? РАСЦЕНКИ НА УСЛУГИ БУХГАЛТЕРОВ ✔

Пошта взаємодопомоги, посилання на ресурси і т.д.
Постійний читач
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення Постійний читач »

Белла Сергеевна писав:По поводу расценок на услуги бухгалтера:
1. 300 грн/час - это стоимость часа фирмы на аутсорсинге. Ведение ФОП на том же аутсорсинге - от 550 грн (2группа, без наемных, только налоги). если кто-то не верит - интернет в помощь, звоните
2. Заработная плата бухгалтера на первичке сейчас мин 7тыс грн, макс 9 тыс грн
3. Заработная плата главного бухгалтера (в т.ч. и единственного) от 12 тыс грн. На 10 тыс грн крайне сложно найти
По поводу зарплат в 3,5-5 тыс - мойщица сейчас получает 6 тыс грн! Окститесь и прекратите не ценить себя и свой труд!
Если кто-то не понимает работы бухгалтера, считает ее ненужной или не столь важной, прошу заметить, кроме административной, существует еще и уголовная ответственность! Сайты поиска работы вам в помощь!А там полно как предложений, так и резюме бухгалтеров. Никто на первичку ниже 8 тыс грн в 2018г. идти не желает, и правильно делает!
так згоден. Але в деяких регіонах фермери (правда скупі що капец. на ПДВ перейшли - бо для ПДВ-шників більші розцінки) мають кілька найманих, при цьому хочуть бухгалтера який вже десь працює, а їм потрібна не повна зайнятість і можна робити вдома. То такі як від серця відривають 2., а коли їм говорять що така сума го повна фігня. з великими очима дивуються - а за що тобі більше, ти вже маєш основну роботу, тут і три це дофіга. І люди які реально потребують додаткового заробітку на це ведуться. Як стикаюсь з таким, то стараюсь довести до бухгалтера нікчемність його керівника та домагатись підняття оплати (яка все одно йде неофіційно для економії). Але нажаль в більщості випадків бухгалтера відповідать: а що робити, бик є бик, але лишня копійка вона ніколи не лишня. І все.
Печалька#cray#

ВВС
Гений
Гений
Дякував (ла): 267 разів
Подякували: 365 разів

Повідомлення ВВС »

Постійний читач писав:Всім форумчанам Доброго здоров’я!
Ситуація:
Я негласно на одному невеликому підприємстві допомагаю по різним питанням. Так от у них заблокували ПН, подали повідомлення – прийшла відмова.
Бухгалтер реально не має часу зайнятись підготовкою скарги.
Попросили мене підготовити скаргу та пакет документів. За основу скарги я взяв приклад Андрія Тамошюнаса. Залишивши незмінним вступ на першій сторінці та пару пунктів де пояснюється фіскалам що вони не праві. Так як прохання підготовити це все прозвучало на 9-й день рішення про відмову – то швидко штампував все, щоб встигнути відправити.
Питання:
Скільки можуть коштувати такі послуги?
Може хтось комусь платив за допомогу?
Хоч від і до?
А то навіть поняття не маю за суму, хоча з шаблону скарги з 8 сторінок тексту в мене залишилось 7, при цьому реально 2 сторінки шаблон Андрія Тамошюнаса, інші 5 – мій текст.
Сумы- аудиторская фирма берет 3000,00 грн. 7 страниц скарги - копированный текст из интернета, срок выполнения 3 дня.

Белла Сергеевна
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Белла Сергеевна »

Постійний читач писав:
Белла Сергеевна писав:По поводу расценок на услуги бухгалтера:
1. 300 грн/час - это стоимость часа фирмы на аутсорсинге. Ведение ФОП на том же аутсорсинге - от 550 грн (2группа, без наемных, только налоги). если кто-то не верит - интернет в помощь, звоните
2. Заработная плата бухгалтера на первичке сейчас мин 7тыс грн, макс 9 тыс грн
3. Заработная плата главного бухгалтера (в т.ч. и единственного) от 12 тыс грн. На 10 тыс грн крайне сложно найти
По поводу зарплат в 3,5-5 тыс - мойщица сейчас получает 6 тыс грн! Окститесь и прекратите не ценить себя и свой труд!
Если кто-то не понимает работы бухгалтера, считает ее ненужной или не столь важной, прошу заметить, кроме административной, существует еще и уголовная ответственность! Сайты поиска работы вам в помощь!А там полно как предложений, так и резюме бухгалтеров. Никто на первичку ниже 8 тыс грн в 2018г. идти не желает, и правильно делает!
так згоден. Але в деяких регіонах фермери (правда скупі що капец. на ПДВ перейшли - бо для ПДВ-шників більші розцінки) мають кілька найманих, при цьому хочуть бухгалтера який вже десь працює, а їм потрібна не повна зайнятість і можна робити вдома. То такі як від серця відривають 2., а коли їм говорять що така сума го повна фігня. з великими очима дивуються - а за що тобі більше, ти вже маєш основну роботу, тут і три це дофіга. І люди які реально потребують додаткового заробітку на це ведуться. Як стикаюсь з таким, то стараюсь довести до бухгалтера нікчемність його керівника та домагатись підняття оплати (яка все одно йде неофіційно для економії). Але нажаль в більщості випадків бухгалтера відповідать: а що робити, бик є бик, але лишня копійка вона ніколи не лишня. І все.
Печалька#cray#
А вы будьте немного психологом#ok# Расскажите этим фермерам об охране труда, о суммах штрафов, о том, что к ним прийти могут по анонимному заявлению, по обьявлению на сайте работы и т.д.и т.п. Люди ценят свой труд, но почему-то чужой труд считают бесплатным и простым. Хотят платить 2 тыс грн? Окей, тогда я буду делать конкретно вот это и ничего более и ровно на 2 тыс грн. Так потом и поступают те бухгалтера, которые соглашаются на копейки, поэтому скупой платит дважды.

