була переконана, що цим мають займатися менеджери: хто підписував договори? скоріш за все не бухгалтер, хто відвантажував? не бухгалтер! от хай цей "не бухгалтер" і вибиває борги.Marlboro писав:По моему скромному мнению Вы завышаете возможности бухгалтеров, "знать" это не ведать ссылку на "кодекс".Вероніка писав:а бухгалтера со знанием этих же кодексов и ещё Налогового и КЗоТа - на тех же предприятиях получают 2000-2500.
Одно из предприятий, на которых я так сказать "веду учет", является дочерным большой структуры. Вот, и каждый квартал я ношу туда баланс, отчитываюсь о результатах деятельности и прочее. Когда сдавался за этот квартал, то ГБ этого предприятия (ей я сдаю отчетность) выдала весьма интересную фразу, не дословно: "бухгалтер получает ЗП за обьем выполненной работы, а у тебя дебиторки на сто тысяч на балансе - значит ты плохо работаешь, тебе надо каждый день трясти карманы дебиторов!". Я, конечно, не до конца внимаю ее словам, но знаете - задумался.ORXIDEA писав:Ну это работы максимум на дня 2-3, если для приходящего. А присутствие с 9 до 17, 18 не оплачивается?
Знаю бухгалтерів, які виграють суди у ДПС, без юристів.
Фірми ,які займаються аутсорсингом, як правило ще мають заробити на оренду офісу, зарплату секретакрки, чай каву, що вам так люб"язно запропонують і інші витрати. бухгалтери ж беруть за роботу, а не за понти у вигляді шикарних кабінетів з ремонтами і килимами( теж за рахунок високих цін).
Якщо чесно, не розумію дискусії: кожен вибирає, ким йому бути: прибиральницею, бухгалтером чи юристом. тема, я так розумію, створена для якогось порівняння, обміну досвідом, а не для розмов, які бухглатери нехороші, і знають тільки як по посиланнях ходити.Повторюся всоте: у кожного своя правда, хтось вимушений працювати з копійки ,а хтось і за мільйони не поворухнеться. робіть скидку на регіони і масштаби міст і інші критерії