Советую почитать и мне посоветуйте

Розмови на різні теми
Levenya
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1458 разів
Подякували: 1168 разів

Повідомлення Levenya »

Берса писав:А стиль какой?
Фэнтези.
Оч милые и приятные сказки для взрослых, скажем так. Но я к названию стиля "фэнтези" отношусь двояко. Книги "засунутые" в этот раздел литературы очень разные! И нельзя их все скидывать в кипу! Вот я, например, обожаю Олди Генри Лайон. ОБОЖАЮ!!! Перечитываю много раз... И всем советую. Но и у них книга книге рознь!!! А закидывают все в фэнтези якобы... #sigh#

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

Вот поэтому и предлагаю, чтобы каждый, кто советуют книгу рядышком писал стиль.

ннннн
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 19 разів

Повідомлення ннннн »

Agatha писав:А яка у Вас модель електронної книги? Я якраз собі щось підбираю і ніяк не можу визначитись чи потрібні опції Wi-Fi, яка пам'ять , чи потрібна можливість перегляду відео (???), чи розмір має значення#smile3# Незрозуміло з цінами, деколи менша за розміром і з меншою кількістю опцій коштує дорожче вдвічі. Звідки качаєте книги? Чи є там сучасна література?
У меня Sony-350-уже год,довольна очень,легкая,заряд держит долго.
Читаю даже в полумраке без подсветки ,выставляю макс.шрифт и вперед

ннннн
Мудрец
Мудрец

Повідомлення ннннн »

Качаю книги с сайта-www.big-library.info

ннннн
Мудрец
Мудрец

Повідомлення ннннн »

Советую прочитать книгу
Николай Стариков
"Кризис: Как это делается"
Очень интересная книга.
Может быть автор слегка заангажирован.
Но читается легко и как-то на устройство нашего мира немного по другому смотреть начинаешь.

Любослава
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 11443 рази
Подякували: 8955 разів

Повідомлення Любослава »

У меня такая электронная книга:

http://price.ua/pocketbook/pocketbook_a ... 39228.html

Я довольна.

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

А книжок більше не купляєте? Все в електронному форматі? Наскільки великий вибір літератури? З одного боку в мене кнмжок вже нема дома де ставити, а з іншого, я так люблю запах книги, щось помічати олівцем, а потім передивлятися. Боже, це напевно я старію і в мене скептицизм до чогось нового...

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Agatha писав:А книжок більше не купляєте? Все в електронному форматі? Наскільки великий вибір літератури? З одного в мене кнмжок вже нема дома де ставити, а з іншого, я так люблю запах книги, щось помічати олівцем, а потім передивлятися. Боже, це напевно я старію і в мене скептицизм до чогось нового...
Ти не один!колись думала про електронну книжку, позичила в товариша щоб ознайомитись - не моє! книжка, плед, кава або глінтвейн, запах книжки - це не може замінити нічого! а вкнигарні як цікаво книжку вибирати! і хай я буду закостеніла консерваторка!

Любослава
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 11443 рази
Подякували: 8955 разів

Повідомлення Любослава »

оляля писав:
Agatha писав:А книжок більше не купляєте? Все в електронному форматі? Наскільки великий вибір літератури? З одного в мене кнмжок вже нема дома де ставити, а з іншого, я так люблю запах книги, щось помічати олівцем, а потім передивлятися. Боже, це напевно я старію і в мене скептицизм до чогось нового...
Ти не один!колись думала про електронну книжку, позичила в товариша щоб ознайомитись - не моє! книжка, плед, кава або глінтвейн, запах книжки - це не може замінити нічого! а вкнигарні як цікаво книжку вибирати! і хай я буду закостеніла консерваторка!
оляля, я теж люблю читати класичну паперову книгу, але електронна дуже зручна в дорозі. Я купляла дочці-студентці для навчання і сама користуюсь.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

в дорогу - згодна.

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”