? РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ ✔

Пошта взаємодопомоги, посилання на ресурси і т.д.
ната2016
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 226 разів
Подякували: 53 рази

Повідомлення ната2016 »

Давидюк писав:
Myami писав:
Давидюк писав: Ого... Якщо такі справи - то наберіться сміливості (потренуйтесь перед зеркалом) і прямо йому все озвучте... Спочатку щоб розрахувався з боргами за минулі періоди - як мінімум...
Ви не зобов"язані місяць все показувати новому бухгалтеру, директор ваш - дуже "хитро зроблений", таких треба ставити на місце...
Дякую за підтримку, так і наміренна себе вести, але впевнена що залишуся з 0. І щей скажуть,що некоретно себе повела(офіційно не влаштована, веду їх з 2010р.) За липень тяне нарошно з виплатою.
Судя по вашим словам дирик у вас полное г.... Поступите с ними также, вы не оформлены, просто развернитесь и уйдите, молча, без слов. Только, если вы на 100% уверены что он кинет.
Ціна питання-50шт)))))[/quote]

Попробуйте договориться,может он выплатить сразу 50шт? Тогда и будет решен вопрос об этом месяце. Хотя, это наглость беспредельная, месяц еще учить задаром.

impulsion
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 75 разів

Повідомлення impulsion »

Коллеги, я очень сомневаюсь, что выплатят 50 шт, максимум чего добьетесь это зп за июль. Сама была в такой ситуации - но цена вопроса была меньше, но тоже неприятно.

Я бы еще и базу забрала с собой.

Давидюк
Гений
Гений
Дякував (ла): 158 разів
Подякували: 56 разів

Повідомлення Давидюк »

impulsion писав:Коллеги, я очень сомневаюсь, что выплатят 50 шт, максимум чего добьетесь это зп за июль. Сама была в такой ситуации - но цена вопроса была меньше, но тоже неприятно.

Базу забирати не буду,доступ є клієнт банк,там пів мілн.,може шикануть))))) Я звичайно шучу)))

ната2016
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 226 разів
Подякували: 53 рази

Повідомлення ната2016 »

Давидюк писав:
impulsion писав:Коллеги, я очень сомневаюсь, что выплатят 50 шт, максимум чего добьетесь это зп за июль. Сама была в такой ситуации - но цена вопроса была меньше, но тоже неприятно.

Базу забирати не буду,доступ є клієнт банк,там пів мілн.,може шикануть))))) Я звичайно шучу)))

Попытайтесь хоть что-то забрать!!!!

Вика23
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 949 разів

Повідомлення Вика23 »

девочки, капец.
А как же репутация? и дальнейшая работа в 'том же городе?
слухи распространяются со скоросью звука. И потом -никакой работы в нормальном месте.

Tasa
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1931 раз
Подякували: 6619 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tasa »

Вика23 писав:девочки, капец.
А как же репутация? и дальнейшая работа в 'том же городе?
слухи распространяются со скоросью звука. И потом -никакой работы в нормальном месте.
А хіба радили щось "кримінальне" ? #g_crazy#
Які слухи у цьому випадку - людина збирається місяць передавать/вчить нового буха ! Це ненормально !

Давидюк
Гений
Гений

Повідомлення Давидюк »

Любослава
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 11443 рази
Подякували: 8955 разів

Повідомлення Любослава »

ранее
Давидюк писав:
Myami писав:
Давидюк писав: Ого... Якщо такі справи - то наберіться сміливості (потренуйтесь перед зеркалом) і прямо йому все озвучте... Спочатку щоб розрахувався з боргами за минулі періоди - як мінімум...
Ви не зобов"язані місяць все показувати новому бухгалтеру, директор ваш - дуже "хитро зроблений", таких треба ставити на місце...
Дякую за підтримку, так і наміренна себе вести, але впевнена що залишуся з 0. І щей скажуть,що некоретно себе повела(офіційно не влаштована, веду їх з 2010р.) За липень тяне нарошно з виплатою.
Судя по вашим словам дирик у вас полное г.... Поступите с ними также, вы не оформлены, просто развернитесь и уйдите, молча, без слов. Только, если вы на 100% уверены что он кинет.
Ціна питання-50шт
Ціна питання-50шт
)))))[/quote]
При зарплате 5 тыс. Вам должны 50?
То есть, Вы 10 месяцев работаете на них даром?
Печально...

Давидюк
Гений
Гений

Повідомлення Давидюк »

Любослава писав:
ранее
Давидюк писав:
Myami писав: Дякую за підтримку, так і наміренна себе вести, але впевнена що залишуся з 0. І щей скажуть,що некоретно себе повела(офіційно не влаштована, веду їх з 2010р.) За липень тяне нарошно з виплатою.
Ціна питання-50шт
Ціна питання-50шт
)))))
При зарплате 5 тыс. Вам должны 50?
То есть, Вы 10 месяцев работаете на них даром?
Печально...[/quote] Липень,серпень+рік 2014=14міс

Вика23
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 949 разів

Повідомлення Вика23 »

ну, 14 год ждать бессмысленно

Відповісти

Повернутись до “Бухгалтер для Бухгалтера”