А что такого крамольного написано в посте? Какие нормы задеты? Национальность? Так изначально тема национализирована. Если подходить с такой точки зрения, то удалять тему надо как крамольную.офигевшая писав: ПААААДУМАЕШЬ, что есть какая-то этика отношений и общепринятые нормы! Этика и нормы - тоже не 100 даксов, да?
УКРАЇНСЬКА НАРОДНА МУДРІСТЬ про УКРАЇНЦІВ
-
Берса
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
-
ar4ik
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 22126 разів
- Подякували: 40709 разів
Почему-то вспоминается поговорка: Іван дурнішій- пердне.
-
Бюгюльмэ
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
Дело вовсе не в том, что мне не понравился Ваш пост. Просто эта тема была задумана не для разжигания межнациональной вражды и передачи приветов от русофобов еврофобам и обратно.Victoriia писав:
Мои посты не сто баксов чтобы всем нравиться.
От себя могу добавить, что смеясь первыми над своими недостатками мы лишаем этой возможности других )))Elisa писав: Предлагаю здесь рассмотреть украинскую народную мудрость о НЕГАТИВНЫХ КАЧЕСТВАХ украинского менталитета.
Ведь, когда человек может честно посмотреть в глаза своим недостаткам, осознать и посмеяться над ними ПО-ДОБРОМУ!
то они уходят, испаряются як роса на сонці.
По теме. Из общепризнанных национальных черт могу прокомментировать нашу чрезмерную "запасливость" - як не з'їм, то понадкушую.
А впрочем, Берса права. При таком подходе тема может развиться в очередную битву. Оно нам надо?
-
Бюгюльмэ
- Акула НКУ

Вот честно, про Івана нічого такого не знала )))ar4ik писав:Почему-то вспоминается поговорка: Іван дурнішій- пердне.
-
Берса
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
Конечно, не надо. Я бы предложила тему закрыть.Бюгюльмэ писав:
При таком подходе тема может развиться в очередную битву. Оно нам надо?
-
Любослава
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 11443 рази
- Подякували: 8955 разів
Бюгульме, да именно так я и задумывала.Бюгюльмэ писав: эта тема была задумана не для разжигания межнациональной вражды...От себя могу добавить, что смеясь первыми над своими недостатками мы лишаем этой возможности других )))Elisa писав: Предлагаю здесь рассмотреть украинскую народную мудрость о НЕГАТИВНЫХ КАЧЕСТВАХ украинского менталитета.
Ведь, когда человек может честно посмотреть в глаза своим недостаткам, осознать и посмеяться над ними ПО-ДОБРОМУ!
то они уходят, испаряются як роса на сонці.
По теме. Из общепризнанных национальных черт могу прокомментировать нашу чрезмерную "запасливость" - як не з'їм, то понадкушую.
Очень жаль, если кто-то видит в народной мудрости повод для очередной битвы.
Де два українці - там три гетьмани.
-
ar4ik
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 22126 разів
- Подякували: 40709 разів
Не поговорка, но мне очень нравится анекдот:
Сидять два сусіда та рибу ловлять. Тут один- раз- і витянув рибку. Стала вона проситися випустити, мовляв я така маленька, який тобі зиск, відпусти, а той все на свому- мов, хоч кота погодую. Тут сусід встряг та каже- та відпусти ти ту рибку, що тобі з неї! Подумав-подумав і відпустив. Тут рибка і каже- За те, що ти мене відпустив, я виконаю любе твоє бажання, але ти б мене без сусіда не відпустив, тому все, що ти забажаєш, у сусіда буде в два рази більше. Сидить перший сусіда і думає: Захочу садибу- у сусіда буде дві, захочу машину- у сусіда буде дві, думав-думав і каже: А зроби ти рибко так, щоб у мене одне яйце відсохло.
Сидять два сусіда та рибу ловлять. Тут один- раз- і витянув рибку. Стала вона проситися випустити, мовляв я така маленька, який тобі зиск, відпусти, а той все на свому- мов, хоч кота погодую. Тут сусід встряг та каже- та відпусти ти ту рибку, що тобі з неї! Подумав-подумав і відпустив. Тут рибка і каже- За те, що ти мене відпустив, я виконаю любе твоє бажання, але ти б мене без сусіда не відпустив, тому все, що ти забажаєш, у сусіда буде в два рази більше. Сидить перший сусіда і думає: Захочу садибу- у сусіда буде дві, захочу машину- у сусіда буде дві, думав-думав і каже: А зроби ти рибко так, щоб у мене одне яйце відсохло.
-
Agatha
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 571 раз
- Подякували: 805 разів
Хто сам себе не поважає, того й інші не поважають.
Мені теж не подобається така тема. Ексгібіціонізм якийсь. давайте створимо тему, де кожна з нас буде розповідати про власні недоліки, ну там лишні кілограми на боках, погані звички і інші недоліки (не буду деталізувати). А ми всі дружно посміємось. Від цього у кожного покращиться настрій, а недоліки щезнуть.
Самокритичні прислів"я є в кожної нації. Почитайте відповідник українських та англійських прислів"їв , набагато прикольніше ніж займатись публічним самобичуванням.
Мені теж не подобається така тема. Ексгібіціонізм якийсь. давайте створимо тему, де кожна з нас буде розповідати про власні недоліки, ну там лишні кілограми на боках, погані звички і інші недоліки (не буду деталізувати). А ми всі дружно посміємось. Від цього у кожного покращиться настрій, а недоліки щезнуть.
Самокритичні прислів"я є в кожної нації. Почитайте відповідник українських та англійських прислів"їв , набагато прикольніше ніж займатись публічним самобичуванням.
- Popen
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 2122 рази
- Подякували: 10412 разів
З ким поведешся, з тим й наберешся.Ин писав: З ким поведешся, того й наберешся.
-
Бюгюльмэ
- Акула НКУ

З ким поведешься, від того й завагітнієшь.Popen писав:З ким поведешся, з тим й наберешся.Ин писав: З ким поведешся, того й наберешся.
Но то вже я так, про своє, жіноче... )))
А про пиво і горілку Ви, любий друже, нас надули. То москальська звичка і прислів'я москальське #drinks#
В нашій країні пияк немає. #wink#