные вопросы (а такие будут, всё предусмотреть -предугадать никто не может), и, совсем другое дело, если Вам сядут на шею, а в данном случае на уши и будут требовать всё рассказать, объяснить, разъяснить и вспомнить какого цвета папочка именно с этим документом.elen1962 писав:Девочки! Спасибо за поддержку. Расчет и зарплату получила. А консультации - по возможности и наличию свободного времени. Так решила для себя. А учить элементарному- оплатить через банк накладную - я не обязана. Спасибо всем....
МОЛОДЕЦ,главное,вовремя уйти, моя знакомая "доработалась" до того,что ей до сих пор/3 года/ должны 3,5 тыс.у.е.IN_NOCHKA писав:Поздоровте мене!!!!!!!!!!!! Я свого шефа послала на ..... та в п"ятницю не вийшла на роботу. Він о 14.00 зрозумів що голов.буха нема на роботі. Телефонує "Ви не захворіли?". Я кажу "Ні. Абсолютно здорова. Просто мені набридло задарма працювати." і ще додаю "Що на роботу я вийду лише тоді коли він буде готовий зі мною розрахуватись повністю". Він почав щось казати про передачу справ, про закриття періода, я йому кажу що коли я прийшла мені справи ніхто не передавав, попереднього буха не могли знайти навіть за телефоном.#goody# #goody# #goody#
однозначно, такі рішення спонтанно не приймаються. Якщо так зробили - таки дістало. Витримки Вам і сили! і не довго бути без роботи!IN_NOCHKA писав:Поздоровте мене!!!!!!!!!!!! Я свого шефа послала на ..... та в п"ятницю не вийшла на роботу. Він о 14.00 зрозумів що голов.буха нема на роботі. Телефонує "Ви не захворіли?". Я кажу "Ні. Абсолютно здорова. Просто мені набридло задарма працювати." і ще додаю "Що на роботу я вийду лише тоді коли він буде готовий зі мною розрахуватись повністю". Він почав щось казати про передачу справ, про закриття періода, я йому кажу що коли я прийшла мені справи ніхто не передавав, попереднього буха не могли знайти навіть за телефоном.#goody# #goody# #goody#
Вот пусть теперь НОВЫЙ бухгалтр окунется во ВСЕ прелести! #ok# #g_hospitaelen1962 писав:....Сама все понимаю, а как-то не приятно: как ставили ни во что, так и ставят...
Повернутись до “Бухгалтер для Бухгалтера”