РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ

Пошта взаємодопомоги, посилання на ресурси і т.д.
Postpred
Гений
Гений
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 265 разів

Повідомлення Postpred »

Lucky25111983 писав:
Postpred писав:
Lucky25111983 писав:Доброе день !Ув.бухгалтера подскажите сколько стоит услуга составления декларации по прибыли и фин.результата за год???
Декларация по прибыли может быть разная... Если "три сосны" - это одно дело, а если большой документооборот и разные виды деятельности, специфические операции... - то и цена может быть не маленькая
Нет деятельность одна предоставление услуг оборот за год до 10 млн!А что значит "три сосны"
Три сосны - это когда деятельности практически нет, только несколько стандартных операций типа ЗП, аренда, связь и т. п. В общем, когда нет ничего сложного

Lucky25111983
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення Lucky25111983 »

Postpred писав:
Lucky25111983 писав:
Postpred писав: Декларация по прибыли может быть разная... Если "три сосны" - это одно дело, а если большой документооборот и разные виды деятельности, специфические операции... - то и цена может быть не маленькая
Нет деятельность одна предоставление услуг оборот за год до 10 млн!А что значит "три сосны"
Три сосны - это когда деятельности практически нет, только несколько стандартных операций типа ЗП, аренда, связь и т. п. В общем, когда нет ничего сложного
ну и сколько стоит вообщем такая услуга!

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28052 рази

Повідомлення Яков »

Любослава писав:
КЕИ писав:Яков, дозвольте поцікавитися, Ви договір співпраці з ФОП заключаєте від свого імені як від фізичної особи чи теж працюєте як ФОП? і чи договір нотаріально завіряєте аби мав якусь силу? Хочу теж собі зробити, щоб всі умови наглядно прописати, а от не знаю чи треба його завіряти... Буду дуже вдячна, якщо вишлите мені на скриньку gracel@ukr.net шаблон договору з додатком. про який шла мова з приводу додаткових послуг. Безмежно дякую!!!
Яков, и мне пожалуйста. Я теж буду дуже вдячна.
oant@i.ua
Не заходил в эту тему и не видел сообщений#blush# Некоторые нюансы:
•Договора заключаются от имени двух ФОПов - плательщиков ЕН, один из которых я. Подписываются и заверяются подписями двух ФОПов. Доходы, выплаченные мне как ФОПу, отражаются в 1-ДФ с ознакой 157. Я действительно отношусь серьёзно к положениям Договора об обязательстве Сторон не разглашать коммерческую и другую информацию без согласия другой Стороны. И в отличие от государства, которое раскрыло персональные данные физлюдей, продолжаю "бдить" и выполнять условия Закона Украины «О защите персональных данных». В связи с этим - ни текст Договора, ни данные по Заказчику-ФОПу я не передаю третьей стороне (включая налоговую) без предварительного согласия Заказчика.
•В Предмете Договора понятие "ведение бухгалтерского учёта" для разных ФОПов определяется и прописывается по-разному, в зависимости, кто платит рассчитанные мной налоги - я или сам ФОП, есть работники, или нет; нужно ли сдавать ежемесячную отчётность помимо налоговой (РЭС, водоканал, и т.д.) и пр.
•Если ФОП на ОСН, официально Договор с ним не заключаю.
•Если я перехожу на ОСН - ранее составленные Договора - расторгаю.
•Если происходят изменения:
- вношу изменения по Договору, если изменения незначительные, например, поменялись формы и названия бланков отчётности;
- перезаключаю Договор, когда изменения значительные, которые влияют на цену по Договору, например, добавились[исключились] формы отчётности в связи с введением[отменой] нового[старого] налога. Ранее не было, а теперь появились работники, и т.д.

ВАЖНО: Полное название КВЕДа 69.20 Діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту; консультування з питань оподаткування.
Услуги по аудиту я не предоставляю и им не занимался и не занимаюсь. Поэтому во всех отчётах, Заявах, Книгах, Запитах, и т.д., где это предусмотрено, а также Витягов с Реестра ПЕП у меня и мне указывают КВЕД 69.20 Діяльність у сфері бухгалтерського обліку; консультування з питань оподаткування. (без "аудиту").

