єдине зараз треба визначити вартість години своєї роботи. як ви оцінюєте вартість свого часу?
35-40грн/в часКЕИ писав:повертаюсь до свого питання щодо відновлення управлінського обліку. консультувалась у аудиторській компанії щодо оцінки роботи. єдине, що змогла дізнатися, що вони визначають вартість такої послуги за кількістю годин витрачених фахівцем на виконання роботи. можливо це і є оптимальний варіант. бо якщо встановлювати ціну за відновлений місяць, то незрозуміло скільки фактично той місяць буде відновлюватися. якщо домовлятися за ставку-то замовник може хотіти за місяць відновити усі 6 років)) виправте, будь ласка, якщо я помиляюсь
єдине зараз треба визначити вартість години своєї роботи. як ви оцінюєте вартість свого часу?
Главное предоплату не забыть взять,КЕИ писав:повертаюсь до свого питання щодо відновлення управлінського обліку. консультувалась у аудиторській компанії щодо оцінки роботи. єдине, що змогла дізнатися, що вони визначають вартість такої послуги за кількістю годин витрачених фахівцем на виконання роботи. можливо це і є оптимальний варіант. бо якщо встановлювати ціну за відновлений місяць, то незрозуміло скільки фактично той місяць буде відновлюватися. якщо домовлятися за ставку-то замовник може хотіти за місяць відновити усі 6 років)) виправте, будь ласка, якщо я помиляюсь
Тогда нужно четко оговорить сроки - например, 8 тыс/ мес * 6 месяцев работы.КЕИ писав:запропонували тис 8 в міс. ... назвати цифру в 50 тис відразу -не хочу злякати потенційний свій заробіток...
в этом то и первоочередная сложность, что задолбут скорее всего чтоб за мес-два все нагнать. а каждое направление уже работает: какое 6 лет, какое 4, какое 2,5 года...((((Любослава писав:Тогда нужно четко оговорить сроки - например, 8 тыс/ мес * 6 месяцев работы.КЕИ писав:запропонували тис 8 в міс. ... назвати цифру в 50 тис відразу -не хочу злякати потенційний свій заробіток...
Там информация за 6 лет - в месяц делается 1 год - работа сдается, оплачивается.
И так дальше.
А то очень хитросделанные заказчики! Через месяц они задолбут - давай результат!
нє, не так трохи. замовник готовий платити 8 тис грн за місяць моєї роботи. а не за місяць,який треба відновити упр.облік.ezdok писав:8 тыс в мес. Интересно, как ето понимать?
потому как:
если один месяц =8 тыс, тогда:
6 лет х 12 месяцев х 8 тыс. = ...#blush#
Повернутись до “Бухгалтер для Бухгалтера”