РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ

Пошта взаємодопомоги, посилання на ресурси і т.д.
Любослава
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 11443 рази
Подякували: 8955 разів

Повідомлення Любослава »

КЕИ писав:Дівчата, це ви порахували лише за один суб"єкт 72-50 тис грн. а їх близько 10. і цифра виходить якась страшна...
Да хотя бы за все столько заплатили!

#ok#

fin_o
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 796 разів
Подякували: 699 разів

Повідомлення fin_o »

Любослава писав:
КЕИ писав:Дівчата, це ви порахували лише за один суб"єкт 72-50 тис грн. а їх близько 10. і цифра виходить якась страшна...
Да хотя бы за все столько заплатили!

#ok#
И я так считаю :-)

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Любослава писав:
fin_o писав:
КЕИ писав:Питання не зовсім по темі, але стосується вартості облікових послуг. Може хтось займається управлінським обліком. Знайомі попросили зробити аналіз дохідності і рентабельності своїм проектам щомісячно. Їх близько 10 (всі стосуються торгівлі гурт і роздріб, операцій щоденно багато). Але деякі з цих проектів існують близько 6 років. Тобто треба заднім числом проаналізувати ті 6 років по кожному + уже як вирівняється в часі аналізувати місяць в місяць. Як вартість роботи? Хочу почути думки. Дякую!
6 років по 12 міс = 72 міс. мінімум 1000 грн. за місяць, якщо багато операцій. Ітого 72000 гривень за весь час.
Можете зробити знижку у розмірі 30% і як бонус оплата частинами за виконану роботу.
Я б за 50 тис. звела б до копійки :-)
Я б за 50 тыс. - тоже!
Но, подозреваю, что они хотят это все получить этак тысячи за 3 грн. #o:)
я також це підозрюю, із роботодавця вирвти гроші зараз проблема(
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

fin_o
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 796 разів
Подякували: 699 разів

Повідомлення fin_o »

Natalenna писав:
Любослава писав:
fin_o писав: 6 років по 12 міс = 72 міс. мінімум 1000 грн. за місяць, якщо багато операцій. Ітого 72000 гривень за весь час.
Можете зробити знижку у розмірі 30% і як бонус оплата частинами за виконану роботу.
Я б за 50 тис. звела б до копійки :-)
Я б за 50 тыс. - тоже!
Но, подозреваю, что они хотят это все получить этак тысячи за 3 грн. #o:)
я також це підозрюю, із роботодавця вирвти гроші зараз проблема(
Почему бы в таком случае не спросить у работодателя: "Какую сумму Вы готовы платить за эту работу?".
По крайней мере будет понятен порядок цифр.

КЕИ
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 26 разів

Повідомлення КЕИ »

запропонували тис 8 в міс. вже коли почала обмірковувати пропозицію сама дуже багато питань виникло: по-перше я не знаю скільки реально люди за це беруть? цифру назвали за місяць моєї роботи, а не розрахункових місяців (як ви зрозуміли їх там багато). тобто працювати треба буде ду-дуже в темпі, але чи адекватна ця цифра для цих темпів. навряд чи я за місяць чи два закрию усі їх періоди по всім обєктам. якщо працювати в нормальному режимі (місяць пройшов-розрахувати усе що хотять по кожному об"єкту), то здається їх пропозиція є нормальною ціною. але головне зараз питання для мене в оцінці роботи старих періодів. назвати цифру в 50 тис відразу -не хочу злякати потенційний свій заробіток...тому й звертаюсь до вас.

Postpred
Гений
Гений
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 265 разів

Повідомлення Postpred »

Если работодатель использует нормальное программное обеспечение и ведет учет в разрезе объєктов - это одно дело, а если в допотопной 7-ке без аналитики - то это тоже самое, что вводить всю инфу с нуля... Другими словами - это восстановление упр учета. Они же не хотят чтобы Вы им дали 2-е цифре на листочке... А скорее всего захотят чтобы Вы разнести аналитику либо в программе, либо в екселе... Стоит такая работа дорого. Посмотрите сколько в месяц получает финансовый аналитик. За 8000 даже стажер работать не будет. ИМХО

КЕИ
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 26 разів

Повідомлення КЕИ »

Postpred писав:Если работодатель использует нормальное программное обеспечение и ведет учет в разрезе объєктов - это одно дело, а если в допотопной 7-ке без аналитики - то это тоже самое, что вводить всю инфу с нуля... Другими словами - это восстановление упр учета. Они же не хотят чтобы Вы им дали 2-е цифре на листочке... А скорее всего захотят чтобы Вы разнести аналитику либо в программе, либо в екселе... Стоит такая работа дорого. Посмотрите сколько в месяц получает финансовый аналитик. За 8000 даже стажер работать не будет. ИМХО
так аналітика по статтям доходів та затрат має бути в екселі відображена+пораховані показники дохідності та рентабельності

Postpred
Гений
Гений
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 265 разів

Повідомлення Postpred »

КЕИ писав:
Postpred писав:Если работодатель использует нормальное программное обеспечение и ведет учет в разрезе объєктов - это одно дело, а если в допотопной 7-ке без аналитики - то это тоже самое, что вводить всю инфу с нуля... Другими словами - это восстановление упр учета. Они же не хотят чтобы Вы им дали 2-е цифре на листочке... А скорее всего захотят чтобы Вы разнести аналитику либо в программе, либо в екселе... Стоит такая работа дорого. Посмотрите сколько в месяц получает финансовый аналитик. За 8000 даже стажер работать не будет. ИМХО
так аналітика по статтям доходів та затрат має бути в екселі відображена+пораховані показники дохідності та рентабельності
В 2011 году хотела провести сплошной аудит на фирме, в которую пришла работать. Учет и первичка были очень "завалены". Минимальная стоимость за такую работу, которую я нашла - 10000,00грн за каждый проверенный месяц. Это без анализа налоговой отчетности на предмет необходимости подачи уточненок. Только бух учет. В обыкновенной укр аудиторской конторке без офиц. заключения....
Ваш случай тоже самое, только не бух., а упр. учет восстанавливается. Подобная работа обычно не оплачивается как "оклад в месяц", а оплачивается как стоимость каждого восстановленного месяца умножить на количество восстановленных месяцев. И стоит это дорого обычно. Так как работа не из легких. Особенно если учет "не поставлен". Необходимо классифицировать затраты.. и т. д.
Хотя если работа очень нужна, то понятно, что желающие найдутся.

Natay
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Natay »

Добрый день, подскажите сколько сейчас в Киеве стоит подавать пустышки. Ситуация такая: 2014 год подавала только баланс, 2015 - НДС и баланс (все без деятельности). Аж сейчас дир "вспомнил" что ничего не платил. Сколько сейчас с него за это "снять"?

feoklena
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 830 разів
Подякували: 607 разів

Повідомлення feoklena »

Natay писав:Добрый день, подскажите сколько сейчас в Киеве стоит подавать пустышки. Ситуация такая: 2014 год подавала только баланс, 2015 - НДС и баланс (все без деятельности). Аж сейчас дир "вспомнил" что ничего не платил. Сколько сейчас с него за это "снять"?
Я брала за пустой/не пустой 100 грн за штуку. Сейчас будет дороже.

Закрито

Повернутись до “Бухгалтер для Бухгалтера”