РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ

Пошта взаємодопомоги, посилання на ресурси і т.д.
КЕИ
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 26 разів

Повідомлення КЕИ »

повертаюсь до свого питання щодо відновлення управлінського обліку. консультувалась у аудиторській компанії щодо оцінки роботи. єдине, що змогла дізнатися, що вони визначають вартість такої послуги за кількістю годин витрачених фахівцем на виконання роботи. можливо це і є оптимальний варіант. бо якщо встановлювати ціну за відновлений місяць, то незрозуміло скільки фактично той місяць буде відновлюватися. якщо домовлятися за ставку-то замовник може хотіти за місяць відновити усі 6 років :))) виправте, будь ласка, якщо я помиляюсь
єдине зараз треба визначити вартість години своєї роботи. як ви оцінюєте вартість свого часу?

Myami
Гений
Гений
Подякували: 304 рази

Повідомлення Myami »

КЕИ писав:повертаюсь до свого питання щодо відновлення управлінського обліку. консультувалась у аудиторській компанії щодо оцінки роботи. єдине, що змогла дізнатися, що вони визначають вартість такої послуги за кількістю годин витрачених фахівцем на виконання роботи. можливо це і є оптимальний варіант. бо якщо встановлювати ціну за відновлений місяць, то незрозуміло скільки фактично той місяць буде відновлюватися. якщо домовлятися за ставку-то замовник може хотіти за місяць відновити усі 6 років :))) виправте, будь ласка, якщо я помиляюсь
єдине зараз треба визначити вартість години своєї роботи. як ви оцінюєте вартість свого часу?
35-40грн/в час

buhgalter-2010
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 141 раз
Подякували: 169 разів

Повідомлення buhgalter-2010 »

КЕИ писав:повертаюсь до свого питання щодо відновлення управлінського обліку. консультувалась у аудиторській компанії щодо оцінки роботи. єдине, що змогла дізнатися, що вони визначають вартість такої послуги за кількістю годин витрачених фахівцем на виконання роботи. можливо це і є оптимальний варіант. бо якщо встановлювати ціну за відновлений місяць, то незрозуміло скільки фактично той місяць буде відновлюватися. якщо домовлятися за ставку-то замовник може хотіти за місяць відновити усі 6 років :))) виправте, будь ласка, якщо я помиляюсь
Главное предоплату не забыть взять, :) а то у нас народ интересный,
Я как то взялась завести управленческий учет в 1с7 (и это всего лишь за пару месяцев!!), сначало казалось че там делать, а потом сидела забивала номенклатуру по несколько тысяч штук и вбивала расходы на бумажках записанные корявым почерком, думала крышу сорвет..,уже никаких денег не хотелось.. .еще и постоянно спрашивали ну когда будит готово???еще и паралельно нужно было тянуть свои десятки фирм с их квартальными отчетами.. вообщем как вспомню......а если умножить все это на 6 лет...наверное и за 50тыс бы не согласилась:))

Любослава
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 11443 рази
Подякували: 8955 разів

Повідомлення Любослава »

КЕИ писав:запропонували тис 8 в міс. ... назвати цифру в 50 тис відразу -не хочу злякати потенційний свій заробіток...
Тогда нужно четко оговорить сроки - например, 8 тыс/ мес * 6 месяцев работы.
Там информация за 6 лет - в месяц делается 1 год - работа сдается, оплачивается.
И так дальше.

А то очень хитросделанные заказчики! Через месяц они задолбут - давай результат!

КЕИ
ЗнатокЗнаток

Повідомлення КЕИ »

Любослава писав:
КЕИ писав:запропонували тис 8 в міс. ... назвати цифру в 50 тис відразу -не хочу злякати потенційний свій заробіток...
Тогда нужно четко оговорить сроки - например, 8 тыс/ мес * 6 месяцев работы.
Там информация за 6 лет - в месяц делается 1 год - работа сдается, оплачивается.
И так дальше.

А то очень хитросделанные заказчики! Через месяц они задолбут - давай результат!

в этом то и первоочередная сложность, что задолбут скорее всего чтоб за мес-два все нагнать. а каждое направление уже работает: какое 6 лет, какое 4, какое 2,5 года...((((

Любослава
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 11443 рази
Подякували: 8955 разів

Повідомлення Любослава »

КЕИ, решать Вам.
Отпишитесь пожалуйста, до чего договоритесь, очень интересно.
Я сама очень люблю всякие БДДС, БДР...

КЕИ
ЗнатокЗнаток

Повідомлення КЕИ »

Любослава писав: КЕИ, решать Вам.
Отпишитесь пожалуйста, до чего договоритесь, очень интересно.
Я сама очень люблю всякие БДДС, БДР...
спасибо, отпишусь.завтра

ezdok
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення ezdok »

8 тыс в мес. Интересно, как ето понимать?

потому как:
если один месяц =8 тыс, тогда:
6 лет х 12 месяцев х 8 тыс. = ...#blush#

КЕИ
ЗнатокЗнаток

Повідомлення КЕИ »

ezdok писав:8 тыс в мес. Интересно, как ето понимать?

потому как:
если один месяц =8 тыс, тогда:
6 лет х 12 месяцев х 8 тыс. = ...#blush#
нє, не так трохи. замовник готовий платити 8 тис грн за місяць моєї роботи. а не за місяць,який треба відновити упр.облік.
і планує, що я найближчим часом (міс 2-3) відновлю облік за старі періоди (тобто 6 років). в тому то і весь сир бор, чому я звернулась за порадою, щоб правильно оцінити вартість цієї послуги. якби все було так радісно як ви написали, то й не питання)))) я б уже б працювала а ж гай шумів би))))
а наразі буду вдячна, якщо ще хтось напише скільки вартує година його роботи?

ezdok
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення ezdok »

Управлінський облік за минулі роки - то є не просте питання. Багато чого вже не пам'ятатимуть, або не знатимуть, тому об'єктивність буде не дуже.

ТОбто, за 2-3 місяці відновити 6 років? Та й ще й поточна робота?

Якщо так то: "йой мамо!"

Закрито

Повернутись до “Бухгалтер для Бухгалтера”