Valentina писав:Natalenna писав:buhgalter-2010 писав:
Девочки, хотите поржать, #wall# #wall# #wall# ПРЕДЛОЖИЛИ 1000грн.
Мда, капець які щедрі люди... що ж Ви з такою купою грошей робити будете? Я просто шокована, а ще до Вас будуть постійно дзвонити за кожну дрібницю, а скільки ще повилазить того, що Ви не врахували...
Це навіть не мінімальна зарплата...
Вот, это яркий пример руководителей хапуг, которых ещё не проверяла ДФС. Они считают, что бухгалтеру просто нечего делать. А, сами настолько безграмотны и невежественны, что не считают нужным даже вникать в то, какую роль играет бухгалтер на предприятии.
Я, конечно никому не желаю плохого, но таким фирмам очень нужна хорошая проверка и приличные штрафные санкции по итогам этой проверки.
Потому что, иначе никак не изменить мнение таких руководителей по поводу важности бухгалтера.
Неужели можно настолько себя не уважать, что бы пойти работать на такую зарплату , к ТАКИМ ЛЮДЯМ. Нет слов!!! #rrul#
Це просто жлоби, особливо яскраво це видно із
еще мои все штрафы по любому поводу, в том числе и за не регистрацию накладных
+ до того, видно їм попадалися бухгалтери, які за таку зарплату тягнули на собі все. Прибиральниці у нас у Львові за те, що вона приходить на 1-2 год і то не кожен день платять мінімалку, ніяк не менше, те саме із двірниками. А це не розумова робота шваброю чи віником махати.
А тут така оплата, підозрюю, через те, що віддалений доступ? З мого досвіду, то із цими віддаленими доступами роботи, часто більше ніж на основному місці праці. Ну і звичайно це така дрібниця просто взяти і зареєструвати податкові накладні, порахувати зарплату, прорахувати оподаткування. Роботу бухгалтера, звичайно, непомітно, поки все вчасно платиться, здається. Але така зарплата це ...