? РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ ✔

Пошта взаємодопомоги, посилання на ресурси і т.д.
mbamber
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 271 раз
Подякували: 617 разів

Повідомлення mbamber »

Jason писав:А подскажите, как можно оценить услугу по поиску, внедрению программы учета? Это может оплачиваться дополнительно? Или входит в стоимость услуг бухгалтера?
Например, программисту 1С подобный вопрос покажется странным. Так почему бухгалтер должен внедрять бесплатно? С поиском ИМХО перебор)

Lisa Julia
УченикУченик
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Lisa Julia »

Та ні Дарция працюю з 9 до 18+-, але іноді не встигаю то і дома кілька годин за компютером посиджу. Але всеодно питання залишається відкритим, хочеться щоб мою роботу оцінювали справедливо.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Lisa Julia писав:Та ні Дарция працюю з 9 до 18+-, але іноді не встигаю то і дома кілька годин за компютером посиджу. Але всеодно питання залишається відкритим, хочеться щоб мою роботу оцінювали справедливо.
Я таке "щастя" не хотіла б мати...
Це я до чого - мені пропонували аналогічну "роботу" як ви зараз маєте місяців 6 тому...
І дуже настирно хотіли почути суму, яку б я хотіла отримувати за це.
Я відразу знала, що це мені нецікаво - але все ж озвучила - від 20 т. - єдине питаня ейчара було "а чому, там же нічого складного баблабла...

Jason
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 85 разів

Повідомлення Jason »

mbamber писав:
Jason писав:А подскажите, как можно оценить услугу по поиску, внедрению программы учета? Это может оплачиваться дополнительно? Или входит в стоимость услуг бухгалтера?
Например, программисту 1С подобный вопрос покажется странным. Так почему бухгалтер должен внедрять бесплатно? С поиском ИМХО перебор)
И все-таки...цифра?)

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Tasa писав:
Lisa Julia писав:Та ні Дарция працюю з 9 до 18+-, але іноді не встигаю то і дома кілька годин за компютером посиджу. Але всеодно питання залишається відкритим, хочеться щоб мою роботу оцінювали справедливо.
Я таке "щастя" не хотіла б мати...
Це я до чого - мені пропонували аналогічну "роботу" як ви зараз маєте місяців 6 тому...
І дуже настирно хотіли почути суму, яку б я хотіла отримувати за це.
Я відразу знала, що це мені нецікаво - але все ж озвучила - від 20 т. - єдине питаня ейчара було "а чому, там же нічого складного баблабла...
чесно кажучи, я теж. ті фірми які я веду вже носом лізуть із їх керівниками. відчуваєш себе нянькою. моя відпустка - це хіт серед анекдотів на роботі + до того зараз прийшов той момент, коли гроші мене не тішать, я набагато більше оціню добре слово...
відчуваю що треба щось міняти.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Снежынка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 570 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення Снежынка »

#[-(
Снежынка писав:
Снежынка писав:Допоможіть оцінити оплату роботи:
Київ
ФОП 2 групи, продаж розливного пива.+акциз
--- сплата податків платіж
--- проведення інвентаризації щотижня
--- документообіг до 100 шт
---консультації через день.
найманих немає.
Скільки взять?#wink#
Бухгалтера, поділіться своєю інформацією.
ЗП дали за такий обсяг роботи 5000 Київ.
Треба йди з бухгалтерії.
Працюєш 11 годин в день 22 дні, навіть 1000 $ не маєш.#coffee#

mbamber
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 271 раз
Подякували: 617 разів

Повідомлення mbamber »

Jason писав:
mbamber писав:
И все-таки...цифра?)
42 © #smile3#
Для ФОП с услугами и машиностроительного завода цифры, наверное, разными будут.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Вакансія: Головний бухгалтер (зарплата не вказана...)

"Описание вакансии

Стабильно развивающаяся компания приглашает в свою команду молодого амбициозного главного бухгалтера.
Требования: Работа только на одной фирме. «Подработки» — запрещены.
До 35 лет. Желателен опыт работы на ж/д транспорте. Опыт работы гл. бухгалтером-желателен! Знание всех бух. программ.
Опыт работы и решения вопросов с фискальными органами. Опыт управления удаленными подразделениями и ЧП........."

Ржу ))) #g_crazy# #g_crazy#

marina11
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 621 раз
Подякували: 1519 разів

Повідомлення marina11 »

Tasa писав:Вакансія: Головний бухгалтер (зарплата не вказана...)

"Описание вакансии

Стабильно развивающаяся компания приглашает в свою команду молодого амбициозного главного бухгалтера.
Требования: Работа только на одной фирме. «Подработки» — запрещены.
До 35 лет. Желателен опыт работы на ж/д транспорте. Опыт работы гл. бухгалтером-желателен! Знание всех бух. программ.
Опыт работы и решения вопросов с фискальными органами. Опыт управления удаленными подразделениями и ЧП........."

Ржу ))) #g_crazy# #g_crazy#
У мене подібні вакансії автоматично асоціюються з вакансіями від Тяньши. Там також всі стабільно розвиваються і потребують молодих та амбітних.

Jason
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 85 разів

Повідомлення Jason »

Автоматизировать учет движения товара на складе и двух розничных точках. Около 200 позиций

Відповісти

Повернутись до “Бухгалтер для Бухгалтера”