РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 949 разів
а 1С совмещена с РРО?Gella писав:Програма 1-с. Вони тільки починають працювати. Просто мені здається що потрібно хоча б простого постійного бухгалтера.
совершенно верно. В магазине достаточно работы ежедневно
-
- Гений
- Дякував (ла): 82 рази
- Подякували: 125 разів
книгу сами подшивают и ежедневно подклеивают отчеты. Да веду за 1500 грн. Калькуляции и технол.карты сами составляли. Документы- это приходники по алкоголю по бару (отдельный ФОП общесистемник, списываю его по отчетам кассовым), счета официантов (кухня)-благодаря которым узнаю ежедневный оборот для книги и для уплаты хмелесбора по пиву.Вика23 писав: samann, и книгу РРО Вы тоже не проверяете? И калькуляции не составляете? Ну о инвентаризации я не спрашиваю, и так понятно((( Хорошо, хоть кассовую книгу вести не нужно. А документы - это Х-отчет ежедневный?
Платят, вероятно 1,5 тыс, максимум. Возможно, и меньше(((
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
з приводу кафе.
1. РРО - осблива увага перевіряючих ,у нас товклися що три місяці.
2. Облік приходу розходу - обов"язковий, якщо не хочете в один зовсім не прекрасний момент виявити, що вас намахують, причому на великі суми.
3. інвентаризація при кожній перезмінці
4. Все одно красти будуть. Ідеальний варіант - власник - адмін або член сім"ї, навіть не родини з метою мінімізації втрат
я вела кафе. Щодня ходила на роботу. приходи, розходи, щотиженева інвентаризацію + перевірка РРО, зарплата, податки ,до третьої робота точно була.
1. РРО - осблива увага перевіряючих ,у нас товклися що три місяці.
2. Облік приходу розходу - обов"язковий, якщо не хочете в один зовсім не прекрасний момент виявити, що вас намахують, причому на великі суми.
3. інвентаризація при кожній перезмінці
4. Все одно красти будуть. Ідеальний варіант - власник - адмін або член сім"ї, навіть не родини з метою мінімізації втрат
я вела кафе. Щодня ходила на роботу. приходи, розходи, щотиженева інвентаризацію + перевірка РРО, зарплата, податки ,до третьої робота точно була.
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 109 разів
Работала с алкоголем-розница и опт. А про отчёт по алкоголю в департамент САТ слышали? Сейчас розницу обязывают его подавать. Моё руководство ни лицензиями ни патентами не занималось. Всё делалось бухгалтером. Ни за что в жизни не пойду больше работать в розницу с РРО, да ещё и с алкоголем связанную. От ходоков из налоговой отбоя не было.
-
- Гений
если народ не жадный там, возьмите месяц на усвоение и скажите что окончательную сумму сможете потом сказать, осознав всю нагрузку и к-во сделанной работыGella писав:Тобто краще не погоджуватись. Нехай шукають на постійну роботу?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 146 разів
- Подякували: 685 разів
Їм потрібний бухгалтер щоб подавав звіти. Але як на мене,то як можна подати звіти не звівши все до ладу. А по касі там взагалі можна повіситись зараз такі штрафи, та ще щоб переліміту не було.#wall#
-
- Гений
у вас там один РРО в отделе на алкоголь будет, продавать будете побутылочно, а не грамами. Отдел продуктов,это ФОП на 2 группе,записи будут вестись по каждой продаже и записываться в журналGella писав:Їм потрібний бухгалтер щоб подавав звіти. Але як на мене,то як можна подати звіти не звівши все до ладу. А по касі там взагалі можна повіситись зараз такі штрафи, та ще щоб переліміту не було.#wall#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 146 разів
- Подякували: 685 разів
Ну да я посижу( поночую) місяць налагоджу бухгалтерію. Настрою програму. А мені потім скажуть 100 грн. Тоді я буду жіточка не в адекваті#drinks# #drinks# #drinks# #hunter# #hunter#если народ не жадный там, возьмите месяц на усвоение и скажите что окончательную сумму сможете потом сказать, осознав всю нагрузку и к-во сделанной работы
Все вип'ю не буде чого продавати#blush#