Белла Сергеевна
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Белла Сергеевна »

Постійний читач писав:Всім форумчанам Доброго здоров’я!
Ситуація:
Я негласно на одному невеликому підприємстві допомагаю по різним питанням. Так от у них заблокували ПН, подали повідомлення – прийшла відмова.
Бухгалтер реально не має часу зайнятись підготовкою скарги.
Попросили мене підготовити скаргу та пакет документів. За основу скарги я взяв приклад Андрія Тамошюнаса. Залишивши незмінним вступ на першій сторінці та пару пунктів де пояснюється фіскалам що вони не праві. Так як прохання підготовити це все прозвучало на 9-й день рішення про відмову – то швидко штампував все, щоб встигнути відправити.
Питання:
Скільки можуть коштувати такі послуги?
Може хтось комусь платив за допомогу?
Хоч від і до?
А то навіть поняття не маю за суму, хоча з шаблону скарги з 8 сторінок тексту в мене залишилось 7, при цьому реально 2 сторінки шаблон Андрія Тамошюнаса, інші 5 – мій текст.
прозвоните аутсорсинговые фирмы в вашем регионе, узнайте их расценки

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Всім привіт. Є фірма. ЄП 3% з ПДВ. По наймманих не знаю. Там трудове законодавство - мрак...Потрібно закрити 4 кв., зареєструвати ПН з 15.12 + здати всі річні звіти. Будівельно-монтажні роботи. Бюджетні об'єкти. 1с 7.7
Львів. Скільки можна за це взяти?
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Jey
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 59 разів
Подякували: 31 раз

Повідомлення Jey »

Всем добрый день!
Подскажите, сколько можно взять разово за подачу годовой отчётности ФОПа на ЕН? г. Николаев.
Спасибо.

Яков
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 14223 рази
Подякували: 28051 раз

Повідомлення Яков »

Jey писав:Всем добрый день!
Подскажите, сколько можно взять разово за подачу годовой отчётности ФОПа на ЕН? г. Николаев.
Спасибо.
За подачу отчётов, думаю, гривень 100 (+ доверенность). За составление и сдачу в электронном виде (при наличии ключей и подписанного договора/заяви) — примерно до 2500-2700. (Додаток 5 и декларация по ЕН и, возможно, Майнова декларация за год).
Нижний "порог" стоимости услуги определите сами
Зображення

g.let
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 375 разів

Повідомлення g.let »

Natalenna писав:Всім привіт. Є фірма. ЄП 3% з ПДВ. По наймманих не знаю. Там трудове законодавство - мрак...Потрібно закрити 4 кв., зареєструвати ПН з 15.12 + здати всі річні звіти. Будівельно-монтажні роботи. Бюджетні об'єкти. 1с 7.7
мин 5

Noti
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 78 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення Noti »

g.let писав:
Natalenna писав:Всім привіт. Є фірма. ЄП 3% з ПДВ. По наймманих не знаю. Там трудове законодавство - мрак...Потрібно закрити 4 кв., зареєструвати ПН з 15.12 + здати всі річні звіти. Будівельно-монтажні роботи. Бюджетні об'єкти. 1с 7.7
мин 5
я думаю,що 5 буде мало,там за весь квартал треба робити,а це вже 3*5,але треба подивитися спочатку об"єм роботи. "Люблю"такі фірми ,які щукають бухгалтера на початку року,ще й хочуть чим поменше заплатити.

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Noti писав:
g.let писав:
мин 5
я думаю,що 5 буде мало,там за весь квартал треба робити,а це вже 3*5,але треба подивитися спочатку об"єм роботи. "Люблю"такі фірми ,які щукають бухгалтера на початку року,ще й хочуть чим поменше заплатити.
там бухгалтер померла, інсульт. вони мені запропонували йти на сумісництво, але я не ризикну після того, як подивилася на їх дотримання трудового законодавства і ступінь бардаку в документах. обєм роботи там невеликий, як я бачила. Там є помічник бухгалтера, яка сказала, що вона нічого не знає в обліку, проте в ході роботи виявилося, що вона у всьому орієнтується. швидше за все не хоче ставити підпис на паперах.
я хочу зробити і помахати ручкою.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

Відповісти

Повернутись до “Бухгалтер для Бухгалтера”