РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ

Пошта взаємодопомоги, посилання на ресурси і т.д.
Nataliya 2201
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1164 рази
Подякували: 2681 раз

Повідомлення Nataliya 2201 »

IN_NOCHKA писав:Поздоровте мене!!!!!!!!!!!!
Поздравляю!
Это ж надо было так довести...

Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

elen1962 писав:Девочки! Спасибо за поддержку. Расчет и зарплату получила. А консультации - по возможности и наличию свободного времени. Так решила для себя. А учить элементарному- оплатить через банк накладную - я не обязана. Спасибо всем....
Вы знаете, а я против телефона. Одно дело, если Вам позвонят раз в неделю и звонки будут всё реже и реже и задавать Вам будут реально серьёзные вопросы (а такие будут, всё предусмотреть -предугадать никто не может), и, совсем другое дело, если Вам сядут на шею, а в данном случае на уши и будут требовать всё рассказать, объяснить, разъяснить и вспомнить какого цвета папочка именно с этим документом.
Сама на таком обожглась, ни спасибо, ни понимания. Только негатив.
Научилась говорить что ... доктор по телефону аборты не делает. (извините за некорректность).

А ещё из того же негативного опыта. Думала, хозяева хотя бы задумаются, раз они такие классные - чего бухгалтер от них уходит. Причём не кула-то получше, а в никуда. Я начинала нервничать, когда числу к 3 не получала зарплату за предыдущий месяц. Задумались..... И новому бухгалтеру за декабрь дали зарплату 31.01. - в 20-00. #wall# #wall# #wall#

MilaA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1752 рази
Подякували: 2670 разів

Повідомлення MilaA »

IN_NOCHKA писав:Поздоровте мене!!!!!!!!!!!! Я свого шефа послала на ..... та в п"ятницю не вийшла на роботу. Він о 14.00 зрозумів що голов.буха нема на роботі. Телефонує "Ви не захворіли?". Я кажу "Ні. Абсолютно здорова. Просто мені набридло задарма працювати." і ще додаю "Що на роботу я вийду лише тоді коли він буде готовий зі мною розрахуватись повністю". Він почав щось казати про передачу справ, про закриття періода, я йому кажу що коли я прийшла мені справи ніхто не передавав, попереднього буха не могли знайти навіть за телефоном.#goody# #goody# #goody#
МОЛОДЕЦ,главное,вовремя уйти, моя знакомая "доработалась" до того,что ей до сих пор/3 года/ должны 3,5 тыс.у.е.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

IN_NOCHKA писав:Поздоровте мене!!!!!!!!!!!! Я свого шефа послала на ..... та в п"ятницю не вийшла на роботу. Він о 14.00 зрозумів що голов.буха нема на роботі. Телефонує "Ви не захворіли?". Я кажу "Ні. Абсолютно здорова. Просто мені набридло задарма працювати." і ще додаю "Що на роботу я вийду лише тоді коли він буде готовий зі мною розрахуватись повністю". Він почав щось казати про передачу справ, про закриття періода, я йому кажу що коли я прийшла мені справи ніхто не передавав, попереднього буха не могли знайти навіть за телефоном.#goody# #goody# #goody#
однозначно, такі рішення спонтанно не приймаються. Якщо так зробили - таки дістало. Витримки Вам і сили! і не довго бути без роботи!

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

Видно действительно Вас достали. Новой, хорошо оплачиваемой и быстро найденной работы.

IrinkaSvetl
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1696 разів
Подякували: 3006 разів

Повідомлення IrinkaSvetl »

Мої вітання.... все ж таки дістали вони вас добряче.... молодець, що не з понеділка пішла, а в кінці тижня, так найнеочікуваніше, і тепер вихідні вільні...
Не треба нервувати й налашковуватись на хвилю звільнення...
А передавати справи ви дійсно нікому не зобов'язані: немає нового бухгалтера - ти керівник, ти й приймай... і дасвідос#sigh#
Бажаю відпочити трохи, провітрити мізки і з новими силами до нової роботи...#g_dance#

IN_NOCHKA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 224 рази
Подякували: 1085 разів

Повідомлення IN_NOCHKA »

він мені також винен, але всеодно я пішла від нього. Може в цей понеділок нарешті розрахується

IrinkaSvetl
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1696 разів
Подякували: 3006 разів

Повідомлення IrinkaSvetl »

Може треба було якісь документи додому взяти, а в понеділок "обміняти" на з/пл #blush# (це я до того, що пам'ятаю який в тебе хитрозроблений директор "а навіщо тобі зарплата... потерпи трохи" й т.д), бо ще жмот почне казати, що ти не заробила (чи не закрила рік, або ще щось)... #sigh#

elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

elen1962 писав:....Сама все понимаю, а как-то не приятно: как ставили ни во что, так и ставят...
Вот пусть теперь НОВЫЙ бухгалтр окунется во ВСЕ прелести! #ok# #g_hospita
Люблю и горжусь Донбассом!!

Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

Девочки, после сдачи годовых отчётов и всех этих разговоров об обесценивании нашего труда, хочется пожелать нам всем вот таких ежемесячных зарплат...

Зображення[/img]

Закрито

Повернутись до “Бухгалтер для Бухгалтера”