РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ

Пошта взаємодопомоги, посилання на ресурси і т.д.
КЕИ
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 26 разів

Повідомлення КЕИ »

Яков, дозвольте поцікавитися, Ви договір співпраці з ФОП заключаєте від свого імені як від фізичної особи чи теж працюєте як ФОП? і чи договір нотаріально завіряєте аби мав якусь силу? Хочу теж собі зробити, щоб всі умови наглядно прописати, а от не знаю чи треба його завіряти... Буду дуже вдячна, якщо вишлите мені на скриньку gracel@ukr.net шаблон договору з додатком. про який шла мова з приводу додаткових послуг. Безмежно дякую!!!

КЕИ
ЗнатокЗнаток

Повідомлення КЕИ »

Шановні колеги, а скільки зараз беруть в Києві за ФОП (2 і 3 гр)? цікавить якщо без НП і активної діяльності та відповідно з..? дякую

Любослава
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 11443 рази
Подякували: 8955 разів

Повідомлення Любослава »

КЕИ писав:Яков, дозвольте поцікавитися, Ви договір співпраці з ФОП заключаєте від свого імені як від фізичної особи чи теж працюєте як ФОП? і чи договір нотаріально завіряєте аби мав якусь силу? Хочу теж собі зробити, щоб всі умови наглядно прописати, а от не знаю чи треба його завіряти... Буду дуже вдячна, якщо вишлите мені на скриньку gracel@ukr.net шаблон договору з додатком. про який шла мова з приводу додаткових послуг. Безмежно дякую!!!
Яков, и мне пожалуйста. Я теж буду дуже вдячна.
oant@i.ua

Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

Natalenna писав:Добрий вечір. У мене з роботодавцем виникла ситуація. Домовлялися на одну ціну, потім він сказав, що буде платити в залежності від к-сті год витрачених на роботу, щоб часом не переплатити, тоді коли не буде діяльності. Я не можу засікати час, то бред собачий. Він хоче щоб я визначила систему за якою він буде платити. При тому задає мені купу дод.питань. Коротше, мужик хоче і рибку з'їсти і на кіл сісти. Що робити? Порадьте.
Аналогичная ситуация. Сезонная работа. Работодатели задали вопрос, как мне удобнее, весь год получать одинаковую сумму или 4 месяца в году получать больше (намного), а остальное время - какой-то минимум (отчёты с прочерками, но бывают встречные проверки налоговой). А я вообще сомневаюсь, соглашаться ли, так как совместить с чем-либо эти 4 месяца я так понимаю не получится или получится только с ФОПами, по которым всё можно делать дома и на выходных.
Первый раз в такой ситуации.
И ещё, стала замечать, что работодатели всё выспрашивают, смотрят на тебя, твои знания, спрашивают, сколько ты хочешь получать, но сами цену не озвучивают, это что - надежда, что ты попросишьменьше, чем они готовы заплатить? #rolf#

anuta
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення anuta »

А вы берете оплату за возложение на вас доп.ответственности/обязанности?
Не знаю сколько запросить за ответственнось по внутреннему финмониторингу (фин.компания) и стоит ли оно того?
Очень нужен совет.

КЕИ
ЗнатокЗнаток

Повідомлення КЕИ »

Запросили завтра на співбесіду у гламурний салон краси (м.Київ). Єдиним бухом. Якщо дівчина секретар не помилилася, то там ФОП на заг.засадах без ПДВ. З найманими працівниками, але скільки вона не знає. Хочуть на повний день. Ще щось про управлінський облік казала. Зайшла на їх сайт-мають 3 окремих місця локації. Що з них взяти в якості оплати за свою роботу?мені краще було б віддалено працювати, але ж раз на повний день-то теж треба орієнтуватися у розцінах в будь-якому випадку. Буду вдячна Вам за поради.

МитинаАлла
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 573 рази
Подякували: 2321 раз

Повідомлення МитинаАлла »

КЕИ писав:Запросили завтра на співбесіду у гламурний салон краси (м.Київ). Єдиним бухом. Якщо дівчина секретар не помилилася, то там ФОП на заг.засадах без ПДВ. З найманими працівниками, але скільки вона не знає. Хочуть на повний день. Ще щось про управлінський облік казала. Зайшла на їх сайт-мають 3 окремих місця локації. Що з них взяти в якості оплати за свою роботу?мені краще було б віддалено працювати, але ж раз на повний день-то теж треба орієнтуватися у розцінах в будь-якому випадку. Буду вдячна Вам за поради.
Я не ориентируюсь в зарплатах, но как вариант можете погуглить фирмы, которые оказывают бух услуги. У них на сайтах есть прайсы.

Lucky25111983
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення Lucky25111983 »

Доброе день !Ув.бухгалтера подскажите сколько стоит услуга составления декларации по прибыли и фин.результата за год???

Postpred
Гений
Гений
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 265 разів

Повідомлення Postpred »

Lucky25111983 писав:Доброе день !Ув.бухгалтера подскажите сколько стоит услуга составления декларации по прибыли и фин.результата за год???
Декларация по прибыли может быть разная... Если "три сосны" - это одно дело, а если большой документооборот и разные виды деятельности, специфические операции... - то и цена может быть не маленькая

Lucky25111983
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення Lucky25111983 »

Postpred писав:
Lucky25111983 писав:Доброе день !Ув.бухгалтера подскажите сколько стоит услуга составления декларации по прибыли и фин.результата за год???
Декларация по прибыли может быть разная... Если "три сосны" - это одно дело, а если большой документооборот и разные виды деятельности, специфические операции... - то и цена может быть не маленькая
Нет деятельность одна предоставление услуг оборот за год до 10 млн!А что значит "три сосны"

Закрито

Повернутись до “Бухгалтер для Бухгалтера”