"Коза" Договора

И всё равно, кроме договорённостей есть человеческие отношения, которые должны быть выше всякого рода бумажек и стоять на первом месте (по крайней мере в отношении меня с "моими" ФОПами). Ну, а Договор - это своего рода гарантия, страховка...
КЕИ писав:Запросили завтра на співбесіду у гламурний салон краси (м.Київ). Єдиним бухом. Якщо дівчина секретар не помилилася, то там ФОП на заг.засадах без ПДВ. З найманими працівниками, але скільки вона не знає. Хочуть на повний день. Ще щось про управлінський облік казала. Зайшла на їх сайт-мають 3 окремих місця локації. Що з них взяти в якості оплати за свою роботу?мені краще було б віддалено працювати, але ж раз на повний день-то теж треба орієнтуватися у розцінах в будь-якому випадку. Буду вдячна Вам за поради.
Вёл когда-то салон с "внутренним" учётом. Включая и "управленческий". 2 места локации. ЕН. БЕЗ официальных работников, но фактически были. Приходил 2-3 раза в неделю. Отказался сам (з/п дошла до 370 долл.). Объёма работ очень много.
Должно быть примерно 500 и выше
Зображення

КЕИ
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 26 разів

Повідомлення КЕИ »

Яков, велике людське дякую за відповідь і за договір! ;)

КЕИ
ЗнатокЗнаток

Повідомлення КЕИ »

КЕИ писав:Запросили завтра на співбесіду у гламурний салон краси (м.Київ). Єдиним бухом. Якщо дівчина секретар не помилилася, то там ФОП на заг.засадах без ПДВ. З найманими працівниками, але скільки вона не знає. Хочуть на повний день. Ще щось про управлінський облік казала. Зайшла на їх сайт-мають 3 окремих місця локації. Що з них взяти в якості оплати за свою роботу?мені краще було б віддалено працювати, але ж раз на повний день-то теж треба орієнтуватися у розцінах в будь-якому випадку. Буду вдячна Вам за поради.
Хочу поділитися враженнями як я сьогодні безглуздо витратила свій час. Прийшла на співбесіду. Мене зустріла якась "робітниця" фірми, з листочком паперу. Сказала, що секрктарка, яка мала проводти співбесіду зайнята. Ніхто не представився, запитали чи я працювала з ФОП. На моє питання "ФОП на якій системі оподаткування?" отримала відповідь "я вважаю, що різниці для вас як бухгалтера не повинно бути чи на загальних чи на спрощеній". На всі питання про ФОП -баришня пожимала плечима. Лише сказала, що попереднього бухгалтера звільнили, бо вона була некомпетентна і що штат великий більше 50 чол. Далі запитали про сумму грошей.Моя відповідь, що я б це питання обговорила б з більш компетентною людиною, яка володіє інформацією в деталях і залежно від обсягу роботи, назвала б свою винагороду, баришню не влаштувало. Вона мені х розумним виразом обличчя сказала, що вони не збираються мені у будь-якому випадку давати відповідді на питання (я питала її про систему оподаткування, кількість штатних і чи є продаж товарів окрім послуг), "можливо якби ви вже пропрацювали випробувальний термін і то....". їм потрібен був бухгалтер з відповідальністю і на повний день! В кінці зустрічі на листочку паперу поряд з моїм ПІП намалювали знак питання, бо я відмовилась назвати цифру скільки я зараз отримую грошей.
Ось такі зараз підготовлені і безпардонні "робітниці" фірм, яким довіряють найняти головного бухгалтера!)))

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

КЕИ писав:
Хочу поділитися враженнями як я сьогодні безглуздо витратила свій час. Прийшла на співбесіду. Мене зустріла якась "робітниця" фірми, з листочком паперу. Сказала, що секрктарка, яка мала проводти співбесіду зайнята. Ніхто не представився, запитали чи я працювала з ФОП. На моє питання "ФОП на якій системі оподаткування?" отримала відповідь "я вважаю, що різниці для вас як бухгалтера не повинно бути чи на загальних чи на спрощеній". На всі питання про ФОП -баришня пожимала плечима. Лише сказала, що попереднього бухгалтера звільнили, бо вона була некомпетентна і що штат великий більше 50 чол. Далі запитали про сумму грошей.Моя відповідь, що я б це питання обговорила б з більш компетентною людиною, яка володіє інформацією в деталях і залежно від обсягу роботи, назвала б свою винагороду, баришню не влаштувало. Вона мені х розумним виразом обличчя сказала, що вони не збираються мені у будь-якому випадку давати відповідді на питання (я питала її про систему оподаткування, кількість штатних і чи є продаж товарів окрім послуг), "можливо якби ви вже пропрацювали випробувальний термін і то....". їм потрібен був бухгалтер з відповідальністю і на повний день! В кінці зустрічі на листочку паперу поряд з моїм ПІП намалювали знак питання, бо я відмовилась назвати цифру скільки я зараз отримую грошей.
Ось такі зараз підготовлені і безпардонні "робітниці" фірм, яким довіряють найняти головного бухгалтера!)))
До речі, зараз роботодавці не називають свою цифру, чомусь... Мені такі попадалися. Я прошу назвати свою - відмовляються, просто кажуть влаштовує чи ні. Важко оцінити ситуацію.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

КЕИ
ЗнатокЗнаток

Повідомлення КЕИ »

