звісно, що я не буду за 100 грн заганяти себе на той світ аби комусь було добре і тягти відразу і старе і нове. почну зі старого. а там буде видно по результатам місяця. якщо їх щось не влаштовуватиме-то вже хай самі роблять.ezdok писав:Управлінський облік за минулі роки - то є не просте питання. Багато чого вже не пам'ятатимуть, або не знатимуть, тому об'єктивність буде не дуже.
ТОбто, за 2-3 місяці відновити 6 років? Та й ще й поточна робота?
Якщо так то: "йой мамо!"
РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ
-
- Знаток
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 26 разів
-
- Профи
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 4 рази
та взагалі не завжди розуміють що востановлення обліку складніше. Бо не завжди пам'ятають/знають/та інше що то булу й навіщо. А в управлінському обліку взагалі, все може бути навпаки.
Спробуйте, візміть не далекий термін, скажимо минулий місяць, подивіться к-ть операцій, обсяг у грошовому виразі, які схеми було задіяно, подивіться як їх відобразити, й на прикладі місяця зробіть висновок, що то буде за цирк. Якщо всі операції стандарті з місяця в місяць, то простіше, якщо бізнесмени мають політ думки, то ...
Десь так. Але 6 років - то багато. Термін актуальності 3 роки.
Спробуйте, візміть не далекий термін, скажимо минулий місяць, подивіться к-ть операцій, обсяг у грошовому виразі, які схеми було задіяно, подивіться як їх відобразити, й на прикладі місяця зробіть висновок, що то буде за цирк. Якщо всі операції стандарті з місяця в місяць, то простіше, якщо бізнесмени мають політ думки, то ...
Десь так. Але 6 років - то багато. Термін актуальності 3 роки.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 26 разів
перший місяць вдалося домогтися погодиної оплати мого затраченого часу. хоча дуууууууже хотіли зафіксувати в ставку (бо так їм легше планувати затрати). але відчуття після розмови залишилось, що ще не раз підніматиметься це питання.Любослава писав: КЕИ, решать Вам.
Отпишитесь пожалуйста, до чего договоритесь, очень интересно.
Я сама очень люблю всякие БДДС, БДР...
В процесі вже побачу що там за "звір")) дякую усім, хто відгукнувся з порадою!
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
Добрий вечір. У мене з роботодавцем виникла ситуація. Домовлялися на одну ціну, потім він сказав, що буде платити в залежності від к-сті год витрачених на роботу, щоб часом не переплатити, тоді коли не буде діяльності. Я не можу засікати час, то бред собачий. Він хоче щоб я визначила систему за якою він буде платити. При тому задає мені купу дод.питань. Коротше, мужик хоче і рибку з'їсти і на кіл сісти. Що робити? Порадьте.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 401 раз
- Подякували: 1233 рази
как то меня спросили сколько я зарабатываю в час. и я задумалась))) спросите аудитора или адвоката. даже программиста 1с, который за пару минут вам обновить ПО, а минимум 200грн. это так стоит. оцените свой труд достойно!
пы.сы. поделюсь о наболевшем.
есть разная бухгалтерская работа, например текущая регистрация НН. за которую особо не подняли ЗП, а проблем прибавилось. вроде все просто, когда работает.
но появился непредвиденный фактор типа завис медок-онлайн. и я всю пятницу, висела в медке, общалась с тех поддержкой, в итоге он вообще перестал работать. в воскресенье , не рабочее время, зашла проверить в айфин!!! проще было, ведь медок мне так и не прислал квитанций. и вчера читая ветку о сдаче есв, думала какие все молодцы. я тут насилую медок с НН. никак не пройдут все. сегодня после 8 вечера дослала свои нн. и наконец то смогла их переслать контрагентам. итого я потратила на регистрацию нн 3раб. дня + время на вх. к есв не приступала.
но я могла сделать кучу полезной работы, а программа не работала и вряд ли ближайшее время будет нормально работать. а ведь впереди ЕСВ, НДС. а кто виноват будет если что?! конечно же бухгалтер. злая до сих пор.
пы.сы. поделюсь о наболевшем.
есть разная бухгалтерская работа, например текущая регистрация НН. за которую особо не подняли ЗП, а проблем прибавилось. вроде все просто, когда работает.
но появился непредвиденный фактор типа завис медок-онлайн. и я всю пятницу, висела в медке, общалась с тех поддержкой, в итоге он вообще перестал работать. в воскресенье , не рабочее время, зашла проверить в айфин!!! проще было, ведь медок мне так и не прислал квитанций. и вчера читая ветку о сдаче есв, думала какие все молодцы. я тут насилую медок с НН. никак не пройдут все. сегодня после 8 вечера дослала свои нн. и наконец то смогла их переслать контрагентам. итого я потратила на регистрацию нн 3раб. дня + время на вх. к есв не приступала.
но я могла сделать кучу полезной работы, а программа не работала и вряд ли ближайшее время будет нормально работать. а ведь впереди ЕСВ, НДС. а кто виноват будет если что?! конечно же бухгалтер. злая до сих пор.
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 121 раз
Поясныть йому, що навіть коли немає діяльності, у бухгалтера ВАЛОМ роботи.Natalenna писав:Добрий вечір. У мене з роботодавцем виникла ситуація. Домовлялися на одну ціну, потім він сказав, що буде платити в залежності від к-сті год витрачених на роботу, щоб часом не переплатити, тоді коли не буде діяльності. Я не можу засікати час, то бред собачий. Він хоче щоб я визначила систему за якою він буде платити. При тому задає мені купу дод.питань. Коротше, мужик хоче і рибку з'їсти і на кіл сісти. Що робити? Порадьте.
Зазвичай діяльності немає взимку. А у нас що? У нас річні звіти, і ми ВСЮ зиму витрачаємо на звірки, чистки, пошуки документів, закриття періодів (а там обов'язково буде якась ж...), друк документів і розкладання їх по папкам (часом це займає більше часу ніж складання звітності), на роздуми про те, чому документ не формує проводку, або формує не ту, або не так! А, оскільки, Ваш роботодавець жлоб - програміста не чекайте.
Кажіть що ціна має бути завжди одна, на достойному рівні, інакше немає жодного сенсу там працювати, бо робота все-одно є.
Мене нереально вибішує що менеджери отримують набагато більшу з/п ніж бухгалтери. Нам роботодавці взагалі намагаються припаяти самий мінімум. Всі свято вважають що їм та бухгалтерія взагалі не потрібна і ми там нічим не займаємось!!#aggr# По-суті, середня з/п бухгалтерів на рівні чорноробочих. #cray#
-
- Гений
- Дякував (ла): 2028 разів
- Подякували: 484 рази
Добавлю 5 копеек негатива. Столкнулась с неприятным моментом: рабочий день до 17-00, в 16-50 менеджер может принести стопку документов и в 8-00 следующего дня прийти за доверенностью, спросить всё ли проведено и прошла ли оплата, например. В итоге, если по-хорошему, в 17-00 уходят домой все, кроме бухгалтерии. Если по-плохому, то бухгалтерия стопорит работу предприятия.