Natalenna писав:
КЕИ писав:
До речі, зараз роботодавці не називають свою цифру, чомусь... Мені такі попадалися. Я прошу назвати свою - відмовляються, просто кажуть влаштовує чи ні. Важко оцінити ситуацію.
А як тут щось оцінити у грошовому виразі якщо прийшла абсолютно "ліва" баришня, геть не володіючи інформацією ні про справу ні про що..?! кота в мішку брати не хотілось. але не сподобалась ще її людьска дурість. буває професійна дурість-от її виправити своєю працею можливо. а от людську...(((( важко

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

КЕИ писав:
Natalenna писав:
КЕИ писав: Хочу поділитися враженнями як я сьогодні безглуздо витратила свій час. Прийшла на співбесіду. Мене зустріла якась "робітниця" фірми, з листочком паперу. Сказала, що секрктарка, яка мала проводти співбесіду зайнята. Ніхто не представився, запитали чи я працювала з ФОП. На моє питання "ФОП на якій системі оподаткування?" отримала відповідь "я вважаю, що різниці для вас як бухгалтера не повинно бути чи на загальних чи на спрощеній". На всі питання про ФОП -баришня пожимала плечима. Лише сказала, що попереднього бухгалтера звільнили, бо вона була некомпетентна і що штат великий більше 50 чол. Далі запитали про сумму грошей.Моя відповідь, що я б це питання обговорила б з більш компетентною людиною, яка володіє інформацією в деталях і залежно від обсягу роботи, назвала б свою винагороду, баришню не влаштувало. Вона мені х розумним виразом обличчя сказала, що вони не збираються мені у будь-якому випадку давати відповідді на питання (я питала її про систему оподаткування, кількість штатних і чи є продаж товарів окрім послуг), "можливо якби ви вже пропрацювали випробувальний термін і то....". їм потрібен був бухгалтер з відповідальністю і на повний день! В кінці зустрічі на листочку паперу поряд з моїм ПІП намалювали знак питання, бо я відмовилась назвати цифру скільки я зараз отримую грошей.
А як тут щось оцінити у грошовому виразі якщо прийшла абсолютно "ліва" баришня, геть не володіючи інформацією ні про справу ні про що..?! кота в мішку брати не хотілось. але не сподобалась ще її людьска дурість. буває професійна дурість-от її виправити своєю працею можливо. а от людську...(((( важко
КЕИ, щодо ваших вражень, тут навіть мови нема. Як можна погоджуватися, коли не знаєш на що? Тут і так у роботодавців доводиться витягувати інфу про бізнес на співбесіді, а ваша - просто ульот.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28052 рази

Повідомлення Яков »

КЕИ писав:А як тут щось оцінити у грошовому виразі якщо прийшла абсолютно "ліва" баришня, геть не володіючи інформацією ні про справу ні про що..?! кота в мішку брати не хотілось. але не сподобалась ще її людьска дурість. буває професійна дурість-от її виправити своєю працею можливо. а от людську...(((( важко
Когда дают такую неполную информацию, то и Вы тоже должны говорить о з/п: от... и до...
Если работодатель настаивает на полном рабочем дне, а это значит, что у Вас не будет (или сократится) возможность вести других и оказывать им свои услуги, то размер з/п должен быть на 25-75% больше той, чем в случае неполного дня.
Неудобно, согласен, когда не владеешь информацией об объёме работ, программном обеспечении, будут ли помощники, каким образом ведётся учёт товара и пр.
По поводу учёта товара в салонах действительно нет разницы на какой системе налогообложения находится ФОП.
Что на ОСН, что на ЕН, в любом случае головная боль по учёту товара обеспечена. Разница в том, что для ЕН этот учёт по товару не влияет на отчётность (1-ДФ не в счёт).
По поводу продажи (розничной торговли) косметики: все салоны занимаются продажей косметики, некоторые - ещё и оборудованием для парикмахерских салонов.
Многие работодатели (как таксисты#smile3# ) ждут от бухгалтера предложения цены.
Написал о своём видении оплаты 2 абзаца и убрал их. В двух абзацах не опишешь
Natalenna писав:]КЕИ, щодо ваших вражень, тут навіть мови нема. Як можна погоджуватися, коли не знаєш на що? Тут і так у роботодавців доводиться витягувати інфу про бізнес на співбесіді, а ваша - просто ульот.
И да, и нет.
Как раз, когда я, например, брался за салон и предложили 100 долл. (давно) - согласился. В течение месяца прочувствовал объём работы и организацию учёта, и со следующего месяца договорился на 350 долл....
Зображення

Alica
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 63 рази
Подякували: 257 разів

Повідомлення Alica »

Lucky25111983 писав:
Postpred писав:
Lucky25111983 писав: Нет деятельность одна предоставление услуг оборот за год до 10 млн!А что значит "три сосны"
ну и сколько стоит вообщем такая услуга!
могу сказать, что озвучивалась ранее цифра 100 у.е. за квартал, при сдаче пустых квартальных отчетов. но это было некоторое время назад, сколько сейчас, незнаю.

Закрито

Повернутись до “Бухгалтер для Бухгалтера”